pondělí 28. července 2014

Ryor - Bylinné tonikum pro normální a smíšenou pleť

Ahoj, přeji vám příjemný začátek nového týdne:)
Dnes jsem tu s článkem trochu později, ale byla jsem v práci a pak jsem si musela jít na hodinku lehnout.. holt ranní vstávačka ve 4:30 není nic pro mě:) Ale o článek vás neuchudím, sama bych pak nestíhala a chci stihnout všechny recenze, které bych do konce měsíce měla uveřejnit. Takže jdeme na to. Dneska to je o zástupci z pečující, dá se říci i odličovací kosmetiky.


Tonika nebo pleťové vody jsem se naučila používat denně, prakticky se už bez nich neodličuji. Jsou to skvělý pomocníci jak na večerní, tak i ranní dočištění pleti. Ráda ale zkouším nové a nové věci (a která blogerka ne:)), takže mám vyzkoušené i další tonikum, tohle je od Ryoru a je určenou pro normální a smíšenou pleť. Tonikum celkem silně "voní" (v uvozovkách, protože mně to nevoní) po bylinkách, což já úplně nemusím, ale na druhou stranu zase počítám, že něco, co takhle voní, bude taky účinné, ba snad i předvede něco, nad čím si řeknu jen "wow". Taky to tak máte, že u těchto bylinkových produktů máte kolikrát až nadočekávání?


Podle popisku toto tonikum slibuje ranní a večerní dočištění pleti, s tím mohu jen souhlasit. Dále pak hydrataci a osvěžení. Osvěžení je super, co se hydratace týče, tak ji nemůžu popřít, ani vyvrátit. S tonikem jsem neměla žádný větší problém, nelepilo, nepnulo, nevysušovalo, prostě bez problému. Co je trochu komplikovanější, nebo alespoň mně se zdálo, je dávkování. Chce to trochu cviku, ze začátku jsem tonikem celkem dost cvrndala okolo, jen ne na tamponek:) Balení je sice neprůhledné, ale proti světlu v pohodě vidíte, kolik vodičky vám ještě zbývá. Po vylití na tamponek má žlutohnědavou barvu.


Co se týče celkové spokojenosti, tak mě tonikum ani neurazilo, ale ani nenadchlo. Dobře odvedlo svoji práci, ale žádný efekt, nad kterým bych se opravdu pozastavila a řekla si "tak tohle určitě musím mít znovu", se nedostavil. Jinak ale tonikum svému účelu slouží naprosto v pohodě a můžu ho s klidem doporučit. Jen já asi budu zkoušet další a další, to už je prostě ta zvědavá blogerská povaha. O čem bych pak taky potom pořád psala..:))

Co vy a tonika/pleťové vody? Používáte? Jaké/á je vaše nejoblíbenější?
mějte se hezky, Luci

8 komentářů:

  1. Já mám od nich tonikum s tea tree oil, jsem spokojená, je příjemné,hezky voní a na akné je fajn :-) Dokonce si mám v plánu ho koupit znovu.
    neposedarium

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně na tohle jsem dneska koukala v drogerii, tak teda ale nevím, zda ho koupím. :-) Ještě se porozhlédnu po jiných.

    OdpovědětVymazat
  3. Ryor obecně mám hodně ráda, ale tonikum jsem ještě nezkoušela. Teď používám od Natura Siberica a zatím jsem nadšená :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. tak to nevím, jestli si ho koupím...asi se radši podívám po jiném..ale hezká recenze :)

    OdpovědětVymazat
  5. Momentálně je moje nejoblíbenější tonikum Shiseido Pureness.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. tak na to ze mam fakt rada Ryor o tomto som este nepocula :)
    Inak pozyvam na letnu Dermacol giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/07/letna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...