sobota 26. července 2014

Miss Sporty - Studio Lash Eye Liner (odstín 001 Extra Black)

Ahojte!
Koněčně.. opravdu konečně mohu říci, že už i já mám prázdniny..:) V pondělí se mi úspěšně podařilo ukončit první ročník, ten pocit úlevy si ani nedokážete představit:) Nicméně, ani tak příliš neodpočívám, protože už od úterka chodím do práce, která mě čeká ještě minimální další měsíc.. no co, nějak si na ty tlustý učebnice vydělat musím :D Každopádně se ale budu snažit, abych se s blogem vrátila tak nějak do starých kolejí, tj. pravidelného přispívání. Vím, že jsem to v posledních měsících opravdu zanedbávala, ale nějak jsem nemohla najít kompromis mezi školou a volným časem.. tak snad se mi to někdy povede :D Jak vy si užíváte léto, byly už jste někde na dovče? Pochlubte se, mě dovolená teprve čeká, pravděpodobně až na přelomu sprna/září a pořád nevíme, kam se vydat.. tak hledám i nějaký tip na dovolenou u moře:)
A už zase zpátky ke kosmetice. Dneska jsem vybrala zástupce z dekorativní kosmetiky, který mi dělal společnost skoro půl roku, tedy žádnou krátkou dobu. 


Jedná se o černé tekuté linky od Miss Sporty. Byly to vůbec mé první tekuté linky, takže jsem byla na ně i na sebe zvědavá, jak se s jejich aplikací poperu. Vyzkoušela jsem už i linky v peru, které se mi ale příliš neosvědčily co se týká výdrže samotného produktu, zkoušela jsem i gelové linky, ale na ty jsem zase nenašla vhodný štěteček, kterým by se mi dobře nanášely.. a linka černou tužkou už mě jednoduše nebavila. Tak jsem se tedy odhodlala k tekutým linkám a zpětně musím říct, že jsem za to ráda:) 
Linky mají klasický hrotový aplikátor. U těchto linek je poměrně dlouhý a úzký, takže tenká linka s nimi udělat jde, jsou ale potřeba šikovné ručičky a ty moje moc šikovné zrovna nebyly.. :D Nicméně jsem si nakonec cestu k takové aplikaci našla, avšak až na konci používání.. Aplikátor je celkem pevný, nestane se vám tedy, že by se špička začala ohýbat, nebo třepit, jako se mi to stávalo u linek v peru. Hrot drží stále svůj tvar.


Co se týče barvy, tak ta je opravdu černočerná. Měla bych ale výtku k samotnému nanášení. To že nejsem příliš šikovná je jedna věc, ale linky bohužel celkem pruhují, takže čím víc vrstvíte nebo opravujete, tím víc si rozrýhujete původní linku. Navíc celkem dlouho schnou, což se se stářím linek ještě více prodlužuje. Proto jsem si např. řasy líčila až úplně nakonec, protože jsem jednoduše musela čekat, až linky dokonale uschnou. Nicméně po tom, co jsou opravdu suché, tak se za celý den z očí nehnou. Nevím, jak by to bylo třeba s "ocáskem", protože sama si ho nedělám, ale mně držely i ve vnitřním koutku. Takže s výdrží jsem byla spokojená.


S čím jsem ale zase naopak spokojená nebyla, je fakt, že linky po zaschnutí popraskají vlivem nerovného povrchu víček.. jasně, asi to budou dělat víceméně všechny tekuté linky, ale celkem mě to štvalo, protože občas jsem měla "kráter" opravdu velký a fakt nevypadalo hezky, když jsem měla linku - díru - a zase linku. Na fotce je to vidět pouze minimálně, ale jsou celkem viditelné světlejší proužky, jak linky pruhují. Ke konci začaly i více houstnout, ale to k tomu prostě patří. Celkem mi vydržely více jak půl roku pravidelného používání, takže nějaké pozdější houstnutí linkám plně odpouštím. 
Celkově musím říct, že jsem si na tekuté linky poměrně zvykla. Nicméně bych uvítala, kdyby nepruhovaly, nepraskaly a lépe schnuly. Asi budu hledat nějaké takové, které tyto nešvary nemají:)

Co vy a linky? Jaký produkt vám vyhovuje nejvíce? Máte tip na nějaké super tekuté linky?
mějte se hezky, užívejte víkendu, Luci

3 komentáře:

  1. tieto linky su najsuper! používam už 2 roky stále.. neotláčajú sa mám dosť padnuté viečka a fakt sa nepohnut ani ked sa z vas bude liať pot :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám je už roky a zbožňuji je. Za málo peněz, spousta muziky. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu linku máš moc krásnou. :)
    Na podobném principu jsem měla od Essence - nějaké I♥..něco :D
    Měly stejný aplikátor a s ním se mi právě nepracovalo nejlépe. Tak jsem ke konci zjistila, že bych mohla použít zkosený štěteček namísto aplikátoru a hned mi to šlo lépe. Výdrží super, taky celý den a nestalo se mi, že by se mázly, ztrácely na intenzitě, nebo praskaly. Docela uvažuju, že do nich půjdu zas.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...