středa 30. července 2014

L´Oréal - Studio Secrets Anti-shine Mattifying Primer

Čauky!:)
Dneska jsem tu s další slibovanou recenzí. Snad to ještě přežijete:) Příští článek už bude kosmetické měsíční shrnutí a pak už konečně nehty, dlouho tu nebyly:) 
V dnešním článku se zaměřím na další produkt ze skupinky primerů, bází pod make-up. Bohužel jsem ale tuto bázi neviděla nikde v drogerce. Sama jsem ji sehnala na eshopu galaxie přání, bohužel už ale ani na něm není báze dostupná. Takže nevím, jestli dnešní recenze bude nějak směrodatná, ale napsat ji chci, co kdyby náhodou se někde objevila.. myslím ta báze:)


Báze pod make-up všeobecně se staly mými každodenními pomocníky. Bez nich už se ani nelíčím, je to pro mě automatické. A jelikož jsem blogerka zvědavá, musím neustále zkoušet nové a nové:) I proto jsem sáhla zrovna po této bázi, která mě vyšla na 199Kč. Je to poměrně dražší "sranda", ale takové báze od Dermacolu stojí ještě mnohem více. Navíc mi opravdu není líto, dát ty peníze za něco, u čeho vím, že to dodělám do poslední pídě:)
Báze je celkem 20ml a je v úzkém, podlouhlém plastovém obalu s pumpičkou. Pumpička je celkem fajn, ale je potřeba bázi "skladovat" nastojato. Protože v případě, že už báze není tolik, tak pomalu stéká na dno a vy se můžete třeba upumpovat, než z balení nějaký produkt vydolujete. Nebýt tohoto, neměla jsem s balením žádné problémy.


Svojí konzistencí je téměř identická se Satin make-up base od Dermacolu. Je to takový ten průhledný silikonový gelíček, který nemusí být všem příjemný. Já jsem si na něj ale parádně zvykla. Bázi nanáším mým Foundation štětcem od E.L.F.u a nemůžu si stěžovat. Báze obličej hezky vyhladí, zmatní a připraví pleť pro nanášení make-upu. Tyto produkty nepoužívám kvůli prodloužení výdrže, takže si toho ani moc nevšímám, nicméně mám vždy co odličovat. Báze používám hlavně díky usnadnění nanášení make-upu. MU po pleti pak hezky klouže a lépe se mi zapracovává. Navíc mi báze pomáhá zredukovat šupinky v oblasti t-zóny, které jsou díky ní méně viditelné. Všechny mé požadavky tato báze splnila. Co je ještě důležité říci, tak jsem si za celou dobu používání nevšimla, že by se mi nějak více ucpávaly póry, což se u nové báze, kterou teď mám, říci nedá.. Takže další palec nahoru! Vesměs proti ní nemůžu říct špatné slovo. Báze mi vyhovovala a s klidem ji mohu doporučit i vám ostatním. Nemyslím si, že by nebyla vhodná pro specifický typ pleti.

Co vy a báze pod make-up? Máte nějakou oblíbenou?
mějte se krásně, Luci

1 komentář:

  1. Vypadá super :) Já báze v poslední době nemám vůbec potřebu používat, nanesu jen makeup nebo BB, meteority a hotovo :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...