pondělí 9. června 2014

Sinfulcolors - Unicorn

Přeji příjemný začátek nového týdne!:)
Po delší době jsem tu zase s lakovacím článkem. Pěkně se mi teď zásoby na články nahromadily, takže mám alespoň na nějakou dobu rezervu. Hlavně s těmi taky, ale ona bude hnedka pryč.. vzhledem k tomu, že většinu léta zase budu muset mít nenalakované nehty.. - to je fakt utrpení :D Nejen že tím trpím já, ale samozřejmě i nehty, které se mi okamžitě začnou lámat a třepit. Máte to tak taky?
Dnešní lak je od značky, kterou jste na mém blogu ještě neviděli. Po pravdě, nezdá se mi ani tolik známá, ale neznámá zase úplně není.. alespoň pro mě nebyla:) A proto, když se na galaxii přání objevil výprodej laků, tak jsem neváhala a pár laků od Sinfulcolors jsem si pořídila. Dnes vám ukážu první z nich:)


Unicorn pěkná sluníčkově žlutá barvička, která se čistě krémová. Není ale nijak zářivá (tedy, na nehtech je rozhodně nepřehlédnutelná, ale dokážu si představit i výraznější žluté laky - např. tento Flormar :) ), řekla bych, že základ laku tvoří bílá barva, takže je to spíš taková pěkná pastelka:) Při pohledu na lahvičku jsem očekávala, že lak bude i slušně pigmentovaný, nicméně k plnému krytí mi stačily 3 vrstvy. Není to nic hrozného, ale očekávala jsem, že to bude trochu lepší.


Lak je vodovější konzistence, takže je třeba ho nanášet s opatrností, pokud ho nechcete mít vyloženě všude okolo :) Další ne moc dobrou vlastností je, že strašně dlouho schne. Vlastně by se dalo říct, že neschne vůbec! Druhý den jsem si totiž dokázala skvěle rozdrápnout lak.. a to si asi dovedete představit, jak vytočená jsem byla! Navíc ještě ten den se začal po malých kouscích odlupovat. Třetí den po nalakování už šly dolů i větší kusy laku. Postupně ještě jakoby začal mizet ze špiček..


No co vám budu povídat.. Z barvičky jsem nadšená, ale tím veškerá pozitiva končí. Začalo to vodovou konzistencí, následovalo špatné krytí, příšerné dlouho schnutí/neschnutí, výdrž téměř nulová. Ale tím tenhle "miláček" ještě nekončil:) Velice nemilé překvapení mi připravil i při odlakování. V životě jsem neměla tak zabarvené nehty tak, jako po tomto laku! Tak "krásně" žluté" nehty, to se jen tak nevidí.. ani kuřák takové nemá. A to jsem prosím podlak použila, jako vždy.. No nic, tohodle výtečníka si tedy rozhodně budu pamatovat a ještě si hoodně rozmyslím, jestli mi ještě někdy bude moci na nehty.

Co vy a Sinfulcolors laky, znáte? Co říkáte na tuto barvičku?
mějte krásný týden, Luci

8 komentářů:

  1. Ale odstín je to vážně pěkný, škoda. :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. mať aspon take nech ty bola by som spokojna nadovšetko,, farbička je super aj keď žltú nemusím tato je pekna:))

    OdpovědětVymazat
  3. Škoda že je taký nanič teda, farba je ale pekná :)
    Mala som teraz podobný žltý od Miss Sporty aj s krajšou farbou aj skvelou výdržou :)

    OdpovědětVymazat
  4. vyzerá úžasne len škoda že je zlý.. farba sa mi strašne páči

    pls follow me:
    http://anahjalliyah.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. odstíny žluté moc nevyhledávám ale Sinful bych ráda vyzkoušela tento ostín však ne :)

    OdpovědětVymazat
  6. priznam sa ze znacka mi nic nehovori :)

    Inak pozyvam na statnicovu giveaway, ktoru najdes tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/statnicova-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  7. žltá farba sa mi velmi nepaci ale tato vyzera pekne :)
    Pozývam ťa na moju giveaway :)BellesFleurs

    OdpovědětVymazat
  8. Veľmi pekný lak :) Aj keď žltú moc nemusím :)))

    http://lovelybeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...