pondělí 12. května 2014

Rimmel - Total Eclipse

Ahojda!
Doufám, že jste do začátku nového týdne vstoupili tou správnou nohou.. a já též doufám, že tento týden rychle uteče.. a také, že bude mít šťastný konec. V pátek mám popitevní zkoušku, tak na mě myslete:)
Dneska vám ukáži další lak z kolekce Space Dust od Rimmelu, konkrétně šedočerný Total Eclipse.


Total Eclipse je šedavočerný lak, který má, jako všechny ostatní laky z této řady, tolik oblíbený pískový efekt. Já nevím jak jste na tom vy, ale mě pořád neomrzel :) A taky proto jsem ho po nějaké době chtěla "provětrat". Tento lak je mimojiné zajímavý tím, že obsahuje opravdu spooustu barevných šupinek, které v lahvičce hází odstíny od zelena, modra až po fialovou a růžovou. Nicméně na nehtech se toho bohužel nedočkáte. Budete se muset spokojit pouze s viditelnými zelenými střípky. Ale i tak, myslím, že podobný lak budete hledat těžko:)


Jeho konzistence je naprosto v pořádku, více méně bezproblémová.. ale ten štěteček... Jsem u toho opět, ale nedá se jinak... Rimmelovský štětečky jsou prostě zlo, alespoň pro mě.. Asi jsem se už smířila s příšerně širokým štětečkem, ale aby byl ještě příšerněji střižený, to už nepřekousnu.. Fakt mi přijde, že v těch lacích jsou ty štětečky čím dál horší.. Tento byl po stranách oškubaný, že mi nešly kloudně nalakovat obloučky a boky nehtů.. No vztekala jsem se, až to hezké není:) Trochu jsem si ho zastřihla, ale i tak se mi s tím nelakovalo nejlépe..


Jinak jak už je zvykem, ale hezky kryje, na fotkách můžete vidět plně kryjící 2 vrstvy a také velmi rychle schne. Už díky těmto vlastnostem mám pískáče moc ráda :) 
Co se týče výdrže, tak je na tom Total Eclipse fakt dobře. Ze špiček mi začal slézat až 3. den a první větší kus se mi odloupnul až den 5. To je pro mě nadprůměrná výdrž, se kterou jsem spokojená :) I Celkově jsem s lakem spokojená. Nebýt toho hrozného štětečku, tak tento lak je na jedničku s hvězdičkou :)

Co vy a Space Dust laky, líbí se vám tento? Ještě vás neomrzely pískové laky?
mějte hezký týden, Luci

8 komentářů:

  1. Já se musím přiznat, že se mi pískáče už od začátku nelíbí. Trochu jsem změnila názor když se začali objovat takové ty jemňoučké, které ti neudělají na nehtech krátery.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem jim propadla od začátku.. a jsem nenapravitelná...:)

      Vymazat
  2. Tenhle pískový lak je krásný! Už mě ale přešla ta písková mánie a po těhle lacích se už asi nekoukám - na tenhle se ale kouknu! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tento odstín jsem si zrovna minulý týden koupila v akci za 39 Kč, ale ještě jsem se nelakovala. Obecně Rimmel lakům neholduji, ale u pískáče jsem udělala vyjímku. Taky se mi pískový efekt ještě neomrzel a myslím, že to snad ani není možné.

    Radu - UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já zase naopak zjišťuji, že se mi doma přemnožily právě Rimmel laky

      Vymazat
    2. já pár Rimmel laků mám, ale vždy nadávám kvůli štětečku..:D

      Vymazat
  4. Pískové laky miluji. Jsou mé nejoblíbenější. Tento nemám, ale líbí se mi moc.

    OdpovědětVymazat
  5. no ten je :O Já jsem se teď nějak do Rimmel laků zamilovala, obávám se, že brzo všechny ostatní laky nahradí :D

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...