středa 14. května 2014

Gabriella Salvete - Matte Make-Up (odstín 01 Sandy)

Ahojte, přeji vám příjemné středeční odpoledne!:)
Dneska je tu po hooodně dlouhé době make-up. Přeci jen si netroufnu takovéto produkty recenzovat po měsíci používání, takže se tu recenze neobjevují tak často, navíc.. kdo jako spotřebuje několik make-upů do roka? Já teda ne :D Třeba tento mi vydržel cca 3-4 měsíce, + jsem ho používala ještě chvíli loni (ano, a stále je v pořádku:)). Takže se na něj jdeme kouknout :)


Tento make-up jsem měla možnost vyzkoušet díky soutěži, která se konala na počet uvedení tohoto MU na trh, což by cca před 1,5 rokem. Tak strašně už to letí:) Tenkrát jsem na něj taky psala rychlou recenzi, ale proto že jsem musela.. a když se zpětně na ni podívám, tak jsem svůj názor docela změnila:) I proto jsem ráda, že jsem ji na blog neuveřejnila, protože bych ji musela přepisovat:) Teď ale, když už mi MU dochází, je ten správný čas o něm napsat:)
Make-up jsem dostala v nejsvětlejším odstínu 01 Sandy. A musím říct, že ten mi sedne jako hrnec na zadeček:) Já potřebuji světlé make-upy se žlutým podtónem, což tento splňuje úplně skvěle. Je mi ale jasné, že valvé většině z vás by neseděl. Dokážu si představit i světlejší odstín, než je tento.


Konzistencí je tak akorát. Je spíše tekutější, ale zase není takový, že by někde stékal. Je ve skleněném bytelném balení s pumpičkou. Na pumpičku si vůbec nemohu stěžovat, funguje bez problému až doposud. Dá se s ní dávkovat přesné množství, které z lahvičky chcete dostat. Jediné, co bych balení vytkla je kryt na pumpičku. Ten mi vlivem nošení v taštičce popraskal a samovolně se začal otevírat. Tomu se ale asi zabránit nedalo:)


Make-up je poměrně lehký, ne nijak hutný. Jeho krycí schopnosti bych zhodnotila jako nižší střední. Lehká začervenání zakryje obstojně, pleť sjednotí, ale nějaké velké krytí od něho očekávat nemůžete. Svoji hlavní schopnost - matující, mohu jen potvrdit. Opravdu se mi nestalo, že bych se s tímto MU leskla. Dříve mi hodně zvýrazňoval šupinky a suchá místa, ale je vidět, že se mi za ten rok trochu změnila pleť (více se mi mastí), takže ten prakticky nemá co zvýrazňovat:) Ale i tak jsem ho vždy preventivně zafixovala pudrem. Co mi trochu vadí, je že se nedokáže sžít s brýlemi. Vždy se mi pod nimi (na kořenu nosu) slije a vytvoří oranžový ostrůvek. Nevím, máte to tak taky, vy co nosíte brýle, nebo máme takový MU, který to nedělá? Jinak ale jeho výdrž je suprová, vždy mám večer co odličovat.
Celkově musím říct, že mi MU v posledních měsících náramně vyhovoval. Má pro mě skvěle padnoucí odstín, jeho vlastnosti jsou super, vydrží.. ale až na ty brýle, to mě trochu mrzí. Je to asi jediná věc, která kazí celkový dojem. Jinak ho ale samozřejmě doporučuji, zejména vám, které máte mastnější pleť:)

Co vy a make-upy, jaký je váš top? Máte nějakou zkušenost s MU a brýlema?
mějte se hezky, Luci

16 komentářů:

  1. Bohužel mi to pod brýlemi dělá snad každý makeup.. Hlavně v létě, když je vedro a zpotí se mi obličej, ble :/ vždycky brýle sundavám a utírám si nos kapesníčkem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. škoda :( já právě v poslední době začala brýle nosit celkem dost, hlavně ve škole.. o slunečních v létě ani nemluvím...

      Vymazat
  2. Taky ho mam doma, ale jeste neni poradne vyzkousenej. Kvuli kryti pouziju max na doma, nemam rada nizke kryti. Jinak pouzivam Affinitone a mam docela spotrebu,vydrzi mi tak dva tri mesice.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Affinitone je úplně můj první make-up, měla jsem snad 3 balení:) ale už je čas na změnu.. nicméně, nebyl špatný.

      Vymazat
  3. Já jsem si ho před nějakou dobou koupila ale absolutně mi nesedl, mám hodně rozšířené akné takže potřebuji krytí čehož jsem se u tohohle nedočkala, tak jsem ho poslala dál :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsem nenašla svůj oblíbený makeup, ale jak vyšel tenhle makeup, tak jsem měla ten hydratační (v nejsvětlejším odstínu) a byl celkem fajn :)

    OdpovědětVymazat
  5. Jelikož trpím na mastnější pleť, určitě bych jej ráda v budoucnu zkusila :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/05/blogersky-tag.html

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. taky se mi tak vždycky zdál, ale nakonec mé pleti sedl úplně skvěle.

      Vymazat
  7. Na leto chcem vyskúšať po dlhej dobe make-up bez zmatnujúceho efektu :) Ale ked nastane opäť jeseň pozriem sa na neho. Kika

    OdpovědětVymazat
  8. Make-up mě hodně láká, ale bohužel potřebuji trošku více krytí :)

    OdpovědětVymazat
  9. Také jsem ho měla ale už si ho nekupuji.

    OdpovědětVymazat
  10. Právě žlutý podtón by mi náramně vyhovoval, ale v drogérii mi přišlo, že je pořád i číslo 1 strašně tmavé :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda, že i odstín 1 není pro úplně bledulky.. ty mají v našich drogeriích celkem smůlu :(

      Vymazat
  11. Já miluju Revlon colorstay a ráda bych vyzkoušela Bourjois makeupy. A tenhle také nevypadá k zahození :-)

    Le Poisson - Lifestyle/Beauty blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. úplně my mluvíš z duše:) Revlon i Bourjois bych moc chtěla vyzkoušet :)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...