pondělí 3. února 2014

Nákupy vs. spotřebováno za leden 2014

Ahojte!
Dneska trochu netradičně, až takhle večer, ale bohužel vůbec nestíhám. Opět jsem byla nečekaně povolána do práce, takže mi to celkem rozvrátilo všechny plány.. :) Ale co, budou penízky :D Jen s tím učením to bude trochu horší..
To samé sobota, měla jsem v plná kecací článek o škole, ale byli jsme v Ostravě na Davis cupu.. a prostě, nestihlo se to.. Nevadí, počítám s ním už na jiný den ;) Jen mě trochu mrzí, že jsem poprvé nedodržela pravidelnost přispívání.. ale tak jednou to snad nevadí, jen nechci, aby se to opakovalo vícekrát :D
Dneska to bude samozřejmě o měsíční kosmetické statistice, jak jinak.. nový měsíc, nová statistika:)

Nákupy za leden 2014

Z té fotky je mi vyloženě špatně.. Jo, dost jsem to přehnala... a víte čím to je? Úspěšné ukončení semetru, slevy, výprodeje, stojan Catrice.. a obejevení tajů ebaye.. a především moje slabá vůle..:D Třeba takové šampony a vatové tamponky byly potřeba, ale ostatní? Pche... asi jen má nenasytnost :) "Vypíchla" bych zejména 3 láčky jako dárek od mé Simonky :*, dále spouutu laků z eshopu galaxie přání, kde stále probíhá lakový výprodej, pár produktů Catrice, kterým jsem prostě nemohla odolat a také mé úlovky z ebay. Konkrétně sadu 12 štětců - tady mě trochu mrzí, že na nich je vyraženo logo MAC, o žádný originál samozřejmě nejde, ale o to by mi až tak nešlo.. spíše mě mrzí, že to nikde nebylo uvedeno, ani na fotkách, ani v textu.. no co, využiji je, ale zaskočilo mě to, když jsem štětce rozbalila, a pak také tu nejroztomilejší tvářenku, kterou jsem kdy viděla (foto). A mou hlavní odmněnou za semestr je paletka Snow White:) Celkově jsem tedy napočítala 45 nových kousků (velkou roli hraje hlavně těch 12ks štětců), což je tedy... mazec. Myslím, že v únoru musí být něco jinak...:)

Spotřebováno za leden 2014

Ve spotřebě jsem se i tentokrát dost soustředila na vzorečky, ale spotřebovala jsem i jiná, plná balení:) Celkově jsem napočítala 14 vypotřebovaných produktů.
Mitia - Pěna do koupele - na fotce je bohužel jiná pěna, ale ta "pravá" už je dávno vyhozená.. Byla to totiž ta obrovská broskovová pěna a mamky už obal vyhodila, protože.. co s tak velkým balením, že:) Nicméně byla naprosto průměrná, hezky napěnila.
Bioderma - Micelární voda Sensibio - s tímto "zázrakem" jsem pořád na vážkách. Ona rozhodně nebyla špatná, byla velice dobrá, ale já jsem od ní asi čekala trochu více, ten humbuk kolem ní.. a přitom mě odlíčila naprosto normálně. Vzhledem k ceně o koupi neuvažuji. Recenze
2x Lilibe - Odličovací tampony 70ks a 120ks - moje stálice. Pro mě to jsou nejlepší tamponky ever.. a jen tak se jich nevzdám:)
Balea - Tělový krém Borůvka - byl fajn, ale vůně by pro mě mohla být lepší. Stejný krém už si kupovat nebudu, ale po jiné alternativně sáhnu zcela určitě:) Recenze
Figs &Rouge - Aloevera & Mint Balm - tady přichází další zklamání. Už jiný balzámek této značky mě zklamal, dávala jsem to za vinu sobě, že jsem ho otevřela a pak půl roku stál, než jsem ho začala používat. Ale tento to udělal taky.. a to jsem ho používala a měla ho načatý od září. Vytvořila se na něm tuhá krusta, začal smrdět a pálit na rtech.. musí pryč. Je mi to hrozně líto, ale o této značce a jejích balzámech už nechci ani slyšet..
Dermacol - vzroky make-upů Botocell a Caviar Long Stay - oba druhy na mě byly příliš tmavé. Nicméně jsem to s nima nějak vydržela, ale nazaujal mě ani jeden.
2x vzorek BB creamu Mishha - Signature Real Complete a Perfect Cover - to BB krémy, to už je jiná:) Na jejich použití jsem s evyloženě těšila:) Vůbec poprvé jsem zkoušela asijské BBčka.. a opravdu, stojí za to:) Více mě zaujal Signature Real Complete, který je sice dost tekutý, ale krásně kryje, dělá přírozený vzhled a vůbec.. až vypotřebuju své make-upy, tak po něm asi sáhnu:)
2x vzorek Nivea - Tělové mléko do sprchy - obě mi přišly fajn, překvapily mě:) Myslím, že to bude skvělý pomocník do sprchového koutu (plné balení už tam mám:)).
Synergen - Čistící ubrousky s heřmánkem - tohle je mé 2. balení a další už neplánuji. Byly takové průměrné, ale na můj vkus byly málo vlhčené, při odličování jsem tedy musela jimi hodně o pokožku dřít.


Toť vše. Nákupy byly tentokrát, řekla bych, extrémní, spotřeba sice celkem slušná, ale i tak je rozdíl markantní.. +31 produktů. Krabička s nákupy přímo přetéká, některé věci musejí být i mimo, ta se spotřebovanými věcmi je sice taky plná, ale....:) Musím se trochu polepšit..




Taky máte období, kdy neodoláte skoro ničemu? Máte zkušenost s něčím z výše zmíněného?
mějte se hezky, Luci

12 komentářů:

  1. • Biodermu testuju od Vánoc a jsem s ní celkem spokojená.
    • Od Balea jsem si koupila tělové kakaové máslo - nádherně voní!

    OdpovědětVymazat
  2. Paletku Snow White mám také. Objednala jsem si ji jako odměnu za to, že jsem zvládla napsat jednu seminárku, do které se mi naprosto nechtělo. Taky má tendenci se Ti odlepovat ten papír nahoře? Jinak je paletka úžasná a mám ji ráda, i když na cestování není. Na to mám jiné krásky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. odlepujícího papíru jsem si nevšimla, zato jsem ale na ní našla jiné mouchy. myslela jsem si, že s ní budu fakt spokojená, zatím to ale vypadá dost vlažně.. ale víc si nechám na recenzi:)

      Vymazat
  3. Teda, to jsou pořádné nákupy tohle! :DD Ty laky bych brala hned, jinak světlou schaumu mám v zásobě také, stejně jako micelárku a tamponků jsem si teď také nakoupila 4 balení :D..
    Ze spotřebovaných mám zkušenost pouze s Biodermou a tu mám velice oblíbenou a pak ještě krém Balea na který jsem tak 3 dny zpátky dělala recenzi :) s tím jsem moc spokojená akorát mám jinou verzi :)) . Tělové mléko do sprchy jsem měla v létě na dovolené a zamilovala jsem si ho, už na mě doma čeká bílé a ještě to nové baleácké :))

    OdpovědětVymazat
  4. Snow white zavidim. Stetce z ebay mamvtaky a taky MAC, ale o tom jsem vedela.
    Balzam Fings&Rouge pouzivam ted, vzala jsem ho od leta a byl na nem zatvrdly povlak, ten jsem odstranila a ok, vydrzel i dovcu v Maroku a zkazenej neni. Akorat vune mi trochu vadi:-/
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já teda, když jsem dala pryč tu krustu, a balzám nanesla na rty, tak se to nedalo vydržet, jak pálil.. navíc už i divně zapáchal. fakt škoda..:(

      Vymazat
  5. F&R suhlasim s tym co si napisla. Inak oni sa ti skazia aj ked su uplne nove a neotovrene - mne sa neotvorene balenia asi po 9 mesiacoch skazili - mala som ich v tme, nie v teplej miestnosti.... hm, u mna skoncili, skoda, ale je to asi iba o dizajne...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak jsem na jednu stranu ráda, že se to stalo i ostatním, ale je to každopádně škoda.. i u mě tyto balzámky skončily.

      Vymazat
  6. Pořádná zásoba šamponů a kondicionérů. Pokud dobře vidím, tak jsi si pořídila lak na nehty od miss sporty (červený se třpytkami), ten jsem dostala k Vánocům, ale zdá se mi dost hustý (možná to je jen moje balení...).

    Hanďa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. u těchto glitrových možná lepší, že jsou trochu hustší:) ale myslím si, že to snad nebude nic, s čím by si kapka ředidla neporadila ;)

      Vymazat
  7. Tomu říkám pořádný nákup :D I když já samozřejmě taky kolikrát a že je to často, prostě neodolám :) A paletka Snow White je božská!!! :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2014/01/spotrebovano-leden-2014.html

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem poslední dobou zjistila, že mám hroznou potřebu utratit všechny peníze, které mám :D.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...