středa 26. února 2014

Garnier Essentials - Osvěžující odličovač očí

 Ahoj všem!


Jak já ráda říkám, středou se týden láme.. tak snad ty zbývající pracovní/školní dny utečou a víkend tu bude co nevidět:) U mě je víkend čím dál tím více kratší, školu mám teď až do pátku, takže přijedu v pátek pozdě odpoledne, mám tedy celou sobotu, ale v neděli odpoledne už zase vyrážím na cestu do Ostravy.. Řeknu vám, je to hrozně unavující.. a to ještě necestuji takovou dálku, jako někteří moji spolužáci.. Co vám, vám taky ten víkend tak rychle utíká?
Dneska to bude o produktu z odličovacích řad, který mi dělal společnost právě v Ostravě. Oční odličovač od Garnieru jsem doma už nějakou chvíli měla, jen tak do zásoby.. znáte to:) Ale až poté, co jsme ho koupila, jsem si začala všímat nepřilíš pozitivních recenzí na pleťovou či pečující kosmetiku Garnier.. trošku jsem se tedy načnutí tohoto odličovače bála, ale.... neprávem ;)


Tento odličovač je určen pro normální a smíšenou pleť a obsahuje detoxikační výtažek z hroznů. Měl by odstranit i voděodolní make-up a přitom respektovat křehké oční okolí. S posledním bodem můžu jenom souhlasit. Některé produkty mi na oční okolí nedělaly dobře, ale tento odličovač byl v tomto ohledu bezproblémový. Nikdy se nekonalo žádné stípání, zarudnutí či jiné podráždění. Oční make-up odličoval celkem spolehlivě, až na řasenku, kterou občas nechával u kořínků řas. Což asi taky bylo mou šikovností:) Vyloženě voděodolný MU jsem s tímto odličovat nezkoušela, ale u mě si vždy poradil se vším.


Aplikátor je řekla bych klasický. Vatový tampónek k němu jednoduše přitisknete a lahvičku otočíte. Výhodou tedy je, že samotný odličovač nikde "neutíká", samotnou aplikací ho nijak zbytečně neplýtváte. Ovšem občas se mi zdálo, že ho tamtopek nasál až moc. Kolikrát mi tedy stačilo jedna dávka na obě oči i obočí. Celkem mi toto 150ml balení vydrželo celý semestr. A to jsme se jím odličovala opravdu každý den, co jsem v Ově byla.


Vůně odličovače je celkem výrazná, možná trochu vtíravá, nicméně ne nepříjemná. Alespoň mně osobně nijak nevadila, ale nemuselo by to tak být i u vás. Nedokážu ji nějak specifikovat, ale rozhodně by mohla být trochu jemnější, obzvláště pokud se jedná o produkt na oči. Ale jak už jsem psala, nikdy jsem s odličovačem žádný problém neměla. Mohu ho tedy doporučit, ale radši si k němu před koupí ještě čichněte:) Ještě bych dodala, že odličovač není vůbec mastný, je to "jen" průhledná tekutina bez jakýkoli jiných znaků.

Co vy a kosmetika Garnier? Jaký oční odličovač vyhovuje vám?
mějte se hezky, Luci

7 komentářů:

  1. Tak mne tohle vůbec nic neodlíčilo :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. aha :O no, myslím si, že je to hlavně taky o tom, jaký make-up, resp. produkty na oči používáš. jak jsem psala, s těmi mými si naštěstí poradil.

      Vymazat
  2. Mám ráda značku Garnier :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Taky ho mám ráda a ještě ten zklidňující.

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku používám momentálně nejvíce a padne mi naprosto perfektně:) dnes jsem si ještě koupila krém, tak snad bude skvělý jako zbytek těchto produktů :)

    OdpovědětVymazat
  5. Momentálně používám dvoufázový odličovač od Garnier a je super. Předtím jsem dlouho používala odlič. ubrousky a je to příjemná změna :) Chtěla bych vyzkoušet tu jejich novou micelárku! :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...