pondělí 24. února 2014

Catrice - 44 Mermaid My Day

Pomalu se zase pokusím naběhnout do klasického rozložení článků, ale se začátkem (no dobře, běží mi už 3.týden.. :D) nového semestru mám úplně všechno rozházené... Uvidíme, jak dlouho mi to bude trvat:)
Catrice je pro mě značka, která mě hrozně láká, ale bohužel je taky téměř nedostupná.. Je v jedné drogerii kousek od našeho města (20km), ale tam se dostanu tak jednou za půl roku.. a na celou Ostravu je jeden stojan ve Futuru, tam jsem tedy ještě nebyla, ale nic si od toho neslibuji.. na tak velké město je jeden stojan opravdu málo a počítám s tím, že je neustále vybrakovaný.. Škoda, nicméně se mi podařilo zajít do již zmiňované drogerky u nás a vzala jsem si tento lak. Dlouho jsem váhala, jestli si vzít nějaký neutrální či nějakou barvičku, nakonec to ale vyhrál Mermaid My Day:)


Tento lak s číslem čtyřicetčtyři z klasické Catrice řady má krásnou modrozelenou barvičku. Je to typický lak s foil-kovovým efektem, který se mi začíná zamlouvat čím dál více. Lak díky tomu mírně pruhuje, ale mně osobně to nevadí, naopak tomu dodá ten kovový efekt ;) V lahvičce je hodně patrný stříbrný shimmer, vytváří v ní až celé ostrůvky. Na nehtu to až tak patrné není, ale při podrobnějším prohlížení shimmer přecijen objevíte ;)


Lakoval se mi celkem bezproblémově, konzistencí je tak akorát, nikam nestékal, ani se netáhnul.. prostě ideál. Co je pro mě ale horší, je štěteček, který mají Catrice laky celkem velký a široký. Navíc zrovna u tohoto laku ani nebyl střižen symetricky, oblouček byl k jedné straně větší, s čímž jsem celkem u kůžičky bojovala, ale myslím si, že jsem se s tím v rámci možností popasovala dobře:) Ty štětečky mě fakt štvou, já vím.. výrobci chtějí usnadnit práci při lakování, ale zapomínají na nás úzkonehté :D Nebo spíš já bych si na to asi měla zvyknout.. a naučit se s nimi pracovat...:)


K plnému krytí jsem aplikovala 2 vrstvy laku s topcoatem. Co mě ale zamrzelo, to je jeho výdrž.. Bohužel jsem již druhý den po nalakování na nehtech našla otluky.. a ne, že by byly nějak miniaturní.. naopak, byly celkem velké a den ode dne byly horší. Třetí den už šly dolů větší kusy laku.. Čtvrtý už byl nenositelný. Škoda, je to totiž asi jediná vlastnost, kterou mohu laku vytknout.. ovšem asi ta nejdůležitější.. Nicméně na Catrice laky asi nezanevřu, jsou pro mě takovou sváteční příležitostí, takže snad ostatní laky na tom budou s výdrží lépe:)

Co vy a značka Catrice? Líbí se vám tento foil láček?
mějte hezký začátek týdne, Luci

13 komentářů:

  1. Ta barva vypadá úžasně! :) Od Catrice jsem ještě žádný lak neměla, ale pokaždé se na ně koukám a říkám si, který bych si tak vzala :D

    OdpovědětVymazat
  2. Barva je fakt nádherná, ta se mi moc líbí. :) Jsem zvědavá, kdy se mně podaří nějaký Catrice ulovit..:))

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkná barvička :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Je moc krásný, mám podobný od Essence - splash! (http://anisek-nail.blogspot.cz/2014/02/essence-splash.html), laky od Catrice mám hrozně ráda, ale člověk musí mít štěstí na ten štěteček. Často se mi stalo, že z něj čouhaly chlupy a byl střapatý, ale my jsme přeci holky šikovné! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je pravda, já bohužel, snad u všech co mám, jsem měla štěteček takový... podivný :/ :D

      Vymazat
  5. Tenhle lak od Catrice mám taky a je můj oblíbený, i když já si tu tyrkysovou barvičku schovávám až na léto :-) teď v zimě nosím tlumenější barvy.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to já to moc neřeším, na nehtech se odvážu kdykoli s jakoukoli barvou:) ale je pravda, že tahle bude na léto jako stvořená:)

      Vymazat
  6. Barvička je moc pěkná! takovou doma ještě nemám a musím to napravit!:)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělá barva, už ho vidím někde u moře :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, je nádherný skus pod něj dát černý a uvidíš tu hloubku barvy.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj, kočko. :) Na mém blogu zrovna probíhá giveaway! O co hrajeme se dozvíš na blogu. :) Budu ráda, když se zůčastníš, protože výhra stojí určitě za to! :)
    http://noordinary-girl.blogspot.cz/2014/02/giveaway-no1.html

    OdpovědětVymazat
  10. Mám podobný od GS a úplně se s ním vidím někde válet na pláži :D.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...