čtvrtek 17. října 2013

Misshabox - vydání první

Čauko všem!:)
Vím, že tu teď byla trochu větší odmlka, ale nedalo se nic dělat.. Času není nazbyt a když už jsem ho měla, tak se našel vždycky nějaký zádrhel:/ Předtím jsem neměla kabel k foťáku, takže jsem nemohla zveřejnit články co jsem chtěla. A naposledy mi zase nešel program, ve kterém fotky upravuji :D Někdy se prostě daří:) Takže s tímto článkem, který jsme plánovala už minulý víkend, přicházím až teď.. a zase pozdě.. achjo:D 
Nicméně, dneska to nebude o ničem jiném než o další beauty krabičce:) Když Missha na svém facebooku avizovala svoji vlastní krabičku, zaváhala jsem jen na chvíli.. a dobře jsem udělala, protože po krabičce se jen zaprášilo:) A na co že mě nalákali? Musím říct, že na značku samu o sobě:) Misshu jsem ještě nikdy nezkoušela.. a tohle je pro mě skvělá možnost, jak to změnit:) Takže mám teď najednou doma celkem dost Missha produktů, yay! :) 


Krabička měla růžovou barvu (ve skutečnosti je o něco více do starorůžova, na fotkách vyšla zbytečně moc růžově), z čehož jsem úplně neskákala radostí, ale ok:) Na ní je zltým písmem napsáno logo značky plus je ještě olemovaná zlatým okrajem. Na pohled vypadá opravdu hezky:) Dávám palec nahoru i za pevnost krabičky, není to žádná papírovka:)


Krabička přišla opravdu v naprostém pořádku a to i přesto, že byla zabalená "pouze" v igelitu, nebo já nevím jak to říct :D Nebyla v žádné další krabičce, ale prostě v igelitovém pytli. Což mě celkem nemile překvapilo, ale když jsem viděla, že krabička je v pořádku, tak čert to vem:) Po sundání vrchního víčka jsem z produktů neviděla vůbec nic, byly totiž plně zabalené do žlutého papíru (není to krepák, je to něco jako to, do čeho se balí řezané kytky.. nebo mi to alespoň tak přijde :D) a tak jsem se nadšeně vrhla do rozbalování:) Nechyběl samozřejmě průvodní dopis. A po pravdě musím říct, že u tohoto boxu bych se bez něho asi neobešla.. u některých produktů jsem vůbec nevěděla, co jsou zač:) A co jsem tedy našla?


MISSHA Pure Source Sheet Mask - jednorázová pleťová maska
Musím říct, že masky v poslední době strašně zanedbávám.. A snad se to brzy změní, protože se mi tu masky celkem hromadí:) Tato snad bude fajn, je s medem a se 100% bavlnou s dlouhým vláknem. Měla by vyživovat, hydratovat a rozzářit pleť. Tak uvidíme, ráda vyzkouším:) Jen se mi zdá, že na jednorázovou masku je ten pytlíček přímo obrovský :D

MISSHA Love Secret Hand Cream - krém na ruce s účinky proti stárnutí
I krém na ruce se vždycky hodí:) Tento má hrozně hezké balení, řekla bych ideální do kabelky (27ml). Obsahuje extrakt z citronové šťávy a hroznového vína, které z něho opravdu cítím. Což je skvělé, já hrozny přímo miluji:) Myslím, že s tímto krémem budeme kamarádi:)

MISSHA Time Revolution The First Treatment Essence - obnovující esence
Tady u tohoto produktu jsem zmatená doteď :D Je to opravdu něcoi, o čem jsem nikdy dříve neslyšela. V letáčku píší, že se má používat ještě před tím, než použijeme své klasické přípravky. Napomáhá hydratovat, zklidňovat, zpevňovat, zvláčňovat, změkčovat, sjednocovat tón pleti, kontrolovat tvorbu mazu a vyrovnávat vrásky. No zní to úplně jako něco nadpozemského :D Zatím jsem to nevyzkoušela, ale jsem zvědavá.. jen pořád nevím, jak to přesně použít.. jestli místo něčeho, nebo na to pak použít všechno ostatní, na co jsem zvyklá...

MISSHA The Style Mono Touch Shadow - oční stíny
I Missha umožňuje kombinace stínů do vlastní paletky a tak v krabičce přišel i jeden samostatní stín:) Chválím, že přišel v neutálním odstínu. Sama bych ho popsala jako perleťovou pleťovou barvu:) Co mi ale přijde zvláštní, je jeho konzistence. Rozhodně není práškový, ani sypký.. dokonce ani gelový či pěnový.. je to prostě.. něco co jsem ještě nevyzkoušela :D Trochu mi to konzistencí připomíná balzámy na rty.. Při styku s kůží jakoby tají, zdají se mi mírně vodovější a vůbec.. to nejde popsat, to byste musely zkusit :D Konzistence je prostě zvláštní, ale barva moc hezká:)

MISSHA Procure 365 Hair Mist - ochrana vlasů před účinky slunce, moře a častému fénování
Missha avizovala, že bude v krabičce i nějaký vlasový produkt. Možná už víte, ale já si na speciální péči o vlasy nepotrpím.. Takže mi to bylo tak nějak jedno, co do boxu dají.. Čekala jsem ale spíš něco jiného, než tuto ochranu, kterou pravděpodobně nevyužiji.. Sluníčka teď moc nebude, k moři se nechystám a vlasy si nefénuji :D Takže buď počkám na příští léto a nebo ho pošlu dál.. 

Vzorečky BB creamů Perfect Cover a Signature Real Complete
A samozřejmě nesmí chybět vzorečky BBček:) Co by to byl za Misshabox, kdyby tam nebyl alespoň vozreček:) Jsem za ně strašně ráda, konečně budu moci vyzkoušet pravé asijské BBčko:) Přišly ve dvou variantách a od každé ve dvou odstínech, paráda:) Na ty se opravdu těším:)

Plus jako dárek přibalili Missha zrcátko. Roztomilé, určitě využiji:)

Abych to celkově shrnula.. tak s boxem jsem vesměs spokojená:) Až na ochranu vlasů, kterou nevyužiji a obnovující esenci, kterou nevím jak použít. Jinak je ale obsazení produktů velice zajímavé, hlavně pro ty, které jsme Misshu ještě nevyzkoušely:) Největší radost mám paradoxně ze vzorečků a pak z krému na ruce, který opravdu božsky voní:) Missha se snad nechala slyšet a i v budoucnu pro nás zase připravý nějaký Misshabox:) Nevím, jestli si ho objednám znovu, ale vám ho můžu určitě doporučit. Já z toho boxu rozhodně zklamaná nejsem:)

Co vy a Misshabox? Máte/nemáte, co na něj říkáte?
mějte se hezky, Luci

4 komentáře:

  1. Taky jsem ho chtěla objednat, ale už byl vyprodaný :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. opravdu se po něm jen zaprášilo.. tak snad vyjde příště i na tebe;)

      Vymazat
  2. Já o něm vůbec nevěděla, což je škoda, také bych tuto značku ráda vyzkoušela :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem se o něm dozvěděla náhodou na FB, tak jsem neváhala.. a udělala jsem dobře:) tak ho třeba příště stihneš taky ;)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...