středa 23. října 2013

China Glaze - Empowerment

Čauky, zdravím všechny:)
Dneska je tak krásný den, co říkáte? Nejen počasím, ale celkově to dneska bylo fajn:) Psali jsme dneska dva zápočty a myslím, že by mohly dopadnout dobře:) Včerejší "anča" se taky zdařila.. tak co víc mi chybí? :) Blog mi chybí, hodně.. a o to víc mě mrzí, že na něj není tolik času. Ale nedá se "svítit", časem se třeba nějak zaběhnu a bude to v normálu.. uvidíme..:) A jaký byl váš dnešní den?:)
Jak už jsem slibovala v minulém článku, tak ten dnešní bude zase  nehtech:) Ještě něco v zásobě mám, ale značně se tenčí.. Nebudeme ale myslet pesimisticky, protože dnešní článek bude vlastně celý veselý:)


Možná si některé z vás pamatujete, že jsem dříve prohlašovala, jak moc nemusím nude odstíny laků. Ale i těm jsem přišla na chuť, tak jsem si našla jiné adepty, které nemusím :D Ano, byly to právě žvýkačkové, barbie-pink barvičky. Stále mám takový pocit, že je moc nemusím, ale tento lak mě uvedl značně do rozpaků :D Ale v pozitivním slova smyslu:) Odstín Empowerment je čistá světle růžová krémovka, opravdu taková šťavnatá žvýkačková, přesně taková, kterým já se vyhýbám:) Ale mám ji doma už od loňských Vánoc, tak jsem si řekla, že asi konečně nadešel čas ji vyzkoušet:) Trošku jsem se této barvy bála, ale nakonec se ukázalo, že vůbec nebylo proč:)


Konzistence laku je naprosto bezproblémová, stejně tak jako štěteček, který mi u ChG laků náramně vyhovuje:) Dělal sice trochu díky a pár bublinek, ale druhá (a konečná) vrstva to vše napravila. Z toho plyne, že je i velmi dobře krycí. Měla jsem zrovna chuť i na nějakou nevšednost, tak jsem poprvé sáhla po zdobících kamínkách.. a musím říct, že to rozhodně nebyla špatná volba:) Kamínky dodaly nehtům úplně jiný vzhled. Takový mnohem upravenější, občas mi přišel až princeznovský, což se ke mně zrovna moc nehodí, ale neustále jsem si na nehty musela zírat:D


Co mě opravdu hooodně překvapilo, byla jak výdrž laku, tak samotných kamínků. Lak jsem celkem nosila 4 dny, z čehož se mi lak začal odlupovat až právě ten čtvrtý den a kamínky vydržely všechny až do konce! A to jsem je prosím nijak nepřilepovala, jen jsem je nanesla na "mokrý" lak a následně zafikovala topcoatem. Z nehtu samozřejmě trochu vyčnívaly, ale nijak mi nevadily:) Další aspekt, který musím hodnotit kladně, je odlakování. Lak šel dolů naprosto perketně, po 2-3 tazích byl pryč:) 
Opravdu jsem nečekala, že zrovna o tomto laku budu mluvit v takových superlativech:) Na nehtech se mi překvapivě moc líbil, svými vlastnostmi se mi osvědčil tak já nevím... nezačínám já mít i tu růžovou ráda? :D 

Co vy říkáte na tyto nehty? Jaký vztah máte k růžové barvě jako takové?
mějte se hezky, Luci;)

15 komentářů:

  1. Krásna farba laku! :) práve mám na blogu článok s rovnakou kombináciu len iný lak+ kamienky :)
    Sunrise of my life :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. náhodička:) ale je vidět, že kamínky sluší snad každé barvě laku:))

      Vymazat
  2. Růžovou já e-e (respektive - některé se mi líbí, ale nejsem schopná je nosit), ale tahle špatně nevypadá - každopádně ti sluší! :) A ty kamínky - fakt jak pro princeznu... ;D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to děkuji:) nicméně, ani pro mě to moc není.. jen občas.. :D:)

      Vymazat
  3. tento odtieň ružovej je paradny velmi sami pači a posobi tonamňa uplne jednoducho čo mam velmi rada super:))

    OdpovědětVymazat
  4. Musim říct, že jsem hned po najetí na článek byla překvapená - " co to, Luci přece tuhle barvu nemá ráda " :D Ale teda sluší ti a s těmi kamínky to vypadá tak něžně. Krásný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haháá, znáš mě:) a moc děkuji ;) občas se potřeba udělat vyjímku:)

      Vymazat
  5. Je nádherný :)! Já s růžovou mám většinou problém, že nevím, co si k ní vzít na sebe, takže moc často po ní nesahám, přestože se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. heh, tak to já nehty vs. oblečení vůbec neřeším :D oblékaná chodím jako "šedá myš" a na nehtech se alespoň vyřádím:)

      Vymazat
  6. Já s růžovou problém teda nemám a s těma kamínkama to vypadá moc hezky :)

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi pekná ružová :) Ja mám ružové nechty viac než rada :)

    OdpovědětVymazat
  8. uzasna barbie farba!

    Inak pozyvam na narodeninovu giveaway o GUCCI RUSH 75ml. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné & jednoduché nehty & nádherná barva laku !

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...