pátek 4. října 2013

Balea - Aktivující krémový gel k péči o pokožku kolem očí

Čauko, přeji vám všem hezký večer!:)
Tak jsem konečně zase doma, třikrát hurá! :D Nicméně včerejší cesta byla dost úmorná.. spoždění 2 a půl hodiny opravdu není žádná lahůdka, ale alespoň, že jsem jela domů a ne naopak:) Teď si dávám chvíli oraz a za chvíli už se vrhnu zase na tu zatracenou "anču":) Řeknu vám, je to fakt strašné... tak nějak to asi nezvládám.. vždy mám o pár bodů méně než všichni ostatní :( Já fakt nevím, jak to dělají.. asi se málo učím, nebo na to nemám:D Ale ne, to říkat nechci.. musím prostě makat, ale opravdu to není nic jednoduchého. V komentářích u minulého článku jste mi psaly, že by vás něco z medického života i zajímalo, tak uvidíme.. ráda vám vaše "přání" splním, ale ještě musím promyslet, jak to udělat:)
Na facebooku jsem už psala, že mi nejde kabel od foťáku, takže nemůžu přetáhnout fotky, které jsem dneska udělala.. Normálně by tu bylo spotřebováno, ale bohužel.. takže dneska "jen" recenze ;)
Jinak ještě.. byla bych moc ráda, kdybyste podpořily mě a našeho Mikiho, tím, že dáte like této fotce - konkrétně tedy na stránkách LB:) "Zmetek" jeden mi ten kabel překousl zrovna, když jsem přetahovala tuto fotku.. no, tu jsem naštěstí zachránila, ale kabel si musím koupit nový :/ Za váš případní "like" budu moc ráda:) A už honem k recenzi :D
Ta dnešní bude o mém vůbec prvním očním krému. Dříve jsem se o tyto produkty nijak nezajímala, ale s blogem to prostě přišlo:) V mém věku ještě nepotřebuji nějaké protivráskové produkty, tak jsem chvíli hledala, který by vlastně mohl být pro mě vyhovující.. A nakonec jsem sáhla po levné alternativě od Balei:)


Výše jsem hovořila o krému, ale tento výrobek vlastně krémový vůbec není. Vypovídá o tom i jeho oficiální název, jedná se tedy o gel bíle barvy, který je neparfemovaný. Což je rozhodně plus pro pokožku se zvýšenou citlivostí. Navíc se i dobře roztírá, takže s konzistencí nemám vůbec problém. Kladně hodnotím i špičatý aplikátor, kterým nanesete právě tolik gelu, kolik chcete. Ale abych pořád jen nechválila, našla jsem si i pár vlastností, které se mi úplně nelíbí.


Tou první je způsob uzavírání tubičky. To víčko se mi totiž téměr hned (hned poté, co jsem si gel koupila) začalo protáčet, takže uzávěr ani nešel plně zavřít. Rozčiluje mě to do teď, ale tak nějak jsem si na to už zvykla, že si můžu kroutit jak chci a přesto zůstane uzávěr pootevřený :D A tou další vlastností je účinek tohoto gelu. Jaký že je? Žádný! Ano opravdu.. vůůůbec nic jsem nezaznamenala. Je fakt, že jsem na obalu nenašla žádné "sliby", takže nechci tento gel "pomluvit" až tolik.. ale prostě.. Nezaznamenala jsem žádnou hydrataci, že by to třeba udělalo něco z mýma opuchlýma oči, krhy a vráskami pod nimi.. o tom už vůbec nemůže být řeč. Ale jak jsem psala, nic z toho nesliboval.. tak tedy ok. Ale k čemu tento gel tedy je? :D Sama nevím.. Doporučit ho nemůžu, snad jen mladým slečnám, které nepotřebují žádnou (extra) péči, ale mají pouhé nutkání se něčím opečovávat.. Jinak je tento gel ale bez účinku.. alespoň tedy u mě..

Máte zkušenosti s tímto gelem? Jaký oční krém byste mi doporučily?
mějte se krásně! a užívejte sluníčka:), Luci

4 komentáře:

  1. Já měla nějaký oční krém od Baley, byl ve žlutém obalu a účinky byly úplně stejné. Ale možná je to ten samý a jen mu změnili obal :D
    Beauty District

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslím, že jsem někdě četla, že u tohoto gelu obal měnili, takže je to dost možné, že jsi měla ten samý:)

      Vymazat
  2. Já s ním zkušenost nemám vůbec, ale pořád hledám nějaký oční krém/gel, který mi pomůže na kruhy pod očima. Nevíš o nějakém? :)

    Blog The ϐook of ϐeauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. takový bych taky moc ráda našla.. tento je můj první a teprve ho dodělávám a vím jistě, že tento to není :D mám doma jeden od Alverde, tak jsem na něj zvědavá..

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...