středa 25. září 2013

Gabriella Salvete - Intense coral

Ahoj, přeji vám příjemné středeční dopoledne!:)
Píšu první článek přímo z kolejí - třikrát huráá! :D Ne, ale konečně mám trochu volného času, tak toho využiji:) Dneska mi "padla" už v 9hodin ráno, takže to je silná pohodička:) Zítra máme imatrikulaci, pak zase celý den volno a v pátek sem přijede můj oblíbený hokejový tým, takže zůstávám až do pátku.. tak snad se ještě jednou stihnu ozvat:) Jinak taková zajímavost - včera jsme byli poprvé na pitevně :D Takový mezník medika, protože neví co od toho očekávat, ale překvapivě to u nás bylo úplně v pohodě.. nikdo se nám tam nekácel :) Víc vám ale asi říkat nebudu, ne že bych vás o to chtěla ochudit, ale pochybuji, že vás to vůbec zajímá :D Ale já stejně musela...:) Nic, konec bezúčelného vykecávání.. jdeme k podstatě článku;) Ten dnešní se bude opět lakový. A předem upozorňuji, že pokud už máte pískových laků dost, tak to tu asi rovnou vypněte.. protože já, jako obvykle, přicházím se vším pozdě.. ale mě samotnou ještě Stars laky vůbec neomrzely, jak jste na tom vy?:)


Intense coral je jedním z těch základních laků, které k nám přišly jako první. I já sama jsem po něm sahala, jako po jenom z prvních, společně s  fialovým Sapphire:) V případě tohoto laku se jedná o narůžovělou tekutinu (ano, v lahvičce to vůbec nevypadá, ale v první vrstvě je opravdu narůžovělý a svoji konečnou barvu ukáže až při dalším vrstvení) která obsahuje spoooustu zlatých a snad i těch červených "střípků", ze kterých se poté utvoří ten pískový efekt.


Těch zlatých částeček obsahuje lak opravdu hodně, skoro pak vypadá jako ohnivý:) Přišlo mi, že ale zlatavé odstíny mnohem více vynikly ve stínu než na sluníčku. Na sluníčku byly naopak tlumené (viz fotka výše.). Jinak si ale myslím, že je to slušivá barva.. vůbec ne nijak "řvavá", prostě vhodná na normální nošení;) Co mě ale celkem nemile překvapilo, byla jeho konzistence. Lak jsem měla doma zhruba 2 měsíce, předtím jsem ho nijak neotevírala.. a když jsem ho chtěla nalakovat, tak se mi zdál strašně hustý. Zkusila jsem s ním jeden nehet, ale moc dobře to nešlo. Tak jsem do něj s neochotou (nové laky nerada nijak "upravuju") kápla pár kapek ředidla, které naštěstí pomohlo a bylo po problému:) Ono obecně asi tyto laky budou hustší, ale tento se mi zdál ze začátku až moc, tak jsem tomu prostě trochu pomohla:)


Co se týče výdrže, tak s tou jsem více jak spokojená. Lak jsem nosila celkem 5 dní, z toho dva dny držel naprosto neporušený. Ten třetí se mi už začala odlupovat špičky a další den už šly dolů i větší kusy. Mám samozřejmě i laky, které mi vydrží mnohem déle, ale vzhledem k tomu, že se jedná o pískový lak.. tak s touto výdrží jsem spokojená:) K plnému krytí mi postačily dvě vrstvy a pískový efekt mě nijak nerušil, sžila jsem se s ním naprosto v pohodě:) Musela jsem ale odlakovávat pomocí alobalu, protože ty třpytky šly i tak těžko dolů, ale s tím alobalem to šlo mnohem lépe ;) 
Celkově musím říct, že tyto laky se Gabrielle skvěle povedly, sama je vlastním všechny (hups, ale to se nedalo.. :D kdo jiný mi má pozorumět, než vy:)) a už se moc těším, až zase nalakuji nějaký další:)

Co vy a pískové laky? Máte nějaký, vlastníte třeba konkrétně tento ohnivý kousek?:)
mějte se krásně, třeba skládejte i básně a pak se pochlubte;), Luci

12 komentářů:

  1. Nene, kdepak, hvězdičky od Gabrielly mě nikdy neomrzí. :)) S tou ohnivostí jsi to dobře vystihla.
    A jinak, mě by i historky nebo vyprávění z pitevny zajímaly. Sice jsem strašpytel a asi bych tam sebou sekla ( nesekla vlastně, ani bych se totiž neodvážila tam vkročit ), ale poslouchala bych se zájmem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak vidím, že jsme na tom stejně:))
      ono.. zatím žádnou historku ani nemám, ale poprvé je to prostě zážitek:) občas sem o tom asi něco napíšu (asi tak jako dneska), ale zase se o tom nechci rozepisovat tolik.. přecijen se na to každý dívá jinak a rozhodně to není nic vtipného a hezkého.. ale k mému studiu to prostě patří:) a věř, že pokud něco bude stát za zmínku, tak se s vámi určitě podělím..:)

      Vymazat
  2. Já z té původní řady mám všechny jen ne tenhle kousek. Není to prostě moje barva. Tak já bych se na té pitevně asi složila brrr :D jinak přeji spoustu úspěchu ve studiu medicíny ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem se toho taky bála.. a to jsem celou dobu tvrdila, jaká jsem silná povaha.. ale těsně předtím mě to začalo stejně hlodat:D naštěstí ale relativně v pohodě:) a moc děkuju, rozhodně to budu potřebovat:)

      Vymazat
  3. Pískový lak mám jen jeden a to taky od značky Gabriella Salvete - růžový, ale všimla jsem si, že už má hodně dalších značek taky své pískové laky (avon, essence, rimmel...), tak se asi kouknu příště po těchto :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taktak:) mně díky škole tyto novinky utekly, dozvídám se o nich průběžně.. ale uvidím, mám od GS všechny a zdaleka ani ne všechny už mám ozkoušené :D ale Rimmel se mi od pohledi líbí moc:)

      Vymazat
  4. Tohle je můj jeden z neoblíbenějších kousků :), ještě mám doma Saphhire a chci Princess, pak bych docela zkusila pískové laky i od jiných značek, třeba Golden Rose :). Jinak já bych byla docela ráda za nějaký článek o nástupu na vysokou a na kolej, protože se toho docela bojím, tak třeba bys mě uklidnila :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oki, článek plánuji, jen si to musím nějak promyslet, jak to rozvrhnout:)
      GR má taky pískáče? fíha, já jsem asi dost opožděná :D mně se naopak moc zamlouvají ty od Rimmelu:)

      Vymazat
  5. No tak mě by tyhle věci třeba zajímaly :D Na medinu jsem hrozně chtěla jít a teď lituji, že jsem nakonec nešla...
    Tenhle lak mi taky připomíná oheň nebo magma :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já zase celkem lituju, kam jsem to šla :D ale jen tak na oko.. zatím mi to nejde úplně podle představ, hold musím makat víc..

      Vymazat
  6. Moc pěkný lak. Já nosím jen klasické jednobarevné, ale když to tak vidím, tak asi udělám změnu. :) Děkuji za tip. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. není za co, snad se ti bude líbit i na tvých nehtech:) jak říkám já, občas je potřeba nějak se odvázat a vyzkoušet něco nového ;)

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...