čtvrtek 31. ledna 2013

Vyhodnocení 150 followers giveaway!

Ahoj všem!:)
Včera skončila tajemná giveaway a dnes je mou milou povinností Vás seznámit z jejím vítěžem, konkterétně tedy vítězkou:) Musím říct, že tentokrát jsem brala pravidla naprosto vážně, zkontrolovala jsem vše, co jsem v komentáři požadovala a z celkových 65 soutěžních komentářů jsem vybrala 56 těch "správných", tedy těch, které osahovaly vše co měly. Je to opravdu škoda, ale když v komentáři požaduji zmínku o tom kde a pod jakým jménem mě sledujete.. a někteří zveřejní komentář pouze s emailem a s tím, jak je soutěž hezká.. no, předpokládám že to bylo asi z nepozoronosti, ale jsou tu i ti, kteří vše splnili a měli také šanci na výhru. Bylo jich tedy 56, což si myslím, že je hezké číslo.. jsem za něj moc ráda! A kdo tedy giveaway vyhrál? 


štěstí se tentokrát usmálo (opět:)) na slečnu ze Slovenska a to na...
Diiunu L
Moc gratuluji!!! :)

Vy ostatní rozhodně nesmutněte! Jak už jsem avizovala, blog zhruba za měsíc oslaví své první narozeniny.. a při této příležitosti se tu objeví další soutěž ;) Tak doufám, že noví čtenáři jimi zůstanou i nadále a budete se všichni těšit na mé další články a samozřejmě i na soutěže:)
Jinak obsah balíčku neodtajním ani teď, jak jsem slibovala:) Pokud bude mít slečna zájem, odtajní Vám ho sama.. nevím jestli je to blogerka, každopádně jí umožním i tzv. guest post, kde by Vám sama prostřednictvím mého blogu ukázala, co vlastně vyhrála ;) Uvidíme.. nebo třeba taky ne:) Ať je to pro ni překvapení se vším všudy:)
Všem Vám moc děkuji za účast a samozřejmě, ještě jednou gratuluji výherkyni!:)
mějte se hezky, Luci

2 komentáře:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...