pátek 25. ledna 2013

Lacoste - Joy of Pink sada

Přeji všem příjemný večer!:)
Přesně před týdnem jsem už netrpělivě přešlapovala v kongresovém centru a čekala na zahájení svého maturitního plesu... byl to pro mě strašák číslo jedna. Věci se ale změnily, protože ples se vcelku vydařil.. nicméně je tu strašák další.. a to má maturitní práce. Mám ji rozpracovanou, to ano, ale už nezbývá příliš mnoho času a mě od ní vždycky něco odláká... co mám dělat :( :D Nic jiného než makat, makat a makat.. ale chvilku si odpustím a přispěju zase dalším článkem:)


Ten dnešní je o růžové sadě od Lacoste, kterou jsem dostala k narozeninám. No, můžu Vám říct, že jsem na ni koukala jako puk.. pro mě jsou tyto značky poměrně nedostupné, takže jsem byla překvapená a nadšená zároveň:) 


Sada je uložená v krásné a hlavně bytelné růžovobílé krabičce a obsahuje tubičku tělového mléka, sprchového gelu a flakon toaletní vody. Co jsem trochu postrádala, tak nějaký detailnější popis, protože já - antitalent na rozpoznávání vůní, jsem na tom byla opravdu bídně, protože jsem opravdu nemohla přijít na to, po čem tato sada voní... Ale ještě že máme internet :D Celá sada by měla primárně vonět po grepfruitu, s čímž vlastně můžu i souhlasit:) Taky to tak máte, že vůni poznáte až poté, co si o ní přečtěte? :D

Tělové mléko Joy of Pink, 50ml
Tubička je na tělový přípravek poměrně malá, vydržela mi zhruba týden.. A za ten jsem moc věcí vypozorovat nestihla, potřebovala bych na to více času. Ale co mohu říct, tak že po grepu opravdu voní, ale není to jediné aroma, které je cítit.. a samozřejmě ho nedokážu popsat.. :D Pro mě je to takový hodně navoněný grep, mísí se zde sladká a hořká vůně, která je rozhodně zajímavá.. nicméně pro tělové mléko mi přijde opravdu moc výrazná a "navoněná".. Roztírá se bez problému, ale nějakých extrémní hydratačních účinků jsem si nevšimla.. U mě toto mléko zapadnu hluboko do průměru.. není to nic, co bych musela vlastnit znovu.

Toaletní voda Joy of Pink, 30ml
O této toaletní vodě se na internetu píše, že je to vůně pro dívky a mladé ženy, která s sebou přináší závar radosti a chuti zažít něco příjemného. Mně tyto popisky vždycky přijdou celkem úsměvné, ale je fakt, že třeba k mojí mamce by mi tato vůně neseděla. Co se složení týče, tak v hlavičce vůně je grepfruit, v srdci pivoňka a curacao a základ tvoří mošus a viržínské dřevo (těmto popiskům já absolutně nerozumím, ale kdyby to třeba někoho zajímalo;)). Já většinou nejsem ve vůních příliš vybíravá, takže ani s touto nemám výraznější problém.. aplikátor má klasický rozprašovač, který mi přijde, že rozprašuje až příliš a toaletka tím tak rychleji mizí. Co mě mrzí ještě více je fakt, že strašně málo vydrží. Ihned po aplikaci má opravdu výraznou vůni, ta se ale neuvěřitelně rychle ztrácí.. Po hodině je jen slabě cítit a po dvou již skoro vůbec. Opravdu škoda..

Sprchový gel Joy of Pink, 50ml
A nakonec sprchový gel, který je taktéž převážně grepfruitový (kdo by to byl řekl :D). Je to klasický průhledný gel. Možná by mohl trochu více pěnit, ale jinak pro němu nic nemám. Prostě klasika, samozřejmě znám i voňavější.. ale ve sprcháčích moc vybíravá nejsem. Opět to ale není nic vyjímečného, co by u mě stálo za koupi.

Celkově musím říci, že tato sada má poměrně neobvyklou vůni, ale na druhou stranu to není věc, kterou bych Vám 100% doporučila. Tohle je hrozně individuální a nějaký popis v článku Vám toho asi moc neřekne. Každopádně jsem ráda, že jsem od Lacoste měla možnost něco zkusit, ale ke koupi mě tyto produkty nepřesvědčily. Přeci jen v téhle oblasti ráda experimentuji:)

Jak jste na tom Vy, také rády experimentujete nebo se držíte zajetých kolejí? Máte nějaké zkušenosti s Lacoste?
přeji krásný víkend, Luci

10 komentářů:

  1. Tak na takovou sadu bych teda také zírala :D. Také si vždy musím přečíst, po čem to voní, sama bezpečně poznám akorát čokoládu, kokos a vanilku, moje nejoblíbenější :D. Ve vůních je to opravdu špatně poznat. Škoda, že moc nevydrží, ale myslím, že i tak z ní musí být radost obrovská :).

    OdpovědětVymazat
  2. nato že je to tak drahé mňa by to sklamalo ;/ no ale aspoň vieme že niekedy je lacnejšie lepšie

    OdpovědětVymazat
  3. To jsi musela mít obrovskou radost z takové nádherné sady.:)Škoda, že ty přípravky nesplňují běžné požadavky, ale na druhou stranu každá zkušenost dobrá, i ta špatná..:)

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že je vhodná pro někoho, komu voní spíše lehké vůně. Já preferuji dřevité.

    OdpovědětVymazat
  5. Mně by tahle vůně určitě voněla, na jaro / léto bych ji brala:)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ráda takovéto sady :)
    Ta vůně vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
  7. ja nie som nejaky extremny lacoste fanusik, ale toto je podla mna ich najlepsia vona. Ja ju mam tiez nie v darcekovom baleni ale len vonavku a na leto je vazne super!
    Inak ale na druhu stranu mam velmi rada panske Lacoste vone!
    Inak ak mas rada BB kremy, tu je recenzia na jeden od Biodermy:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/01/bioderma-sensibio-bb-krem.html

    OdpovědětVymazat
  8. Moc pěkná sada!!! Jinak doufám, že se ti maturitní práce i zkouška povedla :)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta sada je moc pěkná! Mám ráda Lacoste i růžovou barvu, takže za mě jim dávám velký palec nahoru! :) Musím co nejdříve vyzkoušet v parfumerii, jak voní ten parfém...

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...