pátek 11. ledna 2013

Essence - Gold Fever

Přeji všem pohodový páteční večer!:)
Opět mi začala škola a já nevím, kde mi hlava stojí.. hold maturita už klepe na dveře a nebude to o moc lepší, ale nebojte se.. čas od času tady něco přibyde, jen si nejsem jistá, jak dlouhé ty časové intervaly budou... uvidíme :) Ještě chci "říct", že schází už jediný čtenář blogu k tomu, abych zahájila druhou giveaway na tomto blogu, všechno už mám nachystané, tak snad na Vás výhra nebude čekat moc dlouho:) Takže se určitě těšte!

A k tématu dnešního článku, v minulém nehtovém postu jste mohly vidět moji vánoční manikúru, na kterou jsem použila i lak od Essence v odstínu Gold Fever. A právě tento lak bych Vám dnes chtěla opět předvést, jenže tentokrát samostatně. Upozorňuji, že fotky nejsou kdovíjak krásné, jsou ještě ze starého foťáku a když na ně tak koukám, tak tam mám i poněkud přerostlé nehty, ale tak snad se to dá přežít :)


Gold Fever je poměrně hodně hustý lak, který nemá žádnou základní barvu. Obsahuje "pouze" nekonečné množství zlatých a o něco méně červených střípků. Jeho konzistence ale není nijak na škodu, právě naopak.. díky ní se na nehtu uchytí celkem dost střípků.


O něco horší je to s jeho krytím, ani ve třetí vrstvě, kterou můžete vidět na fotkách, plně nekryje.. Foťák hodně zvýraznil místa, kde je těch střípků málo, ty ale ve skutečnosti vidět nebyly. Ty tři vrstvy na nošení stačí, ale asi by nehty potřebovaly nanést ještě další..





U tohoto laku je nutné použít topcoat, střípky totiž zanechávají nerovný povrch, který není všem úplně příjemný. Jeho výdrž je ale více než dobrá, začal se mi odlupovat až po 3 dnech, což je pro mě u laku úspěch. Odklakovávala jsem pro jistotu alobalem, takže i to bylo bez problému. Musím ale říct, že tento lak se mi mnohem více líbí jako efektový, mnohem více tak vynikne jeho krása. Takhle to taky není špatné, ale není to prostě ono :)

Co Vy myslíte? Je lepší samotný nebo jako efektový lak? 
přeji pěkný víkend, Luci

19 komentářů:

  1. Já ho nosím samotný a moc se mi líbí :).. 4 vrstvy stačí a vypadá moc pěkně :)..

    OdpovědětVymazat
  2. Je úžasný:O A líbí se mi víc samotný, jenže bych asi neměla trpělivost nanášet 4 nebo více vrstev:D..

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá hezky, ale asi bych taky neměla trpělivost dávat víc jak 2 vrstvy.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se asi taky víc líbí jako efektový, ale vypadá dobře i takhle. Ale nanášet tolik vrstev by se mi nechtělo :D

    OdpovědětVymazat
  5. Zrovna jsem si ho minule chtěla koupit, ale nakonec jsem si vzala Time for romance - větší a menší červené třpytky. No ale odlupovat se mi začal celkem rychle, což mě strašně štve ( já myslela, že když je tak třpytkatý tak dolů nepůjde sundat ani tunou odlakovače :D ).

    OdpovědětVymazat
  6. asi efektový ale aj tak je straašne nádherný ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Já tento mám, ale používám ho jen jako efektový ;) Třeba jsem si pod něj dala černý, nebo červený, na obojích vypadá naprosto úžasně!! ;) Určitě tyto kombinace zkus :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já ho zatím použila jen samotný, ale chci ho zkusit i na nějaký rudý lak :).

    OdpovědětVymazat
  9. Je to pěkný lak, přesně tenhle odstín jsem měla:)
    Zvu tě na giveaway:)

    OdpovědětVymazat
  10. ja som ho zatiaľ použila len ako efektový, už dávnejšie som sa tak rozhodla ohľadom takýchto lakov a zatiaľ si za tým stojím :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tento mám také a použila jsem ho zatím asi jednou samostatně.Řekla bych, že je pěkný i tak.:)

    OdpovědětVymazat
  12. Mě se takovéto laky strašně líbí :)
    Pravda, že pro někoho se nehodí pro klasické nošení, ale komu to vadí? Já bych ho nosila s chuťí ;) :)

    OdpovědětVymazat
  13. myslim, ze nazov nanho padne ako uliaty, ja mam podobny od Elf, ale tiez ho pouzivam vyhradne ako efektovy, pretoze lak medzi trblietkami je dožlta, čo vytvára dojem yažltnutých nechtov...na tmavom laku je to krása:)

    OdpovědětVymazat
  14. Wow, tak to je krása:) Mně by se líbil jako efektový i samostatně - podle nálady:))

    OdpovědětVymazat
  15. Dnes jsem na něj koukala a nevzala. A vidím, že jsem udělala velkou chybu! :)

    OdpovědětVymazat
  16. Hezký lak :). Od Essence vlastním 2 laky - jeden takový dá se říci hnědočervený se třpytkami různé velikosti a světle modrý s jemnými třpytkami :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...