pátek 28. prosince 2012

Vánoční nehty: Nubar - Cherry + Essence - Gold Fever

Ahoj všem:)
Ještě chvíli budeme pokračovat o vánoční tématice, ještě zde bude článek o vánočním Senzaboxu a pak už to snad bude vše ;) Dnes jsem tu opět s nehtovým postem, konkrétně s nehtama, které jsem nosila během svátků:)


Letos jsem měla jasno v tom, že chci nějakou klasiku.. takže padla volba na lak od Nubaru v odstínu Cherry. Název podle mě barvě až příliš neodpovídá, já si představuji barvu třešní trochu jinak:) Tento odstín bych popsala jako středně červený s oranžovým podtónem, který barvě dodává na zajímavosti:) Lakoval se mi naprosto pohádkově, dokonce by stačila i jedna jediná vrstva, ale ze zvyku jsem dala dvě:)


A aby to nebylo úplná nuda, tak jsem jako efektový lak zvolila Gold Fever od Essence. Pořizovala jsem si ho někdy v létě a byla jsem z něj docela v rozpacích, protože mi přišel opravdu extrémně hustý, ale nakonec se lakoval celkem dobře:) Hlavně díky jeho konzistenci se zlatavé a červené třpytečky uchytávají v opravdu hojném počtu už v jedné vrstvě, která je lakovaná na všech nehtech krome prsteníčku, kde jsou vrstvy dvě:)


Zde je jedna fotka s bleskem, kde vyniká barva Nubaru:) Ten nový foťák opravdu dokáže divy, ten starý by takovéhle barvy nikdy nezvládl:)) Co mě ještě překvapilo byla výdrž, kvůli nedostatku času jsem nedávala topcoat, povrch byl sice trochu hrubší, ale nic zásadního, takže se to dalo vydržet. A i bez topcoatu mi nehty vydržely celé 3 dny bez porušení.. a že jsem tedy rozbalovala všechny dárky pečlivě, žádné trhání... :) Opravdu jsem z těchto nehtů měla radost, moc se mi líbily:) Určitě můžete v dohledné době čekat samostatné články o obou lacích ;)

Jakou jste zvolily vy manikúru na Vánoce? :)
mějte se hezky, Luci

7 komentářů:

  1. oranžovú nemusím ale tento lak je super ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná kombinace, já měla nehty tmavě malinové se zlatými šestiúhelníčky :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Nubar se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné nehtíky! Ten Nubar zaujmul na první pohled. ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Ten lak od Essence jsem si chtěla koupit, nakonec jsem ale skončila u Time for fomance s červenýma třpytkama :)
    Na Vánoce jsem neměla žádné spešl nehty ;) ale tyhle se mi libí.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...