pondělí 31. prosince 2012

Šťastný Nový i nový rok 2013!

Přeji pěkný poslední večer v tomto roce!:)
Předpokládám, že všichni jste již někde se svými blízkými či kamarády, ale i tak jsem chtěla, aby se na blogu tento článek objevil:) Já jsem jako kždý rok doma a musím říct, že mi to tak i vyhovuje.. nejsem žádný párty člověk, radši si dám skleničku šampusu, chlebíčky, brambůrky a budou koukat na televizi ;) Ale o tom dnešní článek není... 


Chtěla bych Vám popřát šťastný vstup do nového roku! Ať jste v něm spokojení a máte kolem sebe spoustu milujících lidí, hodně lásky a hlavně toho zdraví! Zkrátka, ať je takový jaký si jen Vy sami přejete!:) (PF obrázek je celý mé vlastní výroby. Fotka je pořízená z našeho městského ohněstroje cca před hodinou a půl.. letos se jim opravdu povedl:)) a jsem moc ráda, že to foťák tak krásně zachytil.:))

Taky bych Vám chtěla moc poděkovat! Protože nebýt Vás, mých milých a skvělých čtenářek (o žádném čtenáři nevím, tak se kdyžtak omlouvám!:)), tak by tu tento blog už pravděpodobně nebyl. Ani nevíte, jakou mi svými komentáři vléváte energii do žil a celkově děláte radost!:) Jsem ráda, že jsem si tento blog založila a doufám, že ještě i nějakou dobu vydrží:)
Za těch 10 měsíců, co blog existuje se vás zde sešlo úžasných 142! Na poměrně nově založeném facebooku je vás momentálně 11, což je pro mě také hezké číslo:) Zveřejnila jsem 57 příspěvků (vím, není to moc, ale bohužel nemůžu ani přislíbit jejich větší četnost :() a vy jste mi napsali skvělých 528 komentářů na ně!  Blog má do této chvíle přes 11000 shlédnutí, nejčastěji jsou zde čtenáři z České republiky (:) 7688), Slovenska (2243), Ruska (333), USA (142) a Německa (97). Nejčastěji můj blog vyhledáváte pod hesly: miss sporty check matte (12x), balea kakaové máslo, balea tělové máslo, miss sporty laky (vše 11x) a tělové máslo balea (9x). Nejoblíbenějšími články byly: 25 followers giveaway! - UKONČENO (754x), Balea - Tělové máslo s kakaem (396x), Miss sporty - 345 & Check matte (273x), Gabriella Salvete - 128 (239x) a Balea - Tělové máslo mango(234x) :) Pro vás to možná nejsou až tak zázračná čísla, ale mě neuvěřitelně těší a vám za ně patří neuvěřitelně velký dík! Bez vás by to nebylo ono a proto si přeji do roku 2013, abychom se tu stále společně setkávali a bavili se nad našimi články a komentáři:) A taky trochu sobecky si budu přát úspěšný rok, protože bych řekla, že tenhle bude ten můj nejdůležitější.. a přeci jen končí 13 (mé šťastné číslo), tak snad tomu i tak bude;)

To by bylo asi vše co jsem chtěla, a nezapomeňte na zítřek! - Jak na Nový rok, tak po celý rok :) I proto se budu snažit přidat nový článek;)
Přeji Vám tedy krásně prožitého Silvestra a šťastný vstup co nového roku 2013!:)
uvidíme se zde příští rok! :D, Luci

1 komentář:

  1. aj my sme doma, ale vôbec mi to nevadí. nikam sa nemusíme trepať, nebolí z toho hlava a sme s rodinou. tiež ti prajem všetko dobré!

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...