neděle 30. prosince 2012

Prosincový SenzaBox

Přeji hezký večer! :)
Jak už jsem avizovala v minulém článku, poslední tematicky vánošní článek bude o prosincovém vydání SenzaBoxu. Vím, že už o něm bylo napsáno hoodně a proto se vám ani nebudu divit, když nebudete mít náladu na přečtení tohoto článku.. Ale já ho prostě uveřejnit chci, takže... :D

Ještě než se pustím do samotné recenze, tak bych vás ráda upozornila na DOTAZNÍK, který se týká právě boxů. Nezabere vám více jak 5 minut a pomůžete tím dvěma studentkám:) 


A teď už k recenzi:) Tentokrát byla krabička opravdu laděna do vánočních barev - červeno bílé (stříbrné) a tím mě neuvěřitelně potěšili! Už jen když jsem krabičku viděla, tak jsem se začala rozplývat...:) A ta mašle pod víčkem, no nádhera... tohle se jim opravdu povedlo!


A už k tolik diskutovanému obsahu.. já nemůžu říct, že bych byla vyloženě nespokojená, opět jsem našla vaužití téměř pro vše, ale je tady věc, která mě opravdu naštvala, ale k té až později... Box tedy obsahoval:

Make Up For Ever Profesional Paris - Rouge Artist Natural Lipstick - rtěnka přišla pravděpodobně všem v odstínu N15, což je podle mě tmavá červenohnědá barva, která na rtech nijak nevyniká. Kupodivu tohle je onen jediný produkt, který asi nevyužiju a také ten, který mě naštval. Proč? Vyplňovala jsem tam, že pokud rtěnku používám, tak pouze v nude odstínu a to tohle rozhodně není. Z čehož plyne, že jakýkoli osobní profil je k ničemu :/ Škoda...
Yver Rocher - Parfémová voda So Elixir Purple - s tímto produktem problém nemám. Voní mi, jen teda opravdu nevím, kdy na ni přijde řada, protože mám doma tolik voňavek, že se nemusím zásobovat snad dobrých 10 let :D
Dr. Hauschka - Růžový pleťový krém - mám v tubičce zhruba půlku, takže na základě používání si dovolím říct, že tento krém by mohl být tím pravým pro vás, které máte extrémně suchou pleť, pro mastnou a smíšenou jako mám já, to není úplně to pravé ořechové.. Navíc má krém poměrně specifickou bylinkovo květinovou vůni, která nemusí sednout všem..
Dermacol - 24h Control Make-Up + Satin Make-Up Base - toto je kámen úrazu prosincového boxu. Já se taktéž řadím k těm, kteří nechápou, jak si bleduje mohou na sebe napatlat tento MU v odstínu číslo 3!!! Zkoušela jsem si ho pouze na ruku a to stačilo.. putoval k mamce jako dárek k svátku, je přeci jen o něco tmavší než já, tak ho třeba využije.. 
 Dermacol - kosmetická taštička - je sice růžová, ale přesně takovouhle jsem chtěla akorát v černým, nevadí.. libí se mi i tato:) už ji plně vyžívám.. asi jediná věc, z které mám opravdu radost :D
Schwarzkopf Professional - BC Oil Miracle Finishing & Light Finishing Treatment - další vlasový přípravek? Z toho jsem taky nebyla dvakrát nadšená, už jsem psala, že si na to moc nepotrpím... Ale když přivřu obě oči, tak ho samozřejmě vyzkouším, ale nepočítám s tím, že by mě nějak zvlášť nadchl..
dárek navíc: Sensodyne - Sensodyne Repair & Protect / Pronamel - další pasta i s kartáčkem? Nejsem si jistá, jestli přesně toto do boxů patří, ale budíž... jen už to nechci vidět v žádném dalším! :D Pasta se vypotřebuje někde na cestách, jen nevím, co se stane s tím kartáčkem, já ho rozhodně využívat nehodlám, tak snad někdo z rodiny se ho ujme...

Celkově tohle povídání pro vás muselo vyznít asi celkem pesimisticky a kriticky, ale pro mě to tak není.. Pro mě dojmy z krabičky vysoce přebíjí dojmy z obsahu :D Tak to prostě je.. Produkty tak nějak využiju, ale že bych z nich byla nadšená, to ne.. možná tak z té taštičky.. to nejmenší a udělá největší radost!:)
Co mě ale fakt mrzí, je chování některých lidí pod jménem SenzaBoxu.. všichni jistě více o čem mluvím.. Považuji to za velice neprofesionální přístup, který je hlavní příčinou toho, že další box vynechám.. to mě opravdu naštvalo a nemám momentálně chuť si objednávat další box.. Uvidíme, třeba se ze svých chyb poučí, rozhodně nechci na SB zanevřít úplně, ale bude si mě muset něčím získat... tak uvidíme.


Jak jste na tom vy s prosincovým SenzaBoxem? Máte/nemáte? Líbí/nelíbí?
mějte se a smějte se!, Luci

5 komentářů:

  1. Senzabox bjsem si neobjednala, ale docela toho lituju :) Obsah se mi poměrně líbí ...

    Jen mě teda dostala ta paní Zuzana.. :(

    OdpovědětVymazat
  2. Moc hezký článek, to jejich jednání mě také odradilo od jakéhokoliv dalšího objednání boxu.

    OdpovědětVymazat
  3. nechápam senzaboxovú logiku tej kaza dermacol make-up.. úplne kravské to je... inač by tento senzabox bol véééľmi super ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Jaa mam radsi ladybox:-) jsem nova ctenarka:-)

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Objednávala jsem pouze Ladybox,pak mě ale upoutaly výrobky v Senzaboxu a mrzělo mě,že jsem je prošvihla. Jenže v každym bude něco,co bych chtěla,takže objednávám nakonec oba. :D

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...