sobota 22. prosince 2012

Balea - Tělový krém Cukrová pusinka

Ahoj, ahoj :)
Tento článek "píšu" už od pondělí... ale pouze hubou samozřejmě:D Vždycky mi do toho něco vlezlo, takže jsem se k němu dostala až teď:) Teď, když už je jisté, že jsme přežili další konec světa.. jupííí :D 
A jelikož zítřejším dnem u nás odstartují pravé Vánoce (rozumějte: zítra rozdávání dárků a taťky, pozítří rozdávání dárků u mamky a babičky a popozítří u další babičky a u strejdů:D, ach ty rozvedené rodiny..), tak Vám přeji krásné, pohodové a klidné Vánoce!:) Nevím, kdy se tu zase objevím s článkem, ale dříve jak v úterý s tím nepočítám.. 
A ještě mám otázku? Budete chtít, abych věnovala mým dárkům speciální článek? Já se tomu nebráním, jen nevím, jestli máte vůbec takovéto články rády, takže když projevíte svůj názor, budu ráda:)


A teď už k jednomu tělovému krému od Baley:) Ano, určitě jste si toho už všimly... já Baleu prostě ráda :D Ale tohle nebyla zrovna trefa do černého... Proč? Dostaneme se k tomu:) Krém jsem kupovala někdy na začátku září, ale pro ty, které by zaujal, tak nemusíte mít strach.. limitka to není a při mé poslední návštěvě DMka jsem ho tam opět viděla:) Jako první mě upoutal obal, ten je opravdu k nakousnutí:) Ale doma po rozdělání jsem takového názoru už nebyla...


Celkový dojem pro mě zazdila extrémně sladká vůně... jasně, mohla jsem to předpokládat, ale že bude až takhle intenzivní, to jsem fakt nečekala... Nedokážu přesně určit, co mi vůně připomíná... každopádně kromě sladkého aroma je ještě cítit vůně citronu. Pro mě to je taková zvláštní kombinace.. Obvykle se k namazání nijak přemlouvat nemusím, ale u tohoto krému se tak dělo docela často.. a to právě díky vůni, která mě vůbec nezaujala..


Konzistence je hodně hutná, na krém až neobvyklá.. spíše bych ho přirovnala spíše k tělovému máslu. Díky tomu se poměrně špatně rozmazává a "zapracovává" do pokožky. Mastný film ale nezanechává a hydratační schopnosti jsou celkem ucházející, takový průměr bych řekla. 

K opětovné koupi mě tento krém rozhodně nepřesvědčil, nehodlám se mazat něcím co mi nevoní.. to je snad pochopitelné:) Ale pro vás, které máte rády sladší vůně, opravdu hodně sladké a cukrovinkové, tak by to mohla být správná volba:) Za mě ale ne, ráda vyzkouším opět nějaké nové vůně:)

Vyhledáváte takovéto vůně a příchutě různých kosmetických produktů?
užívejte Vánoce a mějte se hezky!, Luci

9 komentářů:

  1. Já mám tělovou emulzi v téhle vůni a nemůžu se jí nabažit, tedy té vůně, jinak mazat se mi s ní moc nechce, pořádně nehydratuje a mám po chvíli pocit, že jsem se ani ničím nenamazala.. Ale voní mi teda vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem se do tohohle krému naprosto zamilovala, nedokážu ji odolat :) Mám raději ty sladší vůně, jako je tato :) Tak ať najdeš nějaký krémík, který ti bude více vonět :)
    http://onegirlb.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem měla krém této vůně 400ml, byla jsem nejvíc šťastná, když už jsem to konečně spotřebovala, to byla fakt hrůza :D. A článek s dárky bych určitě uvítala, také ho plánuji udělat, ale jenom co se týče kosmetiky a co se tedy objeví na blogu :).

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné Vánoce i Tobě, Luci :) Krém jsem nezkoušela, ale už jen to balení vypadá úžasně. Hutnější krémy já sice můžu, ale sladké vůně taky moc nemusím, takže vlastně ani nemusím litovat, že jsem si ho nepořídila.

    OdpovědětVymazat
  5. no jo - Balea :) tyhle vůně miluju
    užij si štědrý den!

    OdpovědětVymazat
  6. Tak tenhle krém od Baley ani neznám:) Přeji krásné a pohodové Vánoce a hodně kosmetických dárečků pod stromečkem:)

    OdpovědětVymazat
  7. Krém neznám a asi ani nepoznám, protože ta vůně by mi též vadila :)

    Ale jinak přeji krásné Vánoce :)

    OdpovědětVymazat
  8. jo to mám! je dobrej!!!:)) má strašně hezký balení! :D .)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...