pondělí 27. srpna 2012

New in • 27. srpna

Ahoj:)
Tak jsem zase zpět, sice trochu zmožená, ale zase připravená přidávat nové články:) Včera jsme se odhodlali k výstupu na Sněžku - vůbec to nebyl ideální den, ale sobotu jsme protaktizovali a mysleli si, že v neděli bude líp.. ono ne, ale i tak jsme vyrazili. Cesta úmorná, šílený studený vítr a necelých 8°C.. to je opravdu nezapomenutelný :D A mimo jiné i poslední cesta starou lanovkou (na Růžohorky), která se tenhle týden zastaví a následně se zbourá.. a jiná taková v ČR není a už nebude (aspoň myslím), takže zase o zážitek navíc ;) Jak vy jste stávily víkend?

Po delší době jsem tu zase s new in článkem. Jsou to nákupy tak za poslední měsíc, chtěla jsem to sem dát až najednou:) Ještě jsem zapomněla odfotit nový pleťový krém od Avonu, ale tak předpokládám, že se na něj zde objeví recenze, tak o něj nepřijdete;)


Jako první je tu nákup z DMka. Tady jsem využila 25% slevovou kartičku na veškerou vlasovou péči od Shaumy. Já musím říct, že mým vlasům je prakticky jedno co používám, vždy mám vlasy stejné.. nebo alespoň já nikdy nezaznamenám žádnou změnu, proto u mě rozhodně nečekejte recenze na vlasovou kosmetiku, bylo by to celkem zbytečné :D Dále jsem sehnala "vytoužené" ředidlo na laky, furt jsem po něm koukala v Rossmannovi, ale tam jsem ho nikdy nenašla.. Mamce jsem koupila bázi pod oční stíny od Essence a sobě, jelikož se mé zásoby balzámů na rty hodně tenčí, nové Balea balzámy a to malinový Lovely raspberry v kelímku a mandarinkový Fruity kiss v klasickém balení. 
Btw. snad můj jediný nákup z drogerky, kde chybí laky!! :D


Teď trochu nekosmetický nákup, ale pochlubit se musím :) Když už tedy letos maturuji, tak se chci alespoň učit z něčeho hezkého :) Proto jsem si koupila tyto úúžasně veselé sešity (Tesco, 75,-/kus) na maturitní semináře. Doufám, že za ty peníze se z nich opravdu učit budu! :D Ale nešlo jim prostě odolat...:)


A tento nákup je z Rossmanna z minulého týdne, to že jsem si mimojiné koupila třeba i nový kartáček s pastou, to jsem vám opravdu ukozovat nechtěla :D Takže tady je část, která by vás mohla zajímat. Koupila jsem si nový tuhý deodorant Fa - klasika, dále odličovací mléko od Dermacolu a odličovací tamponky ze 100% bavlny - chtěla jsem zkusit nějaký jiný způsob odličovaní, než je odličování s ubrousky.. uvidím, vyzkouším a dám vědět:) A nesměly samozřejmě chybět laky :) Ve výprodejovém koši jsem zahlédla base coat od Essence, tak těch 30,- jsem si řekla proč ne :) Dále "nové" laky od Essence a to světle modrý 127 I love bad boys a zlatý 121 Gold fever (nemáte ho některá? já jsem si buď vzala špatný kus, protože je exrémně hustý.. nebo to tak má vážně být?). A když už byla ta sleva 25% na NYC kosmetiku, vzala jsem i jeden lak právě od NYC - můj první! - 240 Midtown.


A nakonec to nejpotěšující (pro mě):)) V jednom týdnu se mi podařilo vyhrát dvě různé giveaway! Ještě teď tomu skoro nevěřím :D První byla u Vendy, kde jsem vyhrála šampon od Garnieru a Catrice lak, za který jsem hrozně ráda, protože v mém okolí Catrice laky nikde nešeženu.. :) Konkrétně je tohle odstín 140 Let´s mauve on!. A druhá giveaway byla u tonkiss, u které jsem vyhrála krásné zelené náušničky a lak od Miss selene (213):). Obě výhry mi samozřejmě udělaly neskutečnou radost! Ještě jednou děvčatům děkuji za skvělé výhry, které určitě využiji:))

Fíha, docela dlouhý článek.. číst ho ani nemusíte, vesměs stačí vidět fotky že :D 

Máte nějaké z těchto mých novinek doma? Jak jste s nimi spokojené?
papa, Luci

14 komentářů:

  1. Taky používám ty šampony od Schaumy, jsou uplně super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám gold fever a je také hustý. Ale na nehty se nanášel celkem dobře a vypadá bombasticky :) A to se mi zezačátku vůbec nelíbil :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě teda hned ze začátku zaujal:) ale když jsem ho po příjezdu domů blíže prozkoumala.. tak jsem se úplně zděsila :D ale snad to bude ok:)

      Vymazat
  3. Ahoj, u mně na blogu máš ocenění :).
    Článek si přečtu večer, už se těším :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem to dočetla, gold fever mám doma ještě ve starém provedení a je kvůli třpytkám malinko hustší, ale ne nijak extrémně, protože toho bych si také všimla, tak buď špatný kus, nebo v novém balení ho udělali hustší :D.

      Vymazat
  4. šampon ULTRA DOUX jsem si nedávno koupila taky a je skvělý!*

    http://dreamaboutflowers.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. na šampón Ultra Doux sa chystám už dávno :) inak tie zošity sú úžasné, asi si po ne zájdem :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já ti tak závidím ty nádherné sešity.. když zavzpomínám na mou maturitu - chaos chaos chaos :D.

    Jinak tyto odlič. tamponky také používám a jsou super.. hlavně za tu nízkou cenu.. ;).

    OdpovědětVymazat
  7. Mám stejný šampon ten garnier, jinak pěkně jsi nakoupila ! :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Balzám Fruity kiss jsem si nedávno taky koupila a hrůza! Dělala jsem na něj menší recenzi...
    Jinak gratuluju! Tos musela mít teda hodně velké štěstí vyhrát 2x !! :))

    OdpovědětVymazat
  9. Jéé, letos maturuješ? tak to jsme dvě :)) Wuf, ale že to bude makačka :) Jinak koukám, taky si ráda často děláš radost, že? :D Pro mě by všechny obchody s kosmetikou měli radši zavřít :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si dělám radost skoro furt, nebo aspoň tehdy, kdy projdu kolem DM nebo Rossmanna.. ostatním drogerkám odolávám :D

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...