pondělí 6. srpna 2012

Essence - I want that! + Essence - Fatal

Ahoj všichni!:)
Vím, teď jsem to tu trochu zanedbala, ale mně se vůůbec, ale vůůbec nic nechtělo.. se začátkem olympiády jsem nějak zlenivěla :D Nechce se mi ven, nechce se mi přidat článek, nechce se mi číct... prostě se mi nechce vůbec nic! Ale takhle to prostě nejde! :D Takže ten článek prostě přidám, i kdyby u toho měly padat trakaře! I když musím říct, nechce se mi už jenom z toho důvodu, že fotky v dnešním článku jsou celkem ostudné.. Je to "manikúra" mé bulharské dovolené a je to focené hodně narychlo před odjezdem.. proto buďte prosím alespoň trochu schovívavé, příště se snad polepším :)

Jak už jsem psala, s těmito nehty jsem odjížděla na dovolenou. A proč jsem zvolila zrovna tyto dvě barvy? Jednoduše jsem chtěla, aby mi nehty ladily s plavkami :) Byl to ale trochu "boj", protože jsem den před odjezdem zjistila, že nemám doma žádný tmavě růžový lak.. a proto jsem ještě honem rychle naklusala do DM, kde jsem sehnala odstín I want that! od Essence, který se mi zdál alespoň trochu vhodný..


Ale byla to "chyba lávky".. při následném porovnávání odstínů se ukázalo, že plavky sice růžové jsou, ale mají v sobě i kapku fialové.. tudíž jsou mírně do fuchsiova :D Nedalo se nic dělat a spokojila jsem se i s mírně nesedícím odstínem :) A jelikož mám plavky řůžovofuchsiovo-černé, k lakování jsem přizvala ještě i černočerný Fatal z pradívné řady Multi dimension. Je to totiž, jak jsem zjistila,jediná černá barva v mé lakové sbírce. Na fotkách se neobjeví, protože je to už opravdový stařeček, kterého potkal i jeden těžší karambol, tudíž lahvička nevypadá úplně k světu :D


Ale teď už k lakům.. Fatal je opravdu černá barva bez žádných jiných vychytávek. Překvapilo mě, že stále byl v celkem přijatelné konzistenci a kryl hned v první vrstvě, kterou jsem měla i v úmyslu nanášet.. jenže hrozně špatně schne, navíc dělá bubliny.. a při nanesení topcoatu se celá první vrstva jakoby smyla :-O, prostě udělala dokonalou lysinu.. To jsem ještě neviděla! a tak jsem nanesla ještě vrstvu druhou.. Na jeho obranu.., zase vydržel celou 11denní dovolenou téměř bez poškození.


I want that je tmavě růžová barvička (paradoxně odpovídá nejvíce na poslední fotce z mobilu!) - občas mi přišla tak trochu do malinova - s jemným oranžovorůžovým shimmerem, který je viditelný bohužel pouze v lahvičce. Konzistence je akorát a štěteček je taky v pořádku. Celkově mi nanášení nedělalo žádný problém a se schnutím taky žádný problém nebyl. Ale zase vydržel mnohem méně než jeho černý kámoš. I když, čekala jsem, že mi ho móře "sežere" z nehtů mnohem dříve. Oťukané konečky jsou samozřejmostí, ale začal se odlupovat cca po 4 dnech od nalakování.. a naštěstí jen po malých kouscích. Nehty mi musely vydržet až do konce dovolené, protože jsem neměla s sebou odlakovač.. Lakoví maniaci by si asi klepali na čelo, jak tohle můžu stále nosit, ale jinak se to nedalo.. :D Ale zase tak hrozně oloupané nebyly, na druhou stranu bych je ale nikde dobrovolně neukazovala :D

Uff, jsem se nějak rozepsala :-O To jsem určitě neměla v plánu, ale tak snad vám to nevadí. Pokud ano, dejte vědět.. pro příště budu stručnější :) I když, já si ráda počtu o lacích více než jen tři, čtyři řádky ;)

Jaké zvolíte, nebo jste již zvolily nehty na dovolenou? Máte doma ještě nějaké laky z řady Multi dimension?
mějte se hezky, Luci :)

18 komentářů:

  1. "Lakoví maniaci by si asi klepali na čelo, jak tohle můžu stále nosit" Tak touto vetou si ma dostala :D :D Ako keby si o mne hovorila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. možná jsem měla napsat spíše (lakové) blogerky, aby to takhle některou neurazilo :D ale já se třeba za začátečního maniaka považuji :D

      Vymazat
    2. Nebooooj, mňa to určite neurazilo :)) Ja len, že ja odlakujem lak v momente, keď uvidím prvé odlupnutie :P Takže myslím, že som právoplatná maniačka :D A som rada, že v tom nie som sama :P

      Vymazat
  2. Ty fotky jsou perfektní! Já nedokážu ani takhle vyfotit a to se snažím... 11 dní? Skvělá výdrž! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nositelná výdrž rozhodně nebyla těch 11 dní, tolik na nehtech vydržel jen proto, že musel :D ale ty 4 dny vydržel víceméně neporušený ;)

      Vymazat
  3. Vůbec nechápu jak ti mohl takovou dobu vydržet! Já se radši na dovolenou nelakuju protože jak vlezu někam do vody, klidně i do sprchy, všechny laky se mi začnou slupovat. Takže si budu lakovat jen nohy a nehtům dopřeju celou dovolenou akorát vyživovací lak :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem z toho byla příjemně překvapená :) když jsem měla nalakované nehty na minulé dovolené, tak už se druhý den začal loupat..

      Vymazat
  4. I want that! jsem si taky nedávno pořídila a jsem z něj nadšená, protože je to naprosto úžasná barva a vydržel mi taky docela dlouho :)

    OdpovědětVymazat
  5. Růžovou mám taky a mám jí nejradši :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já nosím růžovou a nude barvy, ty jsou k moři nejlepší:)) A ty máš hrozně krásný nehty! Závidím ti je:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to děkuji! já bych ale byla radši za trochu jiný tvar nehtu.. nebo alespon, aby byly všechny stejné :D

      Vymazat
  7. Väčšinou používam ružové laky :)

    OdpovědětVymazat
  8. oh oh oh oh!!!!! chceeeeeeeeeem!

    OdpovědětVymazat
  9. Ten malinový lak vypadá moc hezky :)
    http://michelleandherneverendingstory.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  10. Krásny odtieň ružovej, ja som tiež zvolila na dovolenku ružový lak, len o niečo svetlejší :)

    OdpovědětVymazat
  11. jéé, ten má krásnou barvu :)
    jinak moc pěkný blog, jsem tvůj nový follower :)

    Zvu tě na mou giveaway :)*

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...