pátek 17. srpna 2012

Essence - I am a viator + Essence - Night in Vegas

Ahoj, všechny vás zdravím:)
Jak jsem psala, že už by mělo být vše s mým přispíváním v pořádku, tak samozřejmě že není.. :D Ještě ten den, co jsem dopsala článek nám vypadl internet a nechtěl se vůbec rozeběhnout. Naštěstí už je to v pohodě, bylo něco se síťovou kartou.., ale už nebudu psát nic takovýho o tom, že teď už bude vše ok.. napíšu to a něco se zase "pomrví", nic nic.. jdeme k tématu tohoto článku;)

Po delší době jsem měla chuť na nějaký efektový lak, kterých mám doma mimochodem celkem dost, ale málokdy je použiji :D "Objevila" jsem topper Night in Vegas, který jsem si kupovala kdysi dávno.. snad ještě někdy v zimě a stále byl nevyzkoušený!!! Proto jsem se rozhodla, že už ho tam déle nechat ležet nemůžu a zkrášlím si jím nehty. Jenže jsem nevěděla, jaký lak použít jako základ... opět jsem zapátrala co nejdál a našla čokoládový I am a viator z již dááávno zapomenuté kolekce Legends of the sky.


Nevím, jestli tento lak má vůbec cenu nějak zvlášť představovat a popisovat, protože už ho stejně neseženete a hlavní náplní tohoto článku také není. Ale je to taková ta mléčnočokoladová (mňam!) barva, která podle mě neurazí, ale ani nenadchne. Na nehtech vypadal celkem i elegantně. Kryl už v první vrstvě, ale dvě jsou pro mě naprosto ideální. Schnutí taky nebylo nějak extra dlouhé, ale já šikulka jsem si rozrýpla ukazováček (jak můžete vidět) :/


Za tuto a následující fotku se omlouvám, že nejsou nijak extra kvalitní, ale šlo mi o to zachytit odlesky šupinek z topperu Night in Vegas. Lak obsahuje spoustu šupinek v průhledné tekutině, které na světle mění barvu od oranžové po zelenožlutou. V lahvičce je možné zahlédnout i odlesky do modra, což jsem ale na nehtech nepozorovala. Musím říct, že mě dost překvapila konzistence.. čekala jsem, že bude trochu hustší, jak bývá u efektových laků zvykem, ale ono ne.. není tekutý ani hustý, prostě tak akorád, aby se s ním pracovalo naprosto perfektně!


Šupinky se po nehtu rozprostřely celkem rovnoměrně - i když můžete vidět, že prsteníček je jimi posetý více než třeba prostředníček s ukazovákem.. Ale nechtěla jsem dávat více než jednu vrstvu, tak jsem to tak nechala :) Výdrž byla celkem ucházející, první větší kusy se začaly odlupovat až 4. den a ten následující pak šel dolů. Odlakování bylo naprosto bezproblémové.
Musím říct, že tato kombinace se mi moc líbila a topper určitě použiji i na jiné laky:) I když mě momentálně nenapadá na jaké.. Určitě se ale hodí více na tmavé laky, kde více vyniknou jeho přednosti :)

Určitě i většina z vás má tento "efekťáček" doma :) S jakými laky ho kombinujete? 

hezký víkend přeje Luci.

5 komentářů:

  1. Hnědý lak mám taky a kombinace vypadá moc hezky :).

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to výborně, ale musím se přiznat, že já jsem hrozný lenoch na lakování nehtů, takže mi nezbývá než obdivovat sexy nehtíky na druhých ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to já bych bez nalakovaných nehtů asi nepřežila:) jsem ale hrozný lenoch na všelijaké zdobený, nail art a tak, to radši nosím "nudné" jednobarevné nehty:)

      Vymazat
  3. Vypadá to moc pěkně, taky vyzkouším:-)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...