čtvrtek 23. srpna 2012

Essence - Doc

Zdravím vás!
Teď jsem dva dny běhala po zubařích a jsem ráda, že od nich mám zase chvíli pokoj:) Mně jako nevadí, ale dva dny po sobě, ještě k tomu dva různí doktoři.. to je i na mě moc :D Jinak dneska jsem navštívila Rossmanna, po dlouhé době a dá se říct, že jsem sehnala vše, co jsem chtěla.. takže jsem spokojená:) V následujících dnech se můžete těšit na new in článek ;) Jinak, zítra odjíždím na víkend pryč a nevím, jestli stihnu něco přednastavit. Pokud ne, článek se tu objeví "až" v neděli, nebo nejpozději v pondělí ;)

S tímto lakem jdu opět trochu pozdě, ale myslím, že to ani moc nevadí.. za sebe ho totiž příliš doporučit nemůžu.. Jedná se o lak ze známé limitky SnowWhite a to konkrétně o oranžáka jménem Doc. Já ani nevím proč jsem si ho koupila :D Asi proto, že je to taková ta popelářská sytá výrazná oranžová a ta mi ve sbírce chyběla..:)


Sama o sobě to ošklivá barva není, to rozhodně ne.. ale nijak mě nepřesvědčil svými vlastnostmi.. Nutno ještě řící, že v den lakování jsem opravdu nebyla ve své kůži a vůbec mi to nešlo.. vztekala jsem se, až to hezký nebylo! :D Což asi notnou dávkou přispělo k né moc velkému nadšení z Doca. Lak se při lakování trochu táhne, ale při tom není nijak moc hustý (je vůbec tahle kombinace možná?:D).


Na jeho obranu - kryl už v první vrstvě, ale stejně jsem přidala i tu druhou. Další věcí, která mému nadšení rozhodně nepřidala jsou ty neskutečné bubliny na ukazováku, kterých jste si jistě už všimly... Nevím, ale opět bych řekla, že je to práce topcoatu (který teď neuvěřitelně zlobí!!!!), protože na ostatních nehtech není po bublinkách ani památky.. Asi je na čase ho vyměnit, nějaký dobrý tip?


A další věc, která už mě opravdu "dodělala" je fakt, že lak se mi do večera "jakoby" stáhnul ze špiček.. Je fakt, že jsem celé odpoledne byla ve vodě, ale očekávala bych alespoň jeden den bez nějakého defektu.. nestalo se tak a o dva dny později se mi sloupl komplet celý nehet.. a to už lak šel opravdu dolů ze všech nehtů! :D 
Za barvu říkám spíše ano, ale za všechno ostatní určitě NEEE! :D Možná mu trochu křivdím, protože jsem fakt neoplívala příliš dobrou náladou, ale to se mi prostě občas stává.. vám taky? 

Máte tento lak doma? Jak jste s ním byly spokojené?
mějte se, Luci

4 komentáře:

  1. Tak já naštěstí oranžové laky moc nemusím, takže aspon se vyhnu trápení s ním :D. Jinak sloupání laku ve vodě je u mě naprosto běžná věc :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a ještě..já používám topcoat od Gabrielly Salvete..docela dobře pomáhá se schnutím a žádné bublinky mi ještě nevytvářel :).

      Vymazat
    2. děkuji za tip!:) určitě se po něm kouknu!

      Vymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...