čtvrtek 30. srpna 2012

Blog awards: Liebster blog

Ahoj všichni!:)
Dnes je na tématu dne článek, ve kterém "ocením" pár mých nejoblíbenějších blogů :) Bude to pro mě těžké, abych jich vybrala pouze 5, ale snad to zvládnu:) Budu se snažit ke každému blogu napsat alespoň krátkou větičku, abych se tady pouze nevypsala.. Tak jdeme na to:)

 

Pravidla ocenění:
- poděkovat osobě, která ocenění udělila
- odkázat zpět na osobu, která ocenění udělila
- navrhnout dalších 5 blogů na ocenění s méně než 200 čtenáři
- informovat bloggerky o nominaci na ocenění
- umístit ocenění na blog
Tímto bych chtěla nesmírně poděkovat Rorynce, která mě právě nominovala u sebe na blogu! Opravdu si toho nesmírně vážím.. udělalo mi to velkou radost:) Rory, asi tě nemůžu nominovat zpět (nevím, mám zvolit DALŠÍCH 5 blogů..), ale věř, že bys mezi nimi na 100% byla, mám tvůj blog nesmírně ráda..:) Ještě jednou děkuji!

A teď už k tomu, koho ocením já.. hahááá, já ještě sama nevím :D Hodně se budu muset držet pravidla "méně než 200 čtenářů", ale.. jdeme na to!:)

- prvním blogem je bez pochyby http://moodinesstakesitstoll.blogspot.com. Kyky a její blog sleduji už strašně dlouho (dokonce tomu tak bylo i v časech "dávno" minulých:)) a hlavně díky jejímu blogu existuje ten můj, nějak mě to nakoplo:)
- dále je to určitě http://arvonka-nails.blogspot.cz. Jak já zbožňuji Arvončiny nehty, vždy se úplně rozplívám co nového zase vytvořila:) Rozhodně si zaslouží další čtenáře, koukněte ;)
- pro mě poměrně nově objeveným blogem jsou holky z http://lackovy.blogspot.cz. U nich není nikdy nouze o články, přispívají dvě a to více než pravidelně :) Jejich blog se stal okamžitě jedním z mých nejoblíběnějších!
- určitě zde nemůže chybět ani http://beautybysuzi.blogspot.cz. U Suzi na blogu najdete nejen krásně zdobené nehtíky, ale i bezvadná líčení. Rozhodně Suziin blog doporučuji!:)
- a jako poslední chci zmínit blog, který je teprve na začátku, ale už teď mě nesmírně zaujmul :) Rozhodně si zaslouží získat více a více čtenářů ;) A tím blogem je http://with-love---emily.blogspot.cz.

Ha, tak jsem to zvládla.. zase tak těžké to nebylo:) Určitě na tyto blogy koukněte, pokud je neznáte.. za sebe je mohu rozhodně doporučit! :)
mějte se hezky, užívejte poslední dny prázdnin (:(), Luci

9 komentářů:

  1. Wow, moc děkuju a opravdu si toho vážím :)! Nečekala bych, že můj blog v začátcích někoho zaujme. Ještě jednou děkuju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nemáš vůbec zač! myslím, že nejsem jediná, koho tvůj blog od prvního nahlédnutí zaujal;)

      Vymazat
  2. Moc děkujeme, udělalo nám to obrovskou radost :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hrozně moc si mě tímto článkem potěšila :). Vůbec bych to nečekala s tím velkým počtem blogů, které sleduješ. Překvapila si mě a já ti také musím poděkovat :)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tvým komentářem jsem si uvědomila, jaké množství blogů vlastně sleduji... sakra hodně :D ale pro takové blogy jako je ten tvůj, bude u mě vždy místo:))

      Vymazat
  4. Ježiškote, moc děkuju, musím říct, že mě tvoje slova dojaly.
    Nikdy mě ani nenapadlo, že bych mohla někoho inspirovat k založení blogu - tam venku je spoustu skvělých blogů, lepších než je můj - takže ani nevíš, kolik námahy mě stálo zamáčknout slzu. :)
    Vážně moc díky, pokusím se LiebsterTag uskutečnit co nejdřív, u normální nominace bych váhala, ale jsem z toho nějaká na měkko..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. a tvůj komentář zase dojal mě:) nečekala jsem, že se k tomu postavíš takhle.., ale psala jsem to tak, jak to bylo ;) tvůj blog jsem sledovala už poměrně dlouhou dobu před tím, než jsem si založila ten vlastní.. a jednoho dne jsem si prostě řekla "sakra, jdu taky do toho" :D ať už v tagu budeš pokračovat nebo ne, tvůj komentář mi tady vykouzlil úsměv na rtech stejně tak jako tvůj blog, který se čte jedním dechem!

      Vymazat
  5. Ďakujem, Luci, potešilo ma to veľmi, hlavne aj ten "obkec" okolo môjho blogu :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...