pondělí 20. srpna 2012

BarryM - Bright purple + Essence - Circus confetti

Ahojahoj:)
Normálně nevím co je lepší v těchto vedrech.. být doma pěkně v chládku, nebo být venku ve stínu bez možnosti se něčím zchladit? Nevím, ale asi jen přece půjdu ven.. co doma že :) Jaký je váš plán?

Dnes jsem tu s nehtama, které jsem si nesmírně oblíbila. Opět to není nic vyjímečného, ale tato kombinace mě naprosto nadchla, což znamená, že se na mých nehtech určitě neobjevila naposledy:) Použila jsem purpurový lak BarryM - Bright purple a opět naprosto zapomenutý efektový lak Circus confetii, resp. já na něho nezapomněla, ale absolutně jsem nevěděla s jakým lakem ho zkombinovat, ale teď už to vím:)


Bright puprle není úplně do fialova, je spíše něco mezi růžovou a fialovou, až do purpurova. Je to barvička, která mě naprosto nadchla :) Na fotkách působí trochu víc studeně, ve skutečnosti to byla ale hoodně šťavnatá a teplá barvička. Co mě překvapilo byl štěteček tohoto "barryemáckého" laku - menší jsem snad ještě neviděla! Což o to, pro mě to bylo lepší, na mé uzoučké nehty jsou široké štetečky pekelným nástrojem, ale tenhle.. ten byl opravdu uzoučký až moc :D Na druhou stranu se jím nedalo moc co pokazit :) Lak kryl víceméně už v první vrstvě, ale dala jsem samozřejmě i druhou.


A pro oživení jsem na prsteníček nanesla v jedné vrstvě Cicus confetti, vám jistě velmi dobře známý efektový lak:) Jeho konzistence je naprosto v pořádku a glitry a střípky všech velikostí a barev se rozprostřou taky celkem rovnoměrně. Navíc kombinace těchto dvou laků, podle mého, vypadá naprosto božsky! 


Měla jsem velké nutkání dát si CC na všechny nehty, ale to by mi přišlo asi už příliš přeplácané. Takhle to bylo decentnější a přesto výrazné:) Fakt se mi to hodně líbilo, ještě teď se nad tou kombinací rozplívám :D Výdrž byla taky suprová, nebýt vlastní šikovnosti s jehlou, kdy jsem si uštípla kousíček růžku vydržel téměř 5 dní bez jakékoli újmy! Jedinou vadou byla bublina (a to poměrně velká!:() - můžete ji vidět naprosto zřetelně na prostředníčku, kterou ale mám takový dojem udělal až top coat (better than gel nail):/ Začínámi nějak bublinkovat a to se mi sakra nelíbí! Ale co, to byla jen maličkost:)
Myslím, že takhle nadšená jsem z svých nehtů ještě nebyla :D Klidně mě trochu uzeměte, ale mně se to děsně líbí!

Jak vám se líbí tato kombinace? Máte CC taky?

pac a pusu :D, Luci

7 komentářů:

  1. circus confetti strašne chcem :) neviem ho ale nikde zohnať :) krásne nechty

    OdpovědětVymazat
  2. ten odstín od barry m je krásný:)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to pěkné, confetti používám moc ráda. Tu výdrž laku ti teda strašně moc závidím, toho se snad já nikdy nedočkám :D.
    Jinak ve vedrech mám stejné myšlenky, protože tady taky nikde není voda. Tak jsem alespoň dneska vyrazila na zahradu s hadicí v ruce, abych se při opalování mohla osvěžovat :D.

    OdpovědětVymazat
  4. oooo presne takto to mam rada:)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...