pondělí 13. srpna 2012

Balea - Tělová pěna s malinami

Ahoj všem!
Omlouvám se, že tu bylo v posledních dnech opět mrtvo, ale byla jsem na prodlouženém víkendu na jižní Moravě a nestihla jsem napsat, neboť odjezd byl trochu dříve, než jsem původně očekávala.. Teď už by ale mělo být vše zase v pořádku :)
Dneska si opět trochu odpočineme od nehtů a přesuneme se k Balee - ano, jejich tělovou kosmetiku vyloženě vyhledávám! :D Krásně obaly, skvělé vůně.. a nepřeberné množství různých výrobků.. to je prostě moje :) A tentokrát se podíváme na zoubek malinové pěně :) Když jsem byla naposledy v DM, tak jsem ji tam neviděla, ale je fakt, že regály měli dost vybrané, tak nevím.. třeba je stále k sehnání.. Je uváděna jako limitovaná edice, ale na některých blozích jste si o ní mohli přečíst již loni, tudíž usuzuji, že to limitka je, ale zařazují ji do sortimentu vždy na léto (? pouze moje domněnka, klidně mě z ní vyvěďte a upřesněte:)).


Hned na první pohled mě upoutalo balení, je to klasická plastová dózička, ovšem s kovovým víčkem na kterém tkví krásné šťavnaté maliny.. to jsem prostě musela mít! Tuto pěnu jsem si koupila na základě vypotřebování skvělých tělových másel ( tady a tady ) a taky díky "touze" vyzkoušet něco nového. Možná právě proto, že jsem ji začala používat hned po doplácání tělového másla, nebyla jsem s ní úplně spokojená, je to totiž naprosto něco jiného. 


Narozdíl o másel je pochopitelně o hodně jemnější a lehčí konzistence. Není to klasická pěna, řekla bych, že je to takový hodně lehký, nadýchaný krém. Při roztírání mám pocit, že vlastně neroztírám vůbec nic :D Taky se hodně rychle vsakuje a naprosto mizí z pokožky tak, že po ní zbyde pouze lehká vůně. Mastný film naštěstí nezanechává. Co se hydratace týče, tak to není taky žádná sláva.. pěnou se mažu vždy večer a ráno mám pokožku bez jakýchkoli známek večerního namazání...


Co je ale potřeba vypíchnout je její vůně. Někomu se může zdát trochu chemická, to nepopírám.. ale pro mě je to klasická malinová libá vůně! Tak krásně voní, že se jí mažu snad jen proto :D Kdo má rád malinovky, tak je pro něj tato pěna určitě správnou volbou, nesmí však čekat nějaké zázraky..
Celkově bych řekla, že pro mě pěna asi není špatnou koupí. Je fakt, že by mohla mít spoustu lepších vlastností, ale i tak jí používám ráda - kvůli vůni přece!!! :) Na léto to přilíš ideální mazání není, suchou pokožku neukočíruje, ale tak na příležitostné mazání nepříliš suché kůže určitě postačí:)

Máte zkušenosti s touto pěnou, nebo jakoukoli jinou? Podělte se :)

hezký týden přeje Luci :)

7 komentářů:

  1. Já tuhle pěnu mám a mám ji hrozně ráda! Vůbec si totiž nelibuju v krémech, protože nemám ráda pocit mastné pokožky a tenhle svěží lehký krém je super:) A ta vůně! Aaach!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tuhle pěnu musím vyzkoušet : ) Mě nejvíc od Baley zatím uchvátil krém na ruce s vůní manga, ale je bohužel taky z limitované edice, takže si ho musím jít nakoupit do zásoby :D A při té příležitosti mrknu po pěně :)
    http://simply-cheaply.blogspot.cz/2012/08/balea-krem-na-ruce-z-limitovane-edice.html

    OdpovědětVymazat
  3. super recenze :))
    taky jsem byla na víkend na Jížní Moravě:D

    OdpovědětVymazat
  4. Já si celkově Baleu kupuju kvůli vůním a účinky nijak neřeším :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky,
    rada by som ťa pozvala na make-up giveaway!
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/07/giveaway-ii.html

    OdpovědětVymazat
  6. vôňa malin je super. ALe čo som si naposledy kupila šampon od baley s vonou malin - tak kvalitou je hrozny...
    http://stylzeny.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. balea je moje nejoblíbenější :) máš hezký blog, jsem tvojí novou čtenářkou :) ráda bych tě pozvala ke mě na blog na giveaway :) byla bych moc ráda kdyby si patřila mezi mé čtenářky :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...