pondělí 16. července 2012

Vyhodnocení 25 followers giveaway!

Ahoj všem!
Tak se hlásím - snad v plné síle - po dovolené :) Jsem zpět a končí období blogového pusta! Třikrát hurá.
Ale kvůli tomu tenhle článek nepíšu ;) Samozřejmě, tento článek zveřejní výherkyni mé první giveaway:) Asi to nebudu protahovat a rovnou uveřejním fotku, která vše prozradí...:)
a vítězkou se tedy stává......
lola181
gratuluji!!!!!
Vítězku jsem už zkontaktovala a čekám na email, tak snad vše bude v pořádku a nebudu muset losovat dalšího výherce ;) a vzápětí obdržela i potvrzovací meil, takže snad ve středu posílám výhru směr Slovensko:) (dej bůh, aby došla! máte někdo zkušenosti s posíláním balíčku mimo ČR?:))

Celkově chci říci, že jsme mě velice překvapili...! Účast 66 lidí jsem opravdu nečekala! Wow, je to skvělý a patří vám velký dík! Vím, že giveaway je velice lákavá, ale i tak doufám, že většina z vás zůstane mými čtenáři i nadále, po ukončení soutěže... A nezoufejte, určitě není zdaleka poslední;) Ještě sice nevím, při jaké příležitosti bude další, ale to se včas dozvíte ;) 
Děkuji vám za vaše názory ohledně blogového facebooku, já po pravdě stále nevím :D Ani se mi do něj moc nechce, ale zase si říkám, třeba takové fotky "right now" nebo posty, které se nehodí sem... na to by byl zase výborný, ale nevím... nechám si to projít hlavou. Určitě jsem ho nechtěla hned zítra zakládat, to podle mě u ého blogu zatím nemá cenu.. :D A taktéž vám děkuji za tipy na písničky, ještě jsem je všechny nestihla projít, ale určitě jsem našla nové skvělé songy, které se stanou i mými oblíbenci:)
Ještě jednou vám všem děkuji za účast a gratuluji vítězce!:)
mějte se, Luci

9 komentářů:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...