sobota 21. července 2012

New in • 21. července

Zdravím vás! :)
Ještě před tím, než se vrhnu na nějaký další lak, tak vám chci ještě ukázat nějaké nové úlovky, které se mi doma sešly :) Původně jsem měla v plánu si konečně objednat nějaké dražší laky, ale opět jsem peníze za vysvědčení utratila za něco úplně jiného.. achjo :D Tak příště no:)


Tuhle peněženku jsem si přivezla z Bulharska. Opravdu jsem nevěděla, co si tam mám vybrat, protože žádnou drogerii ani krámek s kosmetikou jsem nepotkala :D Tak mě nakonec napadla peněženka, protože ta moje stávající byla už hrozná a malá.. :) Vybrala jsem si nakonec bílou, protože ostatní byly už moc velké a tahle mi přišla nejideálnější.. i když bílá, no.. budu si na ni muset dávat pozor,aby nebyla za chvíli jako čuňátko :D Ale úplně v pohodě se mi tam vejde všechno co potřebuju a ještě spousta místa mi zbyde, což je pro mě nejdůležitější:) V přepočtu stála necelé 300,- ;)


Po dlouhé době jsem také zavítala do DM, protože se k nám konečně dostala mnou očekává limitka Snow white! Už jsem myslela, že se sem ani nedostane.. což by mě určitě mrzelo, protože se mi fakt hodně líbí! Teď lituji, že jsem si vzala pouze dva laky, ale za to dva, které mě zaujali nejvíce - Dopey a Doc :) Ale moc ráda bych si pořídila ještě další, musím!! :D A jelikož se mi doma nějak ztrácejí pilníky, tak jsem si koupila nový.. konečně snad nějaký, po kterém se mi nebudou třepit nehty.


A nakonec... pro mě obrovské překvapení.. vyhrála jsem svoji první kosmetickou giveaway! Yay! :))) Už dříve se na mě usmálo štěstí v nějakých knižních soutěžích, ale kosmetická je to úplně první.. a rovnou se jedná o Lush! wow! :) Ještě jednou moc děkuji Mile za tuto krásnou cenu! Hned jak jsem balíček rozbalila, tak mi neuvěřitelně provonil celý pokoj..aaa :) Jsem hrozně ráda, že Lush mohu vyzkoušet.. určitě čekejte recenze ;)

Co vy říkáte na limitku Snow white? Taky ve vám tak líbí? A máte nějakou zkušenost s Lush? S jakými výrobky? 
zatím ahoj, Luci :)

6 komentářů:

  1. Gratulujem a tie laky sú super :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tie laky su krásne aj peňaženka..mam jeden lak z tejto kolekcie a ešte som ho ani na sebe nemala :D :D a už ho mám celkom dlho..a inak lush ti zavidim..v dobrom :D..gratulujem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta peněženka je parádní, hrozně se mi líbí její členění. Škoda, že se u nás nedá sehnat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem prvně byla z její koupi docela skeptická, protože jsem si ji vlastně vybrala jen proto, že jiná cenově dostupná se mi už nelíbila.. a zapřísáhla jsem se, že si domů nějakou přivezu :D ale teď, teď se na ní nemůžu vynadívat! pořád ji otvírám, zavírám... a prostě LÍBÍ SE MI! :D

      Vymazat
  4. Já jsem si z té limitky pořídila ten nadlak Prince Charming:-) Jsem ráda, že ti balíček dorazil v pořádku a že máš radost, budu se těšit na recenze:-)
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...