čtvrtek 26. července 2012

Garnier Body - Hydratační zjemňující krém

Ahojda všem:)
Dnes trochu se maličko odprostíme od nehtů a přesuneme se k mnou vyzkoušenému tělovému krému. Koupě tohoto krému byla vlastně tak trochu omyl :D Šla jsem do DMka s tím, že potřebuji pleťový krém, protože ten můj stávající mi moc nevyhovoval (o tom jindy!:)) a jednoduše jsem chtěla zkusit něco nového. Myslím, že tento krém byl zrovna v akci, je poměrně velký.. tak jsem po něm sáhla. Jenže až ve vlaku jsem si všimla nápisu BODY :D:D:D Stalo se vám něco podobného? :D


Ačkoli je tedy krém určený "na tělo", tak já ho používala i na obličej, protože kupovat si znovu nějaký nový se mi už nechtělo :D Jako pleťový krém taky nebyl špatný, sice bych si ho představovala trochu hutnější, než doopravdy byl, ale posloužil více jak dobře :) 
Slova výrobce: Krém je určený pro normální a suchou pokožku, obsahuje glycerin a palmový a koriandrový olej. Pro pokožku slibuje hydrataci, výživu a zjemnění. Jemné nemastné složení se okamživé vstřebává.


Musím říct, že všechna slova zmíněná výše tento krém splňuje. Nezanechává mastný film, rychle se vstřebává, pokožku zanechává jemnou a hydratovanou.. Používala jsem ho i na dovolené, kde jsem ho téměř celý vyplácala, protože jsem se opravdu mazala několikrát denně.. nesnesla jsem pocit, že se mi všude loupe kůže, obzvláště ta na čele :D To jsem opravdu nechtěla dopustit, aby jsem měla dvoubarevné čelo a tak jsem opravdu mazala ostošest :D A tento krém veškeré loupání zahnal:)


Mám již druhé balení a pořád jsem nenašla jediný zápor. Nebo možná vlastně jeden... krém hrozně rád "cestuje". Tzn. stačí obrátit či nahnout dózičku a krém máte všude po víčku a prostě tam, kde ho mít nechcete.. což já fakt nesnáším a opět jsem byla rychlá a krycí fólii samozřejmě odtrhla :D Jako plus určitě vidím již zmíněné vlastnosti, ale taky vůni, která mi připadá jako ta klasická miminkovská :D Nevím proč, ale hned jak jsem krém otevřela, vybavila se mi miminka.. prostě taková jemná nevtíravá vůně:) A za cenu 120,- (DM, ale i Kaufland) se tento 200ml krém určitě vyplatí! Mají i verzi pro velmi suchou pokožku, v tomto případě však hledejte tmavě červenou dózičku ;)

Máte s tímto krémem zkušenosti? Nebo s nějakým jiným tělovým přípravkem od Garnieru?
mějte se krásně, Luci

6 komentářů:

  1. Měla jsem od Garnieru pouze odličovací mléko a docela mi vyhovovalo.. :) potom jsem ale přešla na Ryor, který mi vyhovuje ještě víc :)

    Ale tento krém vypadá docela dobře :)

    OdpovědětVymazat
  2. Taky teď přemýšlím o tom, jaký mastný krém si vzít k moři, možná že si vezmu klasickou niveu, nějaké menší balení :)). Ale tenhle zní lákavě, mě se akorát stává, že si tahám domů věci o kterých pak zjistím, že mám na ně alergii, protože v drogerce si nikdy nevzpomenu :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Jo hele to mě máma jednou přivezla místo deodorantu nějakou pěnu na holení ve spreji. :DD

    OdpovědětVymazat
  4. Tento krém mám a som s ním spokojná:)

    OdpovědětVymazat
  5. Taky jsem si ho dnes pořídila. A taky jsem si všimla nápisu BODY moc pozdě. Ale dík za zahnání strachu. Bála jsem se, co to s mou pletí udělá. Jestli nebudu mít akné apod.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...