pondělí 23. července 2012

Essence - Peach beauty

Ahoj, ahoj!
Konečně se nám udělalo alespoň trochu hezky, tak toho honem rychle využít! Jen co dopíši článek, tak už razím na chatu pochytit něco z těch slunečních paprsků!!:)
A teď už k laku, je z kolekce Fruity, která je, hádám, už docela zapomenutá.. Ale ještě před týdnem jsem viděla nějaké zbytečky v DMku. Pokud vám vadí, že přidávám kousky, které už nejsou z nejdostupnějších, tak mi to prosím napište! Mně to vadit nebude, alespoň se toho příště vyvaruji ;) Ale když už to mám nějakou dobu nafocené, tak to sem prostě dám.. a basta :D


Peach beauty společně s Banana Joem jsou jediné dva laky, které mě z této kolekce zaujaly.. ty ostatní s nějakýma "prapodivnýma plovoucíma částečkama" mě nechaly uplně chladnou.. Co mě ale celkově u této kolekce zklamalo je fakt, že laky nemají žádný název nebo označení na lahvičce. Většinou zrovna po názvech já koukám docela dost.., ale po troše hledání jsem je našla na internetu. Jenže stejně.. dle mého by prostě měl být i na lahvičce! :D 


 Je ale pravda, že název, který tento lak nese je celkem trefný! Evokoval čerstvé broskve, nebo alespoň "dužinu" broskve, i když.. možná mi více připomínal meruňky :) Je to taková nevýrazná, elegantní až nude barvička, která prostě nikoho neurazí. Ale dokáže taky pořádně naštvat.. a to při samotném lakování - absolutně totiž nekryje! :( Já jsem lakovala tři vrstvy a místy to bylo ještě málo. Lak je to pěkný, to ano.., ale pro trpělivější povahy :)


Špatné krytí se ale následně vykompenzuje díky bleskurychlému schnutí. Jako další plus musím zmínit i výdrž, na lak jsem poté ještě přidala můj oblíbený top sealer Better than gel nails se kterým lak na mých nehtech vydržel celých 6 dní! bez nějakého většího poškození :) 
Určitě tento lak nehodím někam do kouta, myslím, že ho ještě někdy využiji.. Ale bude to rozhodně tehdy, když budu mít dostatek času, protože tři vrstvy je i na mě trochu moc..:)

Připadají vám 3 vrstvy hodně, nebo to patří k vašemu klasickému lakování? Máte nějaký lak z kolekce Fruity?
pěkné slunečné dny přeje Luci ;)

8 komentářů:

  1. ja si dávam vždy dve vrstvy,ale tri by ma určite nezabili :) krásna farbička

    OdpovědětVymazat
  2. mě se loupe :-( ale je krásný :-)

    přijďte na Giveaway

    http://myblondeuniverse.blogspot.cz/2012/07/1-giveway.html

    OdpovědětVymazat
  3. mám ještě ten růžový se třpytkami a ten miluju

    OdpovědětVymazat
  4. mám zelený s modrými trblietkami, ale najviac ma na ňom baví jemný zlatý shimmer :)
    ale páčili sa mi všetky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Mám tento, ale použila jsem ho jen jednou.. děsně mě štvalo to krytí.. :/ nejsem na to zvyklá, vždycky jsem si koupila lak a stačila 1 vrstva, max. 2. 3 už jsou na mě moc :/ a ke všemu mě se zdá, že mi schnul dost dlouho bohužel :D :/

    http://sunnyym.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. faakt? tak to bude asi jinačí kus od kusu, protože já mám fakt v poznámkách, že schnul dost rychle :D

      Vymazat
  6. no ja myslím, že je krásny a to že je možno menej aktuálny mu na kráse určite neuberá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mám spoustu laků z výprodeje, takže o nich asi jednou udělám nějaký delší článek, kde je vyfotím všechny a pak když nějaký koupím, radši o něm napíšu hned :D.
    Já mám zrovna Banana Joe a to lakování byla teda jedna hrůza! 4 vrstvy a možná, že i tak by snesl ještě jednu. Takže jsem ho lakovala 2x a pořádně ho ubylo :D. Jinak bych asi byla nejradši kdyby ke všem lakům stačila jedna, ale jsem zvyklá na ty dvě, pak už se začínám rozčilovat :D.

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...