sobota 28. července 2012

Essence - Dopey

Ahoj, ahoj!
Musím psát rychle, protože se k nám žene něco hroznýho! a mám takový dojem, že nás asi za chvíli odpojí od proudu.. bojim bojim :D Tak jdeme na to!:)
Vyjímečně! (snad) jdu včas s limitkou! Sláva :D Tentokrát s limitkou Snow White od Essence, což je mimochodem (dle mého) neuvěřitelně povedená limitka! Vykoupila bych ji snad  celou, kdybych měla peníze nazbyt! Ale nemám, takže jsem "uloupila" pouze dva a prvním z nich je můj favorit favoritů - Dopey :)


Dopey je ten nejmenší a nejroztomilejší trpaslíček z pohádky, mimochodem, má skvělou fialovou čapku.. možná právě proto nosí tento lak jeho jméno :) Je to podle mého pěkná lila barvička, spíše do fialova než do modra, ale foťák se mnou moc nesouhlasil.. a že jsem si s focením hrála:/ Bohužel, barevně moc neodpovídá, představte si ale tohoto krasavce trochu více do světle fialova ;) Možná už víte, fialová je prostě moje barva.. a kde všemu, Dopey obsahuje i malé stříbrné třpytečky (vyjímečně se moc neutopily v laku!), které mimochodem také miluju, je to prostě můj favorit!:)


V první vrstvě příliš nekryje, ale ta druhá vše napraví (i když jak koukám na fotky, možná by to ještě třetí sneslo..). Schne poměrně rychle a do vysokého lesku, proto nebyl potřeba topcoat. Jiné z vás by ho ale asi vyžadovaly, třpytečky totiž nezanechaly úplně hladký povrch, ale nebylo to nic hrozného. Konzistence byla tak akorát - ideální a celkové nanášení mi nedělalo žádně problémy ;)


Co se výdrže týká, tak na tom byl více než dobře i bez topcoatu. Vydržel mi 4 dny bez porušení, pak už se začaly odštipávat špičky nehtů. Odlakovávala jsem ho ale téměř neporušený, jenže.. už to chtělo zase změnu :) Odlakování ale bylo nic moc, klasické třpytky no.. alobalovou metodu jsem nepoužívala, ale dala by rozhodně méně práce, ty třpytky šly z nehtu hodně špatně, prsty se mi pak třpytily ještě tak dva dny :/:D Ale to mi nevadí, protože tohle je prostě moje barvička, na kterou já nedám dopustit! Ať žije fialová! :D:)

Jaká je vaše oblíbená barva laků na nehty?
mějte se a smějte se! :), Luci

8 komentářů:

  1. Nádherná farba :) bohužiaľ, u nás je celá Snow White už vypredaná. Plánujem ale výletik v stredu, tak možno ju ešte zoženiem :)

    OdpovědětVymazat
  2. MOJE OBLIBENA JE SVETLE FIALKOVA :-)
    a nemam rada treba modre nebo zlute nehty..mne to vubec neslusi

    OdpovědětVymazat
  3. Ta je nádherná !! :) Mě se líbí světle fialové, růžové až vínové a tyrkysové barvy.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barva.. :) A docela se divím, že má tak dlouhou výdrž.. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezká barvička :). Mě z limitky nejvíc zaujal topcoat s fialovýma "kolečkama", ale nekoupila jsem ho, protože peníze na zbyt nebyly :D. Já na nehtech miluji cokoliv třpytkatého, pak si na nehty musím stále koukat :D.

    OdpovědětVymazat
  6. i'm so jealous you got this! i want a bunch of the polishes from the snow white collection but it's not available in the US =[

    OdpovědětVymazat
  7. my jsme zase ulovily modráka Grumpyho :)

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...