úterý 31. července 2012

Color Club - Fly with me

Přeji všem pěkné slunečné úterý! :)
Jak si užíváte slunenčné dny? Já se za chvíli, až dopíšu článek, půjdu vyvalit na sluníčko a budu se snažit trochu pohnout v povinné četbě, vůbec se mi ale nechce :/ :D Co vy, čtete o prázdninách? Popř. co? :)

Dnes tu jsem s lakem z kolekce Take Wing od Color Clubu. Kolekce je to aktuální, takže směle můžete objednávat na mýchšminkách :) Já jsem si z ní vybrala pouze jeden lak a to zelenožlutý Fly with me :)


Fly with me je tekutější zelenožlutý lak se spooouuustou zelenožlutých třpyteček, střípků.. jak chcete, které doslova září! V lahvičce chytají i modrofialové odstíny, ty ale na nehtech viditelné nejsou. S lakem se mi pracovalo více jak dobře, ale zase jsem neměla moc štěstí na štěteček, který byl opět špatně střižený.. ach jo :D Ale zase to nebylo nic, co by se nedalo zpravit ;)


V první vrtstě téměř vůbec nekryl a navíc dělal nepěkné díry. Druhá vrstva díry zakryla, ale stále nebyla plně krycí, proto jsem nanášela ještě třetí finální vrstvu. Lak schne přiměřeně a do hladka, ale i tak jsem pro jistotu nanesla topcoat ;)


Výdrž byla více než dobrá! Teprve 5.den se začaly odlupovat menší kousky, i tak mi vydržel ještě o dva dny déle. Nosila jsem ho na konci školního roku a nějak se mi nechtěl dávat dolů :D Je pravda, že je poměrně výrazný, každý si ho hned všiml, ale já s takovýmito odstíny nemám problém :) Odlakování bylo v pořádku, ale lak zanechával po prstech velké množství střípků, proto ještě chtělo pořádně odlakovat je samotné.
Musím říct, že ani tento lak mi nezkazil skvělý dojem z laků CC a určitě se objednám nějaké další, protože ty jejich barvičky... ty jsou božské!:)

Nosíte rády takovéhle výraznější barvy, nebo máte radši nějaké decentnější? :)
přeji pěkný zbytek dne, Luci ;)

5 komentářů:

  1. ty jo, zelenou jsem dřív nesnášela, ale poslední dobou jí pomalu přicházím na chuť :)
    moc hezká barva :)

    zvu k sobě na herej giveaway ;)

    http://theblondetime.blogspot.cz/2012/07/herej-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda toho štětečku, já jsem zatím natrefila jen na dobře střižené. Jinak výraznější barvy na nehtech se mi líbí a zelenou nikdy nepohrdnu! ;)

    OdpovědětVymazat
  3. tahle barva tvym nehtum moc slusi

    OdpovědětVymazat
  4. WOW! Tak tohle je opravdu super šťavnatý lak! Hned bych do něj šla!

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  5. that color looks sweet on you!! i love bright colors :D

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...