pondělí 29. září 2014

Gabriella Salvete - Eyeshadow č.02

Ahojte!
Po delší době se zase dostávám k recenzi typu produktu, který je přímo mou závislostí:) V poslední době to jsou hlavně oční stíny a tvářenky. Je zajímavé, jak se to úplně obrátilo. Zhruba před rokem a půl jsem tyto typy produktů používala pouze sporadicky a teď už bez nich nedám pomalu ani ránu. Snad se postupně propracuji i k dalším recenzím, protože se mi doma produkty tohoto typu jen hromadí a věřím, že i pro vás to je zajímavější počtení, než třeba recenze na nějaký odličující produkt. Co?:) A dneska to bude právě o jednom super očním stínu z drogerky:)


Možná jste si toho už všimli, pokud ne, tak vám to objasním:) Jak na rty tak na oči mi "nesmí" žádné výraznější barvy. U rtů to jsou nude barvičky, na oči zase přirozené hnědé a šedé tóny. Když už mě potkáte s nějakými jinými barvami, tak to už musí být. V tomto ohledu je pro mě oční stín od Gabrielly Salvete úplně ideální. Barvou je přesně na rozhraní mezi hnědou a šedou. Nedokážu se rozhodnout, které barvě je bližší, pro mě je prostě někde mezi:) Stín jsem si kupovala zhruba před rokem, tedy chvíli po tom, co se objevily v drogerkách. Za tu dobu jsem se ho naučila používat poměrně často. Je to ten stín, po kterém sáhnu, když prostě nevím co na oči:)


S pigmentací je na tom velice dobře. Je poměrně máslový, moc hezky se nanáší a blendí po očním víčku. S bází nemá problém vydržet celý den, nikam se neslevé, ani nemizí. Jeho balení je poměrně bytelné, avšak po častém převážení v kosmetické taštičce má trochu poškrábaný obal. Jednou se mi i stalo, že mi stín kompletně vypadl z obalu, ale nasadila jsem ho zpět, trochu zamáčkla a od té doby se to nestalo:)


Musím se přiznat, že samotný jsem ho použila až při focení k tomuto článku. Většinou jsem ho totiž používala v kombinaci se stínem od Maybelline v odstínu č.205 (fotka níže). Nicméně i samotný nevypadá vůbec špatně, myslím, že k mým očím tato barvička celkem jde:) Myslím si, že tento stín je opravdu multifunkční a v žádné kosmetické sbírce by se určitě neztratil. Svoji kvalitou rozhodně patří k drogerkovým "skvostům" a určitě byste se po těchto stínech měly podívat:) Já jsme se po dalších nedívala, nejsem si úplně jistá, jestli mají i další neutrální odstíny.. pokud ano, tak určitě neodolám a pořídím této 02 nějakého kamaráda:)


Na této fotce můžete vidět již zmiňovanou kombinaci s Maybelline č.205. Tuto kombinaci volím asi nejčastěji, je má hodně oblíbená:)

Co vy a stíny, používáte je? Jaké barvy na očích jsou vaše nejoblíbenější?
přeji vám příjemný vtup do nového týdne, Luci

sobota 27. září 2014

MemeBox special #33 K-Style 2

Ahoj, ahoj:)
Konečně je tu zase víkend, co říkáte? Dneska jsem tu s jedním takovým speciálním článkem. Pár podobných už tu bylo, ale tento je přeci jen v něčem jiným. Víte, že beautyboxy a s nimi spojená překvapení, mám celkem ráda. Nicméně ty naše české už v poslední době za nic nestojí. Ale před nějakou dobou napsala Anetka o korejském MemeBoxu, a to už jsem věděla, že jednou musí být můj! :) A právě o svém prvním (jo, už teď vím, že nebude poslední:)) vám právě dnes napíšu :)


Co jsem tak vypozorovala, tak MemeBoxy se vydávají pravidelně, ať už nespecializované, nebo specializované na nějaký poddruh kosmetiky. Já jsem si vybrala jeden z těch specializovaných boxů, konkrétně K-Style 2. Který měl být podle popisku zaměřený na korejský make-up, podle K-celebs (korejských celebrit). Nějakou dobu jsem čekala, než vydají nějakou edici zaměřenou čistě na make-up. A K-Style box mi připadal jako ideální. Takže jsem si ho cca na konci července objednala:) Ano, boxíky se objednávají poměrně hodně dopředu před tím, než vůbec vyjdou. Tento jsem objednávala na konci července a vycházel až začátkem září (konkrétně 12.9.). Déle si tedy počkáte na to, než boxík vyjde, než na to, až vám dojde. Došel mi tedy po cca dvou týdnech od vydání. Což je super :) O ceně a celkové spokojenosti s dopravou se ještě zmíním na konci ;)


Co se týče balení, tak balíček přišel ve velké růžové bublinkové obálce. No, růžová by úplně být nemusela, je totiž hned poznat, co vám přišlo, ale tak... oni to pošťáci o mně beztak vědí, že jsem blázen.. :D Přivezla ho klasicky Česká pošta, nijak neporušený. Uvnitř obálky už na mě čekala sytě růžová čtvercová krabička. Krabička je sice poněkub menší, než u našich boxů, ale myslím, že její obsah je tak 100x lepší:)) Možná mě trochu mrzí, že krabičku asi tolik nevyužiji. Nemá totiž klasické horní víko, ale otevírá se zepředu a nahoru (nevím jestli mi rozumíte, ale na další fotce to snad bude trochu vidět:)). Nicméně je opravdu pevná a balíčku se za tu dlouhou cestu z Korei nic nestalo:)


Po otevření na vás hnedka vykoukne průvodce celým boxem, tedy seznam produktů a nějaké tipy (samozřejmě v angličtině). Pod ním už jsou samotné produkty. A hlavně žádná sláma či jiné nadrcené papírky. Je tam prostě takový šustící papír (nevím, jak se mu říká:D), ze kterého není tolik bordelu:) A teď už se pojďme podívat na jednotlivé produkty.


Jako úplně první jsem vytáhla Pantone Shadeliner od značky Royal Nature. V boxu jsem mohla najít 4 různé odstíny (světle zelenou, černou, růžovou a hnědou) a do toho mého mi dali asi tu nejlepší možnou variantu. Mám hnědý odstín s názvem 476C Sweetly You. Hnědá tužka mi ve sbírce chybí, takže jsem ráda, že jsem v boxu objevila právě ji. Na kartičce se píše, že je podobná gelové lince, měla by bát voděodolná a dlouhotrvající, tak jsem na ni zvědavá:)
Dále jsem v boxu našla Luxe Mirror Eyeliner Black od značky RiRe, což jsou klasické černé tekuté linky. Zvláštností je, že na balení je miniaturní zrcátko. Já tedy nevím, jestli ho někdy využiji, ale je to zajímavý prvek, který by mohl spoustě slečnám/ženám, usnadnit třeba cestování:) Myslím, že takový produkt se u mě určitě neztratí.


Dále jsem v boxu našla S-Style 2 set od Secret-Stargirl, což jsou nalepovací řasy. Po pravdě, tohle je asi jediný produkt z boxu, ze kterého jsem rozpačitá. Umělé řasy mě nikdy moc nelákaly, ani jsem žádné nikdy nezkoušela.. Ale tak všechno je jednou poprvé, snad se k těmto někdy odhodlám. Jsem ráda, že mám tu možnost, ale třeba takovou řasenku bych uvítala v boxu více:) Jinak jsem obdržela jednu ze dvou variant, konkrétně No.14 Delicate Eye.
Asi nejroztomilejší balení patří Color Eye Stick Shadow od značky Shara Shara. Podle mě jsou tyto obaly pro asijskou kosmetiku přímo typické, takže mě nijak nepohoršují:) Jen je pravda, že vypadají trochu jako nějaká dětská malovátka:) I tyto stíny byly ve dvou variantách (zlatá a růžová). Já mám tu zlatou v odstínu GL01 Caramel Gold. Možná bych více uvítala tu růžovou verzi, ale myslím, že i tuto využiji:)


Dále v boxu byl Ten Cushion Foundation od značky Original Raw, což je podle kartičky báze pod make-up, CC cream, hydratační produkt a krém s ochranným faktorem v jednom. No, má opravdu velké množství využití. Jsem na něj zvědavá:)
A jako poslední produkt jsem vytáhla Real Color Lip Lacquer od značky Eglips. Je to v podstatě matný lesk na rty. Já ho mám v odstínu PF03, což je pěkná růžovočervená barvička. No, na mě je trochu výraznější, než bych potřebovala, ale myslím, že to s ní zvládnu.. v rozumném množství :) Na kartičce píšou, že je to vlastně lesk na rty, rtěnka a lip tint dohromady. Na výběr opět bylo asi z více odstínů, na kartičce je jich celkem 7, ale žádný vyloženě nude tam není, takže barvy, kterou jsem dostala, ani moc nelituji:)


Přikládám ještě orientační swatche všech produktů, kromě umělých řas:) Úplně vlevo je Pantone Shadeliner, vedle Luxe Mirror Eyeliner Black, dále Color Eyes Stick Shadow, úplně napravo Ten Cushion Foundation a dole naposledy zmiňovaný Real Color Lip Lacquer. Vedle na fotce jsem ještě zachytila produkty po utření kapesníčkem. Je vivět, že tužka i lesk budou poměrně dobře držet a linky snad budou držet úplně přibité:) Jen upozorňuji, že jsou matné, jen se k nim při utírání přimíchalo pár třpytek ze zlatého stínu:) Díky tomu, že se jedná o asijskou kosmetiku, není třeba se příliš bát tmavých odstínů. Podkladový krém/CC krém atd. byl pouze v jednom odstínu a je vidět, že je dostatečně světlý, což je rozhodně super:)

Celkově musím říct, že jsem nadmíru spokojená. Člověk si sice trochu počká, ale myslím, že to za ten čas stojí. Dokonce si myslím, že i za ty peníze. Celkově mě box přišel na cca 530,-. Není to sice úplně málo, ale za 6 plných produktů, které tady rozhodně neseženete... to si myslím, že je tak akorát:) Navíc, kdybyste chtěli něco podobného shánět třeba na ebay, tak podle mě za to zaplatíte mnohem více:) Celková hodnota boxu je 85$, což je při současném kurzu přes 1800Kč. Tak nekupte to:)) Objednávat můžete na memebox.com. Žádné další poplatky (clo, atd.) jsem neplatila a s doručením jsem celkově neměla sebemenší problém. Za sebe můžu tento box (celkově MemeBox) jenom a jenom doporučit:)


Co na tento box říkáte? Odhodláte se k objednání?
mějte hezký zbytek víkendu, Luci

sobota 20. září 2014

Balea - Tělové máslo s kakaem

Ahojte!
Taky se vždycky tak těšíte na víkend? Já strašně, obzvlášť když ho můžu trávit doma. Díkybohu za volný pátek! :D Také se těším na to, že se budu moci alespoň trošku věnovat blogu. Je mi hrozně líto, že nemohu přispívat častěji, ale nejde to jinak.. Jsem závislá na víkendech a času, pokud stihnu něco přednastavit, nebo ne.. Takže moje přispívání teď bude spíše nepravidelné než pravidelné, ale snad to chápete..... :)
Dneska píšu o jednom (pro mě) must-have levném produktu, který byste opravdu měli vyzkoušet! Vy už jistě víte, že já přímo vyhledávám tělové krémy a másla od Balei, ovšem toto.. to je ještě vyšší liga! Nic lepšího na tělo jsem ještě nikdy neměla. A co že to je?


Říkám vám narovinu, pokud vám nevadí vůně kakaa, tak tohle prostě musíte mít! :D Vidíte už i ten rozkošný obal? Prostě pecka, navíc obsah kalíšku je ještě mnohem mnohem lepší:) Dneska to opravdu bude jen v superlativech, tak se na to připravte.
Máslo samozřejmě seženete v drogeriích DM za celkem rozumnou cenu (cca 60-70Kč?? - nejsem si úplně jistá, kdo ví, tak mě prosím opravte). A já to ráda komentuji frází "za málo peněz - hodně muziky". A u tohoto másla to platí dvojnásob. 


Po otevření víčka vás ihned "bouchne" do nosu kakaová vůně (a to i přes ucpaný nos od rýmy! :D). Není nijak rušivá, naopak.. mně je velmi příjemná. Konzistence je opravdu máslová. Ze začátku se až špatně doluje z kalíšku, ale jakmile porušíte vrchní vrstvu, už to jde pak v pohodě. Taky vás baví, když je u těchto másel a tužších krému vidět, jak se krém/máslo do kalíšku dostal/o? Mě hrozně :D
Máslo se trošku hůže zapracováva do kůže, ale není to nic, co by vám trvalo třeba minutu. Prostě je potřeba trochu více roztírat, asi se máslo dostalo úplně všude po pokožce. Za to vás to ale odmění excelentní hydratací.


Já jsem opravdu nikdy nezkoušela nic podobného, co by tak skvěle hydratovalo. Jasně, každé máslo od Balei hydratovalo fajn, ale žádné z nich, jako toto. Tohle je prostě skvost skvostů! Pokužku namažete večer do sprše a ráno ji máte pořád tak hezbkou, jako byste máslo právě nanesly. Za mě prostě bomba:) Myslím, že právě na takový podzim/zimu bude úplně ideální. Jen se tak zavrtat do peřin s čajem a knížkou a přitom báječně vonět po kakau:) Já vím, trochu moc se rozplývám, ale ono to tentokrát jinak nejde. Tohle máslo totiž nemá žádnou mouchu! Pokud ho vyzkoušíte,  myslím, že mi dáte za pravdu.. teda alespoň doufám:) Já ho doporučují všema deseti! Žádná limitka to není, tak snad ho normálně seženete v DMku.

Jaký je váš nejlepší tělový produkt? Zaujalo vás toto máslo?
mějte hezký zbytek víkendu, Luci

sobota 13. září 2014

Nákupy vs. spotřebováno za srpen 2014

Ahojte!
Asi jste si všimli, že jsem opět trochu vypadla z pravidelnosti, co se přispívání týče, ale bohužel jsme měli trochu hektický odlet na dovolenou, balila jsem dost na rychlo a více, než na dva články, jsem nenašla čas.. a hned co jsem se vrátila, tak už jsem se zase balila na kolej a teď už mám za sebou první týden školy. Nevím, jak to budu stíhat, nicméně se budu snažit co nejvíce, aby tu alespoň nějaký článek týdně byl..:) Uvidíme, nechci nic slibovat, víte jak to je...:) Jinak ještě k dovolené, musím říct, že to byla asi nejlepší dovolená vůbec a ráda bych o ní ještě napsala samostatný článek. Jen nevím, kdy se k němu dostanu, ještě u sebe nemám ani fotky.. :D A co vy? Jak jste zvládli přesun z prázdninového režimu, do toho školního? Případně, kde a jak jste trávili léto?:)
Vlivem trochu zaneprázdněného začátku září, je tu kosmetická statistika za srpen až teď. Nic to na ní ale nemění.. a je zase trochu přeplněná, alespoň co se nákupů týče.. no, pojďme se na to podívat:)

Nákupy za srpen 2014
Trochu začínám uvažovat o tom, zda ty ceny mám k nákupům vůbec psát, protože jsou opravdu závratné a pro mě zarážející :D Na těchto nákupech je opravdu vidět fakt, že jsem o prázdninách byla doma a mohla jsem šmejdit ebay skoro neustále.. valná většina nákupů je totiž z ebay, zbytek je pouze jeden nákup v Tetě... no hrůza, co vám budu povídat:) Ebay by mi prostě měli zakázat.. Vydražila jsem např. 2 BBkrémy, dva laky na nehty, koupila jsem si další dvě tvářenky do sbírky, štětce na krémové stíny. A taky jsem trochu bezhlavě přihodila do aukce fake produktů Benefit.. a nakonec jsem ji i vyhrála, takže mám teď doma napodobeninu Hoola bronzeru.. :D A také samozřejmě kupu vzorečků, které dávají zdarma k nákupu. Taky jsem si splnila sen a objednala si svůj první Zoya lak..:)) A nákup v Tetě byl hlavně díky dovolené, takže v ní jsou věci na dovolenou a laky z výprodeje.
  • Vzorek Lancome – DreamTone Ultimate Dark Spot Corrector (stará Elle; 0Kč)
  • Vzorek Etude House – Fresh Cherry Tint (dárek k nákupu na ebay; 0Kč)
  • Vzorek Missha – Time Revolution Night Repair (dárek k nákupu na ebay; 0Kč)
  • Missha – Signature Real Complete B.B Cream, odstín 21 (ebay; 173Kč)
  • Ddung BB Cream – 02 Light Beige (ebay; 52Kč)
  • 2x vzorek Vichy – Idéalia Life Serum & Idéalia Yeux/Eyes (Elle; od mamky
  • Etude House – Dear My Blooming Cheek, odstín 02 Champagne Peach (ebay; 125Kč
  • TheFaceShop – Lovely me:ex Blusher, odstín 05 Peach Cushion (ebay; 116Kč
  • Vzorek Debon – Shampoo (ebay; dárek k nákupu)
  •  Zoya – Charla (ebay; 313Kč – 208,- + 105,- poštovné)
  • Etude House Play Nail Colour – 114 (ebay+ 157Kč)
  • 2x vzorek Tony Moly – I´m Real Tea Tree Sebum & Pore Lotion & Panda´s Dream White Hand Cream (ebay; zdarma k nákupu)
  • Astrid – Mléko na opalování ve spreji (Teta drogerie; 200Kč)
  • 2x Rexona – Maximum Protection (Teta drogerie; 220Kč)
  • Helios Herb – Tekuté mýdlo Orchidea (Teta drogerie; 40Kč)
  • Garnier Body – Hydratační zjemňující krém Normální a suchá pokožka (Teta drogerie; 99Kč)
  • Miss Sporty lak – Oh My Gem! 001 (Teta drogerie; 50Kč)
  • 3x lak Gabriella Salvete – 112,144,151 (Teta drogerie; 60Kč)
  • SkinFood – Nail Vita Aplha #AGL02 (ebay; 94Kč)
  • Vzorek SkinFood – Tomato Wrinkle Sun Cream SPF 36 PA++ (ebay; zdarma k nákupu)
  • 2x Smoothly Cream Eye Shadow Concealer Brush (ebay; 63Kč)
  • Fake Benefit – Hoola (ebay; 219Kč)
  • Celková cena 1981Kč
 Celkově jsem tedy napočítala 28 kusů nové kosmetiky (na fotce chybí tekuté mýdlo od Helios Herb, které už jsem si odvezla na kolej) za celkem 1981,-.... neskutečné, opravdu bych si měla dát nakupovací stopku, takhle to vážně nejde... a nebo mi někdo zablokujte ebay :D Taky máte s ebay takový problém? :)

Spotřebováno za srpen 2014
Spotřeba je i tentokrát takový lepší průměr, ale na nákupy to samozřejmě nemá. Za srpen jsem celkem spotřebovala 13 kosmetických produktů.
  • Helios Herb - Pena do koupele Meduňka - pro mě celkem nezajímavý produkt. Bez pěny si napuštěnou vanu nedokážu představit, ale tato mi moc nevoněla a ani moc nepěnila. O pěnách od této značky už neuvažuji.
  • Lirene - Hydratační tonik - normální tonikum, svému účelu posloužilo, jen by mohlo být méně parfemované. Opětovnou koupi nezavrhuji, ale myslím si, že exituje různých druhů toniků, takže budu zkoušet dál nové:) recenze ZDE
  • GreenLine - Odličovač očního make-upu s výtažkem z mandlí a ginka - jeden z nejlepších očních odličovačů, co jsem doposud vyzkoušela. Je fakt, že je opravdu hodně mastný, ale odlíčí opravdu spolehlivě. Toto je již mé druhé balení a když nebudu vědět co by, ráda po něm znovu sáhnu:) recenze ZDE
  • Alverde - Ochranný krém na nohy - tento krém na mé loupající se nohy nefungoval. Měl zajímavou nemastnou konzistenci, ale ničím jiným mě nezaujal. Znovu už tedy ne. recenze ZDE
  • L´Oréal - Jemný odličovač očí a rtů - celkem fajn odličovač, ale na výše zmíněného nemá. Trochu mi zůstává řasenka u kořínků řas, takže po sprše mám trochu černé oči, je potřeba doodlíčit. Navíc mě děsně rozčiluje aplikace, vždycky mi odličovač teče po ruce, nebo i na stůl, oblečení. Mám ještě jedno balení, ale další už tedy ne. recenze ZDE
  • Balea Young - Lovely Raspberry balzám - mám ho snad už dva roky, expirace byla 07/2014. Ještě jsem ho v srpnu párkrát použila, ale ke konci už mi na rtech vadil, takže ho vyhazuji. Nicméně v něm zbývá tak na další týden používání, takže mě to nemrzí. Navíc mi ta vazelínová konzistence příliš nevyhovovala, takže další balzám v kalíšku od Balei už ne. minirecenze ZDE
  • Essence lak neznámého odstínu - lak jsem si kupovala před 3 lety na dovolenou. Byl fajn, ale už je úplně mrtví. Budiž mi útěchou, že je spotřebovaný asi do 3/4. 
  • Vzorek Nivea Anti-age - Denní krém - je celkem hutný, má typickou niveáckou vůni a vytváří vláčný povrch. Nicméně je určen jako denní a já přes den krémy nepoužívám, jen na noc. Takže jeho koupě by pro mě byla momentálně asi zbytečná.
  • 2x vzorek Nivea Anti-age - Noční krém - to noční krém, to už je jiná:) Je také hutnější, dobře se roztírá a slušně hydratuje. Po tomto bych klidne sáhla, ale krémů mám zatím slušnou zásobu, navíc se tak rychle nespotřebovávají.
  • Maybelline - Great Lash Mascara, dostín  Blackest Black - asi můj objev roku. Používala jsem si tak 3/4 roku a pořád byla fajn. Tedy ze začátku celkem slepovala řasy, ale postupně se z ní stala moje oblíbenkyně.. opravdu jsem z ní byla nadšená. Takže bych si ji klidně koupila znovu, jen je potřeba trochu trpělivosti ze začátku používání. recenze ZDE
  • Lilibe - Odličovací tampony 120ks - moje nejoblíbenější. TEČKA :D
  • Balea - Minerální Spray Aqua - moc fajn věcička na parné letní dny! Dá se aplikovat i na nalíčený obličej, což je fajn.. osvěží, nic nerozmaže. Ideál, jen by mohla trochu více stříkat:) Mám v zásobě i další balení, asi teda už na za rok:)
Tak to by bylo:) V nákupech se musím dost krotit a ve spotřebě alespoň takhle pokračovat... pak bych byla spokojená. Dnes je to za +15 kousků, což není úplně ideální... 


Co vy a ebay, také těžko odoláváte? Co jste si pěkného v srpnu pořídily vy? 
mějte hezký zbytek víkendu, Luci

pondělí 1. září 2014

Sinfulcolors - 10 Aqua

Čauky, zdravím vás všechny!
(článek je předpřipravený, jsem na dovolené, takže na vše případné komentáře odpovím, až se vrátím:))
Jsem tu opět s recenzí na jeden z láčků od značky Sunfulcolors. Laky jsem kupovala na galaxii přání, když byl výprodej laků na nehty. Jinak absolutně netuším, kde by se tato značka dala sehnat. Pokud vy ano, určitě dejte vědět do komentářů. Myslím, že i tato značka má některé zajímavé kousky.. a s jedním z nich vás dneska seznámím:)


Krásná zelenotyrkysová barvička, která mi občas přijde jako duochromová, nese název Aqua. Což mi přijde naprosto trefné, protože takhle nějak bych si představila čistý oceán, který hraje různými barvami. Opravdu jsem si připadala, jako bych měla mořskou vodu přímo na nehtech:) Bohužel se ale i tak chová. Lak je extrémně řídký a dost stéká z nehtů, takže je potřeba ho dost korigovat a dát si pozor.


Když jsem viděla tu konzistenci, už jsem si říkala "ajéje, to je zase jeden z těch laků, které bych mohla vrstvit do nekonečna a stejně by plně nekryly", ale ne.. mýlila jsem se:) Aqua kryje celkem obstojně. Tedy, dokážu si představit i více krycí lak, né že ne, ale na fotkách vidíte dvě vrstvy s topcoatem, které jsou úplně dostačující. Na to, že jsem ani moc nevrstvila, ale dost dlouho schnul. Bohužel jsem se ráno probudila s obtisknutou peřinou, což přímo nenávidím (a myslím, že opravdu nejsem sama). V tu chvíli jsem tak zralá do něčeho kopnout:)


S výdrží je taky dost na hraně. Už druhý den mi začal slézat z konečků, jinak mi ale držel. Nic dalšího jsem si k výdrži nepoznamenala, tak snad to taková katastrofa nebyla. 
Celkově musím říct, že se mi hrozně líbí barva. Podobnou doma určitě nemám, ale vlastnostmi mě opět Sinfulcolors nepřesvědčil. Blbá konzistence a špatné schnutí. Bohužel.. doufám, že mé další laky od této značky budou trochu jiné, ale asi spíše ne no..

Co vy a tato barva? Máte doma nějakou podobnou?
mějte se hezky, Luci

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...