pondělí 7. dubna 2014

China Glaze - Sweet Hook (Electropop Collection)

Zdravím vás!
Tento lak jste už jednou na blogu mohly vidět, a to s jedním Essence topcoatem zde (vůbec mi nepřipadá, že už je to více než rok.. tak strašně ten čas letí..). Ale jak už jsem v článku slibovala, rozhodla jsem se vám ho ukázat ještě jednou - samostatně :) Pro mě je to tak krásný lak, že si to rozhodně zaslouží :) Doufám tedy, že se bude líbit i vám:)


Sweet Hook je láček z jarní kolekce Electropop z roku 2012. Já sama jsem ho sehnala na podzimním Interbeauty v předminulém roce (tj. 2012). Jedná se o světle fialovou lila barvičku, dost mi připomíná i barvu šeříku:) Je to taková ta barva, kterou pravděpodobně vaše okolí nepřehlédne, ale na druhou stranu dodá vašim rukám elegantního vzhledu:) Sama jsem díky tomuto laku sklidila několik komplimentů:)


Laky ChG mají dlouhý uzounký štěteček, který mně víceméně vyhovuje. Mohl by sice nabírat mnohem méně laku, ale není to nic, s čím bychom si my, lakomaniačky, neporadily:) Nanášení tedy bylo naprosto bezproblémové, obzvláště, když tento kousek tak hezky kryje:) Ze zvyku jsem nanášela dvě vrstvy, ale myslím, že by stačila i jedna:) Co ale musím tomuto "sladkému háčku" vytknout, jsou bublinky. Bohužel.. dělal mi to i minule a objevily se i teďka. Celkem mě to mrzí, ale na druhou stranu.. když se jedná o takovouhle barvu, tak to laku dokážu i odpustit:)


Co se týče výdrže, tak ta je průměrná. První odlupy přišly tři dny po nalakování a to díky mytí hlavy (to většinou poznamená každý lak). Vlastně už druhý den jsem díky vlastní šikovnosti přišla o kousek nehtu i s lakem - loupala jsem brambory a trošku jsem si oloupala i nehty, co se mi stává skoro pořád, jsem děsně "šikovná" :) :D Ale to nebylo nic, co by se nedalo zamaskovat, resp. dolakovat:)
Celkově si mě Sweet Hook dostal, je to nádherná barvička, ke které se budu ráda vracet. Obzvláště na příležitosti, kdy si nehty vyžadují trochu elegantnějšího a upravenějšího vzhledu:) Nebýt toho bublinkování, byl by snad i na jedničku s hvězdičkou, takhle je to na jedničku s maličkým mínusem:)

Co vy a tento lak, líbí se vám? Máte nějaké laky od China Glaze?
mějte se hezky, Luci

4 komentáře:

  1. netřepala si s lakem před použitím? Pak totiž laky dělají bublinky
    Aby ses naopak bublinek v laku zbavila tak ho válej -> tím se i promíchá :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to už si nevzpomínám, ale je to možné.. :) díky za tip:)

      Vymazat
  2. Moc krásná barvička Luci. :) Z týhle kolekce jsem si ulovila pastelově modrý Electric Beat. Pěkně našlapaná kolekce tahle Electropop :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ta barva je krásná! Fialovou (světlou) mám na nehtech moc ráda a tahle je krásná :) Laky od China Glaze jsem ještě nikdy nevyzkoušela, ale chtěla bych...

    OdpovědětVymazat

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...