úterý 31. července 2012

Color Club - Fly with me

Přeji všem pěkné slunečné úterý! :)
Jak si užíváte slunenčné dny? Já se za chvíli, až dopíšu článek, půjdu vyvalit na sluníčko a budu se snažit trochu pohnout v povinné četbě, vůbec se mi ale nechce :/ :D Co vy, čtete o prázdninách? Popř. co? :)

Dnes tu jsem s lakem z kolekce Take Wing od Color Clubu. Kolekce je to aktuální, takže směle můžete objednávat na mýchšminkách :) Já jsem si z ní vybrala pouze jeden lak a to zelenožlutý Fly with me :)


Fly with me je tekutější zelenožlutý lak se spooouuustou zelenožlutých třpyteček, střípků.. jak chcete, které doslova září! V lahvičce chytají i modrofialové odstíny, ty ale na nehtech viditelné nejsou. S lakem se mi pracovalo více jak dobře, ale zase jsem neměla moc štěstí na štěteček, který byl opět špatně střižený.. ach jo :D Ale zase to nebylo nic, co by se nedalo zpravit ;)


V první vrtstě téměř vůbec nekryl a navíc dělal nepěkné díry. Druhá vrstva díry zakryla, ale stále nebyla plně krycí, proto jsem nanášela ještě třetí finální vrstvu. Lak schne přiměřeně a do hladka, ale i tak jsem pro jistotu nanesla topcoat ;)


Výdrž byla více než dobrá! Teprve 5.den se začaly odlupovat menší kousky, i tak mi vydržel ještě o dva dny déle. Nosila jsem ho na konci školního roku a nějak se mi nechtěl dávat dolů :D Je pravda, že je poměrně výrazný, každý si ho hned všiml, ale já s takovýmito odstíny nemám problém :) Odlakování bylo v pořádku, ale lak zanechával po prstech velké množství střípků, proto ještě chtělo pořádně odlakovat je samotné.
Musím říct, že ani tento lak mi nezkazil skvělý dojem z laků CC a určitě se objednám nějaké další, protože ty jejich barvičky... ty jsou božské!:)

Nosíte rády takovéhle výraznější barvy, nebo máte radši nějaké decentnější? :)
přeji pěkný zbytek dne, Luci ;)

sobota 28. července 2012

Essence - Dopey

Ahoj, ahoj!
Musím psát rychle, protože se k nám žene něco hroznýho! a mám takový dojem, že nás asi za chvíli odpojí od proudu.. bojim bojim :D Tak jdeme na to!:)
Vyjímečně! (snad) jdu včas s limitkou! Sláva :D Tentokrát s limitkou Snow White od Essence, což je mimochodem (dle mého) neuvěřitelně povedená limitka! Vykoupila bych ji snad  celou, kdybych měla peníze nazbyt! Ale nemám, takže jsem "uloupila" pouze dva a prvním z nich je můj favorit favoritů - Dopey :)


Dopey je ten nejmenší a nejroztomilejší trpaslíček z pohádky, mimochodem, má skvělou fialovou čapku.. možná právě proto nosí tento lak jeho jméno :) Je to podle mého pěkná lila barvička, spíše do fialova než do modra, ale foťák se mnou moc nesouhlasil.. a že jsem si s focením hrála:/ Bohužel, barevně moc neodpovídá, představte si ale tohoto krasavce trochu více do světle fialova ;) Možná už víte, fialová je prostě moje barva.. a kde všemu, Dopey obsahuje i malé stříbrné třpytečky (vyjímečně se moc neutopily v laku!), které mimochodem také miluju, je to prostě můj favorit!:)


V první vrstvě příliš nekryje, ale ta druhá vše napraví (i když jak koukám na fotky, možná by to ještě třetí sneslo..). Schne poměrně rychle a do vysokého lesku, proto nebyl potřeba topcoat. Jiné z vás by ho ale asi vyžadovaly, třpytečky totiž nezanechaly úplně hladký povrch, ale nebylo to nic hrozného. Konzistence byla tak akorát - ideální a celkové nanášení mi nedělalo žádně problémy ;)


Co se výdrže týká, tak na tom byl více než dobře i bez topcoatu. Vydržel mi 4 dny bez porušení, pak už se začaly odštipávat špičky nehtů. Odlakovávala jsem ho ale téměř neporušený, jenže.. už to chtělo zase změnu :) Odlakování ale bylo nic moc, klasické třpytky no.. alobalovou metodu jsem nepoužívala, ale dala by rozhodně méně práce, ty třpytky šly z nehtu hodně špatně, prsty se mi pak třpytily ještě tak dva dny :/:D Ale to mi nevadí, protože tohle je prostě moje barvička, na kterou já nedám dopustit! Ať žije fialová! :D:)

Jaká je vaše oblíbená barva laků na nehty?
mějte se a smějte se! :), Luci

čtvrtek 26. července 2012

Garnier Body - Hydratační zjemňující krém

Ahojda všem:)
Dnes trochu se maličko odprostíme od nehtů a přesuneme se k mnou vyzkoušenému tělovému krému. Koupě tohoto krému byla vlastně tak trochu omyl :D Šla jsem do DMka s tím, že potřebuji pleťový krém, protože ten můj stávající mi moc nevyhovoval (o tom jindy!:)) a jednoduše jsem chtěla zkusit něco nového. Myslím, že tento krém byl zrovna v akci, je poměrně velký.. tak jsem po něm sáhla. Jenže až ve vlaku jsem si všimla nápisu BODY :D:D:D Stalo se vám něco podobného? :D


Ačkoli je tedy krém určený "na tělo", tak já ho používala i na obličej, protože kupovat si znovu nějaký nový se mi už nechtělo :D Jako pleťový krém taky nebyl špatný, sice bych si ho představovala trochu hutnější, než doopravdy byl, ale posloužil více jak dobře :) 
Slova výrobce: Krém je určený pro normální a suchou pokožku, obsahuje glycerin a palmový a koriandrový olej. Pro pokožku slibuje hydrataci, výživu a zjemnění. Jemné nemastné složení se okamživé vstřebává.


Musím říct, že všechna slova zmíněná výše tento krém splňuje. Nezanechává mastný film, rychle se vstřebává, pokožku zanechává jemnou a hydratovanou.. Používala jsem ho i na dovolené, kde jsem ho téměř celý vyplácala, protože jsem se opravdu mazala několikrát denně.. nesnesla jsem pocit, že se mi všude loupe kůže, obzvláště ta na čele :D To jsem opravdu nechtěla dopustit, aby jsem měla dvoubarevné čelo a tak jsem opravdu mazala ostošest :D A tento krém veškeré loupání zahnal:)


Mám již druhé balení a pořád jsem nenašla jediný zápor. Nebo možná vlastně jeden... krém hrozně rád "cestuje". Tzn. stačí obrátit či nahnout dózičku a krém máte všude po víčku a prostě tam, kde ho mít nechcete.. což já fakt nesnáším a opět jsem byla rychlá a krycí fólii samozřejmě odtrhla :D Jako plus určitě vidím již zmíněné vlastnosti, ale taky vůni, která mi připadá jako ta klasická miminkovská :D Nevím proč, ale hned jak jsem krém otevřela, vybavila se mi miminka.. prostě taková jemná nevtíravá vůně:) A za cenu 120,- (DM, ale i Kaufland) se tento 200ml krém určitě vyplatí! Mají i verzi pro velmi suchou pokožku, v tomto případě však hledejte tmavě červenou dózičku ;)

Máte s tímto krémem zkušenosti? Nebo s nějakým jiným tělovým přípravkem od Garnieru?
mějte se krásně, Luci

pondělí 23. července 2012

Essence - Peach beauty

Ahoj, ahoj!
Konečně se nám udělalo alespoň trochu hezky, tak toho honem rychle využít! Jen co dopíši článek, tak už razím na chatu pochytit něco z těch slunečních paprsků!!:)
A teď už k laku, je z kolekce Fruity, která je, hádám, už docela zapomenutá.. Ale ještě před týdnem jsem viděla nějaké zbytečky v DMku. Pokud vám vadí, že přidávám kousky, které už nejsou z nejdostupnějších, tak mi to prosím napište! Mně to vadit nebude, alespoň se toho příště vyvaruji ;) Ale když už to mám nějakou dobu nafocené, tak to sem prostě dám.. a basta :D


Peach beauty společně s Banana Joem jsou jediné dva laky, které mě z této kolekce zaujaly.. ty ostatní s nějakýma "prapodivnýma plovoucíma částečkama" mě nechaly uplně chladnou.. Co mě ale celkově u této kolekce zklamalo je fakt, že laky nemají žádný název nebo označení na lahvičce. Většinou zrovna po názvech já koukám docela dost.., ale po troše hledání jsem je našla na internetu. Jenže stejně.. dle mého by prostě měl být i na lahvičce! :D 


 Je ale pravda, že název, který tento lak nese je celkem trefný! Evokoval čerstvé broskve, nebo alespoň "dužinu" broskve, i když.. možná mi více připomínal meruňky :) Je to taková nevýrazná, elegantní až nude barvička, která prostě nikoho neurazí. Ale dokáže taky pořádně naštvat.. a to při samotném lakování - absolutně totiž nekryje! :( Já jsem lakovala tři vrstvy a místy to bylo ještě málo. Lak je to pěkný, to ano.., ale pro trpělivější povahy :)


Špatné krytí se ale následně vykompenzuje díky bleskurychlému schnutí. Jako další plus musím zmínit i výdrž, na lak jsem poté ještě přidala můj oblíbený top sealer Better than gel nails se kterým lak na mých nehtech vydržel celých 6 dní! bez nějakého většího poškození :) 
Určitě tento lak nehodím někam do kouta, myslím, že ho ještě někdy využiji.. Ale bude to rozhodně tehdy, když budu mít dostatek času, protože tři vrstvy je i na mě trochu moc..:)

Připadají vám 3 vrstvy hodně, nebo to patří k vašemu klasickému lakování? Máte nějaký lak z kolekce Fruity?
pěkné slunečné dny přeje Luci ;)

sobota 21. července 2012

New in • 21. července

Zdravím vás! :)
Ještě před tím, než se vrhnu na nějaký další lak, tak vám chci ještě ukázat nějaké nové úlovky, které se mi doma sešly :) Původně jsem měla v plánu si konečně objednat nějaké dražší laky, ale opět jsem peníze za vysvědčení utratila za něco úplně jiného.. achjo :D Tak příště no:)


Tuhle peněženku jsem si přivezla z Bulharska. Opravdu jsem nevěděla, co si tam mám vybrat, protože žádnou drogerii ani krámek s kosmetikou jsem nepotkala :D Tak mě nakonec napadla peněženka, protože ta moje stávající byla už hrozná a malá.. :) Vybrala jsem si nakonec bílou, protože ostatní byly už moc velké a tahle mi přišla nejideálnější.. i když bílá, no.. budu si na ni muset dávat pozor,aby nebyla za chvíli jako čuňátko :D Ale úplně v pohodě se mi tam vejde všechno co potřebuju a ještě spousta místa mi zbyde, což je pro mě nejdůležitější:) V přepočtu stála necelé 300,- ;)


Po dlouhé době jsem také zavítala do DM, protože se k nám konečně dostala mnou očekává limitka Snow white! Už jsem myslela, že se sem ani nedostane.. což by mě určitě mrzelo, protože se mi fakt hodně líbí! Teď lituji, že jsem si vzala pouze dva laky, ale za to dva, které mě zaujali nejvíce - Dopey a Doc :) Ale moc ráda bych si pořídila ještě další, musím!! :D A jelikož se mi doma nějak ztrácejí pilníky, tak jsem si koupila nový.. konečně snad nějaký, po kterém se mi nebudou třepit nehty.


A nakonec... pro mě obrovské překvapení.. vyhrála jsem svoji první kosmetickou giveaway! Yay! :))) Už dříve se na mě usmálo štěstí v nějakých knižních soutěžích, ale kosmetická je to úplně první.. a rovnou se jedná o Lush! wow! :) Ještě jednou moc děkuji Mile za tuto krásnou cenu! Hned jak jsem balíček rozbalila, tak mi neuvěřitelně provonil celý pokoj..aaa :) Jsem hrozně ráda, že Lush mohu vyzkoušet.. určitě čekejte recenze ;)

Co vy říkáte na limitku Snow white? Taky ve vám tak líbí? A máte nějakou zkušenost s Lush? S jakými výrobky? 
zatím ahoj, Luci :)

čtvrtek 19. července 2012

Dovolená v Bulharsku

Ahoj :) 
Dnes vám chci trochu přiblížit dovolenou, ze které jsem se minulý týden vrátila :) Nechci to brát nějak extra do detailu, takže doufám, že se moc nerozepíšu.. ono pochybuji, že se vám to vůbec bude chtít číst :D Co se týče fotek, tak pár jich sem hodím, ale ne moc.. většina je totiž rodinného charakteru a ty bych tady nerada zveřejňovala...

Tak tedy, byla jsem s rodinou na dovolené v Bulharsku, konkrétně v menším městečku Primorsku, což je poměrně velký ráj turistů, obzvláště těch českých.. z čehož jsem měla "ohromnou radost", všude čeština... Ale co;) Letěli jsme klasicky z Prahy do Bourgasu (ano, tam, kde  se včera odehrál ten atentát :( bože, ještě před týdnem jsme na tom letišti byli a teď tohle:( - pochybuju, že po tomhle tam ještě bude chtít někdo jet..) a následně jsme se taxíkem dopravili k hotelu (cca 45min cesty) Perla Beach****.


 Hotel byl podle mého na bulharské poměry opravdu špičkový. Nacházel se přímo nad severní pláží, na kterou stačilo pouze přeběhnout malou silničku a sejít dolů po schodech. Na druhou pláž - jižní to bylo zhruba 500m. Co se pokojů týče, tak jsme byli celkem na pochybách, protože někteří si stěžovali na jejich velikost, ale my, i s 20€ úplatkem :D, dostali pokoj více než prostorný, navíc v nejklidnějších místech hotelu:) Všude bylo čisto, klídeček, personál byl více než vstřícný,...:)


Dovolenou jsme měli s all inclusive. Což znamená snídaně, obědy, večeře, ale i veškeré pití i drinky, ať už na baru nebo v jídelně v ceně dovolené. Jídlo tam měli opravdu výborné! I já, jakožto celkem vybíravá osoba jsem si vždy něco vybrala. K snídani byly hodně vajíčka na jakýkoli způsob, párky, ovoce, zelenina, sladké pečivo, slané pečivo, sýry, salámy, cereálie, palačinky, marmelády.. prostě vše na co si člověk vzpomene.. ovšem s naším klasickým pěčivem nepočítejte, u nich je klasické pečivo něco jako u nás veka:) U oběda a večeří to bylo hodně podobné, ale vždy byl výběr z několika mas - kuřecí, vepřové.. hovězí jsem tam ani neviděla, ale vždy byly ryby a mleté maso pokaždé na jiný způsob. Z příloh byly hodně brambory, rýže pokaždé na jiný způsob, nechyběly hranolky, grilovaná zelenina atd.


Z pití byl taky výběr více jak velký, myslím že cca 8 druhů v jídelně a na baru pak míchaly různé drinky, ať už alko nebo nealko. Prostě klasika :)


 Co se pláží týče, tak Primorsko je takovou zvláštností. Přeci jen, kde najdete dvě pláže na jednom místě?:) My většinou byli na té severní u hotelu (na všech fotkách), která byla o poznání bouřlivější a "lidnatější":D než tak jižní. Střídaly se dny, kdy bylo moře klidné s dny, kdy bylo hodně bouřlivé viz. fotka. V těch klidnějších dnech však bylo plné řas, což jsem teda já jen těžko snášela.. nemám ráda, když se mi lepí uplně všude a pak se jich zbavuju ještě ve sprše :D Proto jsme i často volili hotelový bazén, který taky nebyl vůbec špatný.. i když lidí v něm bylo vždycky více než dost.


Celkově se mi dovolená líbila. Musím říct, že až tolik jsem od ní neočekávala, proto jsem byla jen překvapená :) Co se hotelu týče, tak ten byl asi jeden z nejlepších, kdy jsme kdy byly.. moře, to už bylo o něco horší, ty řasy mi dojem hodně zkazily, ale někomu třeba nevadí ;) Ale dovolenou jako celek bych hodnotila rozhodně kladně. Byla to vlastně i první dovolená, na které bylo chladněji než u nás v ČR oproti 35°C vedrům tam bylo něco okolo 28°C a nám bylo fajn :) Prostě žádné velké vedro, což bylo pro naši rodinku absolutně ideální;)


A nakonec taková moje klasická fotka, kterou si vozím z každé dovolené :D moře, pláž, písek.. a mé nohy :D

Nevím co bych více napsala, proto jestli vás něco zajímá, pište do komentářů.. určitě vám ráda odpovím ;) A vás se ptám - máte vy nějakou oblíbenou destinaci, kam rádi jezdíte? Nebo kam se chystáte letos? 
mějte se hezky a příště už s laky ahoj, Luci

pondělí 16. července 2012

Vyhodnocení 25 followers giveaway!

Ahoj všem!
Tak se hlásím - snad v plné síle - po dovolené :) Jsem zpět a končí období blogového pusta! Třikrát hurá.
Ale kvůli tomu tenhle článek nepíšu ;) Samozřejmě, tento článek zveřejní výherkyni mé první giveaway:) Asi to nebudu protahovat a rovnou uveřejním fotku, která vše prozradí...:)
a vítězkou se tedy stává......
lola181
gratuluji!!!!!
Vítězku jsem už zkontaktovala a čekám na email, tak snad vše bude v pořádku a nebudu muset losovat dalšího výherce ;) a vzápětí obdržela i potvrzovací meil, takže snad ve středu posílám výhru směr Slovensko:) (dej bůh, aby došla! máte někdo zkušenosti s posíláním balíčku mimo ČR?:))

Celkově chci říci, že jsme mě velice překvapili...! Účast 66 lidí jsem opravdu nečekala! Wow, je to skvělý a patří vám velký dík! Vím, že giveaway je velice lákavá, ale i tak doufám, že většina z vás zůstane mými čtenáři i nadále, po ukončení soutěže... A nezoufejte, určitě není zdaleka poslední;) Ještě sice nevím, při jaké příležitosti bude další, ale to se včas dozvíte ;) 
Děkuji vám za vaše názory ohledně blogového facebooku, já po pravdě stále nevím :D Ani se mi do něj moc nechce, ale zase si říkám, třeba takové fotky "right now" nebo posty, které se nehodí sem... na to by byl zase výborný, ale nevím... nechám si to projít hlavou. Určitě jsem ho nechtěla hned zítra zakládat, to podle mě u ého blogu zatím nemá cenu.. :D A taktéž vám děkuji za tipy na písničky, ještě jsem je všechny nestihla projít, ale určitě jsem našla nové skvělé songy, které se stanou i mými oblíbenci:)
Ještě jednou vám všem děkuji za účast a gratuluji vítězce!:)
mějte se, Luci

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...