sobota 30. června 2012

Dovolená 30.6. - 11.7.

Ahoj! Přeji všem krásný začátek léta/prázdnin!:)
Tento článek je pouze takový informativní. Za pár hodin totiž už budu odjíždět směr ruzyňšké letiště, konkrétn vstříc dovolené v Bulharsku:) Už se poměrně dost těším, tak doufám, že to všechno vyjde v naprostém pořádku. Plánuji tam přečíst co nejvíce knížek (potáhnu jich s sebou 6 :D), tak jsem na sebe zvědavá ;) Každopádně jedeme tam na 12 dní, ale plně přítomna budu až od neděle 15.7. Bohužel jsem nestihla nic přednastavit, takže to tu bude ležet, což mě celkem mrzí :( Ale budu se snažit vám to vynahradit až přijedu ;)
(fotka je pouze taková ilustrační, je z předloňské dovolené z Turecka)
Ale po celou dobu mé nepřítomnosti se můžuze zúčastňovat giveaway, kterou se budu snažit vyhodnotit hned jak přijedu;)
Jinak vám přeju krásný začátek prázdnin.. podle počasí by mělo být v ČR krásně a teplíčko, tak snad to vyjde.. jak vám, tak i mě na dovolené ;) Nějaký post z dovolené můžete čekat, budu se snažit ji nějak přiblížit.. budu i fotit, ale jestli budou nějaké fotky použitelné, to se uvidí :D Můžete případně psát, co byste se všechno o dovolené rádi dozvěděli ;)
mějte se krásně:), Luci

středa 27. června 2012

25 followers giveaway! - UKONČENO

Jak jsem slíbila, tak taky dělám. Je vás tu už krásných 25, což mě neuvěřitelně těší! :) Pro vás ostatní je to určitě zanedbatelné číslo, ale pro mě je to pocta.. opravdu:) A proto bych vás, mé čtenáře chtěla nějak odměnit ;) Vím, není to nic světoborného.. vše se více méně dá sehnat naprosto bez problému, ale i tak.. budu jen ráda, když se zúčastníte :)
Výhra zahrnuje:melounové tělové mléko od Baley
• lak od Flormaru U26
• červený mini lak od Reginy
• lak od Gabrielly Salvete 146
• nehtové ozdoby od Miss sporty "lovely hearts"
• stíny od Miss sporty - Mineral Earth
• modrozelené náušnice SIX

A co pro výhru musíte udělat?
• byla bych moc ráda, abyste byli mým pravidelným čtenářem přes GFC (v případě, že jste jím byli už před soutěží, zařadím vás do "slosování" 2× - nebojte, mám vás napsané:) - ale vítaní jsou i noví čtenáři;))
• napište co si myslíte o stránkách blogů na facebooku? Založit či ne?
• doporučte mi nějakou vaši oblíbenou písničku vhodnou na léto :)
• vše napiště do komentáře společně s vaším e-mailem
+ naprosto dobrovolně můžete napsat cokoli, jestli vás něco tíží ohledně mého blogu :) prostě, jestli máte něco na srdci, tak určitě sem s tím!:) 

Myslím, že pravidla nejsou nijak složitá :) Nemusím snad ani říkat, že kdo nesplní tyto tři body výše, tak nebude zařazen do slosování ;) Budu se těšit na vše odpovědi ;)
Soutěž je otevřená pro ČR a Slovensko a bude ukončena 15.7. a vyhodnocena hned jak se vrátím z dovolené ;)
Takže "tfuj tfuj", všem přeji hodně štěstí!:)

neděle 24. června 2012

Color Club - Take me to your chateau

Ahoj všem!:)
Už i já mohu konečně říci, že mám od všeho klid! Známky se v pátek uzavřely.. a já mohu být (v mezích) i spokojená :) Teď už jen poslední týden, který uteče a pak už hurá na dovču do Bulharska:) Kam se chystáte vy?

Pokud jsem říkala o některém z předchozích laků, že je vhodný na léto.. tak ten dnešní je bezesporu předčí, a to na plné čáře! Tohle je totiž echt letní barvička! Jdeme na ni:)
Lak Take me to your chateau je samozřejmě objednaný ze skvělých mých šminků a jedná se o nádhernou pastelovou světle modrou. Světlejší už bych ve své sbérce nenašla... ale můžu říct, že do tohoto odstínu jsem se naprosto zamilovala! Hrozně mi evokovala vymetenou letní oblohu bez mráčku.. a celkově k opáleným rukám to bude boží! :D
Na tomto laku samozřejmě vyniknou všelijaké nerovnosti a nedokonalosti, ale musím říct, že jsem lakování zvládla celkem obstojně :D Myslela jsem, že to bude horší... neboť lak byl trochu hustší a v první vrstvě to nevypadalo zrovna nejlépe, ale konečná druhá vrstva to vše zpravila:) Co mě ale zarazilo byl štěteček. Se samotným se mi pracovalo více jak dobře, ale na první pohled mě odradil... Asi dvě štětinky od těch ostatních naprosto odstávaly do stran, ale není to nic, co by se nedalo upravit. Překvapilo mě to, ale v konečném součtu je to naprostá banalita, protože tenhle lak opravdu nemá chybu!
S bleskem vylezl i bílý základ, který ale samozřejmě normálně vidět není ;) A výdrž byla naprosto pohádková! O po 3 dnech nebyly vidět žádné oťukané konce! Což se mi snad nikdy nestalo.. první vady na kráse se objevily až 5.den a to jen takové miniaturní... Odklakovávala jsem ho po týdnu téměř neporušený, což mě naprosto odhromilo! Asi jsem našla svoji novou oblíbenou značku:) Opravdu mohu jenom doporučit! Ale je tu ještě jedna věc, která mě trochu štve... Po čase jsem lak opět otevřela a ono ejhle, v ruce mi zůstalo jen víčko a štěteček přišpendlený v lahvičce! Taky se vám to stává? :D To mě dokáže rozladit, když pak štěteček musím dolovat, nedej bože, když tam náhodou i zaschne.. brr. Třeba to je jen individuální u toho mého laku, nevím.. ale skvělé dojmy mi to tak jako tak nezkazí!:)

Jaké máte vy zkušenosti s laky Color Club? Doporučte nějaký odstín :)
užívejte slunečných dní, Luci :)

pátek 15. června 2012

Balea - Tělové máslo mango

Ahoj!:)
Taky jste tak neskutečně rády, že je pátek? Já hrozně!! Tento týden byl opravdu extrémně náročný a ten následující nebude o moc lepší, ale už ten blázinec naštěstí bude končit...
Dneska trochu opomenu nehty a budu se věnovat také nečemu jinému :) Konkrétně tělovému máslu od Baley:) Určitě ho budu hodně porovnávat s jeho kakaovým bratříčkem, jen tak pro ilustraci.. kdybyste se ztrácely ;)
Jelikož jsem měla více než dobré zkušenosti s předchozím máslem, rozhodla jsem se koupit nové a jinačí:) Myslím, že tenkrát jediné tam bylo právě toto mangové máslo. Obsahuje kakaové a bambucké máslo + olej z jader meruněk. To vše společně s mangem dodává másku exotickou vůni. Toť vše z obalu... po pravdě nevím, jak přesně voní mango (:D), ale exotická vůně to určitě je!
Na první "čuch" se mi vůně určitě líbila, ale rozhodně nepředčila tu kakaovou! Ani postupem času, ale čím déle toto máslo používám, tím více mi voní... asi s blížícím se létem ;) A to už ho mám skoro vypotřebované! Řekla bych, že zbývá tak ještě na 2-3 namázání a je fuč... zhruba po dvou měsících. Ale mám ho alespoň pořádně vyzkoušené!:)
Máslo je opět tužší konzistence (ale ne takové, jako kakaové), ale roztírá se naprosto bez problému. Co se týče hydratace, tak bohužel mi přijde, že je na tom podstatně hůře než jeho kakaový protějšek. To kakaové jsem na sobě cítila ještě ráno, po tomto mangovém přes noc není ani památky. Rozhodně ale nezanechává suchou pokožku, to určitě ne, ani mastnostu.
Co by ale nekteré z vás mohlo vadit, je přítomný zlatavý shimmer. Mně naopak celkem vyhovuje, protože není tolik výrazný (snažila jsem se to nějak zachystit, snad i věrohodně..), takže se to dá určitě snést :) Na léto a opálenou pokožku rozhodně ideální :)
Celkově si myslím, že toto máslo za koupi stojí, sice mi to kakaové přijde lepší, ale můžu doporučit obě :) Mango na léto, kakao na zimu:) = ideální řešení;)

Co vy, máte s tímto máslem zkušenosti? Nebo i s nějakou jinou tělovou kosmetikou od Baley? 

mějte se, Luci

pátek 8. června 2012

Essence - Kiss on top of the rock (color 3)

Ahoj, ahoj!
Moc se omlouvám za svou neaktivitu, ale momentálně je to ve škole opravdu na zbláznění.. a ještě horší bude přítí týden, už aby bylo 22.6. a všechny známky byly uzavřené...
Do tohoto článku se mi popravdě moc nechce, protože o tomto laku si toho moc nepamatuju, takže teď vlastně ani nevím o čem budu psát... nějak to hold dopadne :D
Mimochodem, moc mě mrzí.. že problém s GFC potkal právě mě:/ Zrovna v době, kdy bych ráda udělala giveaway... doufám, že se to dá co nejdřív do pořádku, protože ke Google+ vážně přecházet nechci....
EDIT: Třikrát hurááá! :) Děkuju moc Chiarlotte za pomoc s GFC, už totiž funguje! :) Ještě jednou děkuju moc moc!:) A stále tedy platí, s 25 followery vyhlásím první giveaway;)
Dnes bude řeč o "trojlaku" od Essence, konkrétně o červeno-oranžovém Kiss on top of the rock. Jako první jsem vyzkoušela samotnou červenou Kiss on top of the rock. Je to tmavě červená barva, ve které je i kapka tmavě růžové, která ale "vyleze" pouze v první vrstvě. První fotka barevně moc neodpovídá, ve skutečnosti je rozhodně tmavší... řekla bych až taková krvavá barva.
Tato fotka (z mobilu!!) barevně odpovídá mnohem více. Nánášela jsem dvě vrstvy, které pro plné krytí absolutně stačily:) Konzistence je taková hustší, ale nic závažného s čím by se nedalo pracovat. Výdrž posoudit nemohu, protože mi takto nehty vydržely asi hodinu :P
Nevydržela jsem to a musela jsem nanést i druhou barvu (topcoat) Dancing in the streets. Což je poloprůhledná oranžová tekutina se spoustou šupinek, které odrážejí různé barvy. Nejčastěji můžete zachytit odlesky oranžové a růžové ;) 
Lak se nanesl naprosto bez problému rovnoměrně po celém nehtu už v jedné vrstvě. Celkově se mi tato kombinace líbila o mnoho více než jen samotný červený lak ;) I výdrž bylo docela dobrá, po pěti dnech šel dolů, ale nějaké závažné poškození laku se nekonalo ;)
A nakonec jsem si tedy troufla i na "samotný" Dancing on the streets. Tedy ne uplně samotný, jako základ jsem použila bílý lak, ale to jsem si tedy dala.... Doma jsem neměla jiný lak, než jeden na razítkování.. tak jsem ho použila, ale to bylo peklo.. nejenže se šíleně táhl, byl hustý.. ale po úplné zaschnutí mi udělal praskliny, což nevypadalo zrovna hezky (v době focení ještě nebyly vidět). 
Ale bylo to tedy pořádná jedovatka, která upoutá pozornost snad každého :D Taková ta pravá zvýrazňovačová oranžová :) Vrstvy jsem nanášela dvě, v té první uplně nekryl, hodně prosvítal podlak, ale ta druhá už tomu dodala grády:)

Celkově se mi s těmito laky ale nepracovalo zrovna nejlíp, špatně se mi drží lahvička, má přece jen poměrně netradiční tvar.., ale je to o cviku. Ale co mi opravdu vadilo, že jsem se na poprvé nemohla vůbec k laku dostat. Vždy jsem otevřela ten který jsem nechtěla. Celkově se myslím, že nápad "trojlaku" je dobrý, ale tohle provedení mně osobně moc nesedí.

Co vám, máte nějaký tento "trojlak"?
mějte se, Luci ;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...